Cypress Park X4

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Yilvo.Xe

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
p00QAsh.png


TÖRTÉNET
1968-ban a San Andreas állami börtönrendszer mexikói-amerikai fogvatartottjai két rivális csoportra, Nortenosra (északiak) és Surenosra (déliek) különültek szülővárosuk elhelyezkedése szerint. A Nuestra Familia-hoz kötődő nortenok a surenok börtön ellenségei voltak, akik a La Eme-et, ismertebb nevén mexikói maffiát alkották egykoron. Míg a mexikói maffiát eredetileg a börtönben lévő mexikóiak védelmére hozták létre, észrevették, hogy a La Eme tagjai visszaéltek a nortenok jogaival és bizalmával is. Az a szikra, amely a Nortenos esernyő alatti szettek és a mexikói maffia tagjai közötti háborúhoz vezetett, olyan helyzetet eredményezett, amelyben a La Eme egyik tagja állítólag ellopott egy cipőt egy északitól. Ez az esemény elindította a leghosszabb ideig tartó bandaháborút San Andreas államban. A szövetségi bűnüldöző szervek, mivel régóta nem tudtak beszivárogni a csoportba, az 1990-es évek végén elkezdték fokozni a nyomozásukat. 2000-ben és 2001-ben 22 tag ellen indítottak vádat a "Racketeer Influented and Corrupt Organizations Act" (RICO) vádjával, köztük többen, akik állítólag magas rangú bandavezérek, miközben a Pelikán-öbölben zárták őket. A vádlottak közül tizenhárom vallotta be bűnösségét; a többi eset még folyamatban van. A Nortenos írásos alkotmánya kimondta, hogy a banda vezetése a kaliforniai Pelican Bay State börtönben lakik; a banda vezetőinek áthelyezése katonái zavartságához és a leendő tábornokok hatalmi harcához vezetett. Ekkoriban három új tábornok került hatalomra a Pelican Bay-n, kettőt mégis leépítettek, és csak egy ember maradt a banda legmagasabb rangú tagja Kaliforniában. Cervantes felemelkedése évtizedek óta először jelentette meg, hogy a Nortenok egyetlen vezetővel rendelkeztek bűnszervezetük élén.

POLITIKA
Maga a Nortenos pakliban lévő utcai bandák kapcsolatban állnak a Nuestra Familia-val, a hagyományosan latin bandák koalíciója északon. Ezeknek a bandáknak a tagja egy norteno (férfi) vagy nortena (nő) a spanyol használat alapján. Az Észak-Los Santosi lakosok, akik nem bandatagok, de erős kulturális kapcsolatot tartanak fenn Nortenosként vagy egyszerűen "északiakként" emlegetett csoportosulással. A Nortenok hagyományos riválisa a Surenos (déliek). Illetve rivalizálnak minden Crip és Hoover esernyő alá tartozó szettel. Ezzel ellentétben szövetségesüknek tekintik a Nuestra Familiat és a Blood fa alá eső utcai bandákat.

KULTÚRA
A Norteno emblémák és ruházat a vörös színen alapul. Egy tipikus Norteno ruházat tartalmazhat piros övet, piros cipőt és piros cipőfűzőt. Kedvelik a kedvenc sportcsapataik ruházatát is, amely szimbolikán keresztül mutatja be hovatartozását, mint például a Nebraska Cornhuskers futball, az UNLV, a K-Swiss és a San Francisco 49ers. A Nortenos tagok hivatkoznak egymásra az "Ene" kifejezésének használatával. A nortenok a 14-es számot használják tetoválásokban és graffitikben, mert az "N" az ábécé tizennegyedik betűje. Néha "X4" -ként vagy római számokkal "XIV" -ként írják. Néhány Norteno négy ponttal tetoválja magát. Nortenos a mexikói-amerikai munkásmozgalom képeire is hivatkozik, mint például a Sombrero, a machete és a "Huelga bird", az egyesült mezőgazdasági dolgozók szimbólumai.

norti.jpg


CYPRESS PARK X4
1990-es években jött létre a banda, vidéken. Mikor a Nuestra Familia nagyobb befolyásra tett szert San Andreason belül, megkezdték a terjeszkedést. Körülbelül a kétezres évek végén lepték el Sandy Shores Északi és Észak-Keleti részét. Jelenleg a legújabb generációt nevelik ki a bűnözésre. Ezzel szemben az BCSO razziákkal küzd, egyenlőre kilátástalanul. Több droglabort foglaltak le az utóbbi időben, ám ezzel egy hullámhosszon növekedett a bűncselekmények száma is. A szett felépítése elég egyszerű, egy olyan tiszta hierarchikus rendszert alakítottak ki, melyben mindenki egyért küzd és fordítva. A politikáról és a legfőbb ügyekről a börtönökben döntenek (konkrétan külön intézményekben különítik el őket). Rengeteg helyi fiatal latin-amerikai dönt a könnyű pénz mellett, teljesít különféle bűncselekményeket, hogy bevágódjanak a helyi bandánál. A legtöbben bolti lopásokból, rablásokból, némi prostitúcióból és fegyver-kábítószer kereskedelemből termelik ki maguknak megélhetésüket. Akadnak, akik kétkezű munkával keresik meg maguknak a napi betevőt, ők ugyanúgy kiveszik a részüket a bandáért való küzdelmek, vagy egyéb más során.
 

Yilvo.Xe

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
OOC
Sziasztok. Tizennyolc éves vagyok. Régebb óta roleplayezek a bandák világában, még sampon kezdtem. Szeretnénk egy olyan bandát bemutatni, mely nem egy szokványos kultúrával és megjelenéssel büszkélkedik. Ezt a lehető legreálisabb módon kivitelezni, amennyire lehet. Bár, ezt is összekötöttem a Nuestra Familia-val. Az információkat több oldalról gyűjtöttem ki jó magam, biztos és megerősített forrásból. Körülbelül minimum 10-en kezdenénk. A frakcióval a tervünk hogy a lehető legrealisztikusabb módon tükörképet mutassunk erről a bandáról.
 

Roland410

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:80
Kicsit késő van már (relatíve), így lehet csak én nem láttam semmit, amivel "nem egy szokványos" banda lennétek. Ezen felül nem ismerlek, szóval nem tudom ki vagy a szerveren + a 9 másik ember, de maga a pályázat összeszedett, bár "egyszerű", úgyhogy ha mást nem is, sok sikert kívánok hozzá, ha pedig nem jön össze, ajánlom, hogy toljátok tovább NS-be hátha a jövőben lesz még scriptetek is.
 

Yilvo.Xe

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Csáó, köszi szépen a visszajelzést. Igazság szerint nagyon ritkán játszunk, hisz nincsen minőségi roleplay, legalábbis elég ritka. Mi megteremtenénk, de egyenlőre az motiválna mindenkit... Ha scriptelt lenne. Természetesen ettől függetlenül lehetne roleplayezni, de mi nem dolgozni, kereskedni járunk fel egy roleplay szerverre. Szóval ebben az esetben addig teljesen feleslegesnek látjuk a kezdeményezést is amíg nincs egy fix álláspont. Jelenleg ez a scriptet jelent. Köszi még egyszer.
 

BenG

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
Tamogatom, jo lenne egy hispan banda a szerverre. Es szerintem addig, amig alapveto bandak/maffiak nincsenek bent a szerveren, addig nem szukseges semmi "egyedi" dolgot hozni. Attol, hogy valami egyedi, nembiztos, hogy jo. Ha nem kapjatok meg, mindenkeppen csinaljatok NSben, mivel hianypotlo lenne egy normalisan RPzo hispan banda.
 

Bojheee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Szerintem nem fér meg egy ilyen banda a szerver képébe, ezért nem támogatóm a lapotokat, valamint ebből valószínűleg only robs lenne.
 

ghostfacexd

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:221
Idézet tőle: Bojheee:
Szerintem nem fér meg egy ilyen banda a szerver képébe, ezért nem támogatóm a lapotokat, valamint ebből valószínűleg only robs lenne.
Vedd figyelembe, hogy a szerver nem azért falu RP, mert az akar lenni, hanem a player szám miatt ez a kedvezőbb. A "only robs" megjegyzésed azért nem értem, mert nem tudhatod, hogy milyen lesz és ne a szerveren eddig létező bandák alapján ítélj meg egy számodra teljesen ismeretlen személyt.

-

A pályázat szerintem teljesen okés, mindent tartalmaz amit kell, remélem a szerver végre tapasztalhat egy normális banda RP-t.
 

szigyo

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Hiánypótló, nagyon kell a szerverre.
És a hozzáállás amit adok nagyon. Aki sampon kezdte nem lehet rossz, én ott leszek.
 

Bálint

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:369
Kelvin Rakes
Megörültem, amikor megláttam a pályázatot, mert a leírás alapján egy olyasvalakinek tűnsz, aki tényleg ért ehhez a témához. Az talán szemet szúrhat majd a bírálás során, hogy elég röviden fogalmaztad meg a terveiteket, és, hogy hogyan tervezitek azokat megvalósítani. Véleményem szerint nem árthat még az OOC részt bővíteni.

Idézet tőle: red rum:
remélem a szerver végre tapasztalhat egy normális banda RP-t.

Ezt én is remélem, mert régen tapasztalt már. (Habár én is megpróbáltam.)
 

szigyo

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Nem kell általánosítani senkit. Pláne ha nem ismered ah illetőt. Nem mindenki adja fel olyan könnyen. Jelzeve pedig a kezdő létszámot. Nem lesz ilyen gond.
 

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
65 játszott perc, utolsó login a szerveren 03.09.

Csáó, köszi szépen a visszajelzést. Igazság szerint nagyon ritkán játszunk, hisz nincsen minőségi roleplay, legalábbis elég ritka. Mi megteremtenénk, de...
Aha, 5300+ ember és mindenki minőségtelen RP-t tol.

[admincontroller]Hagyjuk ezt. Nem is értem, hogy mit gondoltatok.[/admincontroller]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó