Cyclone EX0 és más nerfelt autók visszaállítása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,139
.

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Klód «

Ötleted leírása

» Címben olvasható, értelmetlen így az egész autó. Mentem egy drag versenyt egy ICE autóval (valami MX5-nek nézett ki), rám verte a fél pályát körülbelül, végsebessége nincs, ECU állítás semmit nem jelent mert ugyan olyan. Ha már egy Rimac Nevera az alapja az autónak hasonlítson is már rá, mert értelmetlen így az autó. «

Csatolmányok

» Válasz «

Golden

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:85
Gabriel Solarin
Az egész nerf szerintem nem volt túl fair a tulajokkal szemben. Én pl a MX2-vel jártam így. Megvettem alapjáraton 2.5 - 2.8 millió dollárért mert nyílván egy rohadt jó autó volt elszállt az ára. Rá költöttem 12 ezer PP-t kb mire fullosan kituningoltam ami kb még egy misi . Jelenleg szerintem 2 milliót nem tudok érte elkérni szóval szépen le lett felezve a dolog. Én csak egy vagyok a rengeteg tulaj között és ez csak egy féle verda. Igen most lehet mondani ,hogy a kocsin bukik az ember meg hasonlókat viszont nem ennyit és nem ilyen módon ,hogy még az autó is rosszabb lesz mint amilyennel megvetted . Ha alapjáraton ilyen akkor lehet meg sem gondolja az ember ,hogy megveszi .

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó