Contanzo /Raszta/ Alley

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Nigoc

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Idézet tőle: most hated ghostface:
[quote author=undefined]
KARAKTERLAP

[quote author=undefined]
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK


qCQp4Fj.jpg


  Születési név: Contanzo Alley
  Születési idő: 1999. 12. 24.
  Születési hely: Los Santos, Egyesült Államok


[size=10pt][size=10pt]  SZEMÉLYLEÍRÁS
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]  Magasság: 5 feet, 8 inches (174 cm)
  Testsúly: 196 lb (89 kg)
  Testfelépítés: lassú, férfias
  Szemszín: barnás bronz
[/size]
[/size][/size]

Minta: Gergő
[quote author=undefined]
KARAKTERTÖRTÉNET
[quote author=undefined][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Szent estén született a családja lakásában. Különösen egyszerű szülése volt, pár órát vett igénybe, ennek ellenére újszülött babához képest nagytermetű ifjú ként látta meg az anyját. Apja a helyi blokk vezetője, anyja a legnagyobb prostihálozattal rendelkezett. A családja neve mindig is nagy névnek örvendett, tekintettel arra, hogy a helyi banda vezetői közé tartoztak.
13 éves koráig nem történt semmi kitünő Contanzo életében, az alapvető utcai néger bűnözésein kívül. Ezek közé tartoznak, a tolvajkodások, rongálások illetve a droggal való kereskedelemek. Apjának a feladat a blokkon az anyagok (Fű, higított kokain) osztása, illetve azok termesztése. Egyedül a kokaint nem ő állította elő, mivel ezt az anyagot az ottani **** maffia árulta nekik a tovább értékesítés céljából.
A család a blokk és a maffia védelmével rendelkezett ezekért cserébe. Az anyjának egyszerű dolga volt, olyan tini lányokat verbuvált össze, akiknek kilátástalanná vált az életük családjuk elvesztése végett. Nem is kell megemlíteni, hogy azon a környéken ez rendkívül gyakori volt. Olyan megrendelői voltak, akiknek a nevét említeni se szabadott, állami vezetők, rendőr kaptinyok, illetve nagyobb bróker cégek vezető tagjai is gyakori szinten "rendeltek" tőle tini (akár még szűz) lányokat is. Nem kell említeni, hogy ezekből az üzletekből (drog árulása, prostik szervezése) rengetek pénz folyt be a családi kasszába. Contanzo apja nem igazán foglalkozott a fiatal sráccal, viszont 1 dolgot kikötött neki. Kábítószert nem fogyazhatott az ifjú.

Mikor Contanzo (innenstől kezdve Conzi) a 16. életévét betöltötte kezdett minden a fejére állni. Új bandák, maffiák jelentek meg a városba, ez köszönhető az új miniszterelnöknek, illetve a rendvédelem teljes újra szervezésének. Akik egykor a feketepiacon nagy emberek voltak, teljesen jelentéktelenné váltak, ezáltal Conzi családjának a védeleme megszünt. Egyedül a blokkon belüli  "Green Mambas" utcai bandára hagyatkozhattak, hisz ennek a vezetője még Conzi apja volt. Lassan minden megváltozott, a fiatal srácokból kezdtek nagyravágyó utcai bandákká verbuválódni. Ezzel nehezebb élet kezdődött Conzi családjának. A blokk ami eddig az övéjük volt feloszlott, az utcákat különféla bandák uralták, volt hogy egy utcát több banda is lakta. Ezek végett kis és nagy utcai verekedések, lövöldözések is törtek ki. A "Los Santos NEWS" úgy fogalmazta az egyik cikkjébe, hogy tömegmészárlás folyik a Chamberlin Hills-i utcába. Teljesen kezdett összeomlani a család, apja minden pénzét drogra költött az anyja a helyi strip klubban dolgozott.

Mikor Conzi apja teljesen elveszítette területét és bandája vezérlését mindenki megakarta ölni, ekkor még mindig 16 éves volt a fekete fiú. Iskolába már nem járt, folyamat az utcán bandázott a barátaival.

Egyik este hazafelé villogó tűzoltókat lát az utcájukba, a következő pillanatban már csak annyit vesz észre, hogy a lakóházban amiben laktak tűz ütött ki.
Természetesen a család lakásából csapódtak ki a lángok. Megvolt győződve hogy szülei a házban vannak ezért hezitálás nélkül berohant a lakóházba. A tűzoltók utána szaladtak és még éppen időben utolérték a srácot, nem sikerült Conzinak bejutni a lakásba.
Végül mikor a tűzoltók bementek a lakásba két holtestet találtak. Az egyik holtest Conzi anyukája a másik apukájáé volt. Teljesen egyedül maradt Contanzo Alley. Apjának volt egy kis garázsa a lakástól nem messze oda futott el, tudta jól, hogy minden pénzét apja oda tette. Végül a nyomozók kiderítették, hogy gyújtogatás okozta a tüzet a lakásba. Bár Conzi nem mondta el, hogy kik lehettek a tettesek ő pontosan tudta, hogy a nem rég alakúlt "Black Devils" maffia, utcai banda része tehet az esetről. Mivel apja egykori barátjai oda "csatlakoztak" azok után, hogy a "Green Mambas" teljesen eltűnt az utcákról. Mivel az apja nem "hódolt" be nekik ezért így torolták meg az ellenszegülését. Ám azt nem tudták, hogy Conzi nem tartózkodik akkor a lakásba mikor azt felgyújtották.
Elhatározta, hogy az akkori barátjaival és az apja által szerzett kapcsolataival, bosszút fog állni a tetteseken. Eközben a kábítószerhez fordúlt, hogy feldolgozza azokat amik történtek vele a közelmúltba. Apját sose tartotta az apjának, úgy fogalmazott hogy: "Olyan nekem mint egy felnőtt span".
Viszont anyját mindennél jobban szerette és védte.
Történtek az események, egyre több ember volt Conzi mögött, és egyre több utcát sikerült neki vissza venni.
Olyannyira sikeres lett, hogy 21. életévét betöltve, pontban szentestén tervezte elkapni családja gyilkosait, és sikerrel is járt. Nyílvános kivégzést szeretett volna nekik, ám ez meghíusult. Míg mikor gyerek volt, egyik utcai banda se táplált kapcsolatot a rendvédelemmel ám az idők ezt megváltoztatták. Ezt ő viszont nem tudta. A kivégzést egy helyi parkban szerette volna elvégezni, de beköszöntött a baj. Mikor Conzi a végső mondatokat kezdte el, hangos szirénia és rendőri villogókat vett észre, itt már tudta, hogy futnia kell. Az üldözésbe Conzira rálőttek és eltalálták bal karját. Kórházba vitték ellátták és börtönbe zárták. Bíróság döntötte volna el a sorsát, és mindenki tudta, hogy a priusza végett többszörös életfogytiglanra fogják ítélni. Conzi kapcsolatai által megszökött és elbújt egy városon kívül eső helyen. Ekkor hívta fel őt, a még iskolából ismert Wyees Ware barátja.

Wyees.: Hé szevasz téged láttalak a hírekbe?
Contanzo.: Jah megeshet, ki a faszom vagy és honnan tudod a számomamt?
Wyees.: Bocs tényleg, Wyees vagyok még iskolából ismerlek. Figyelj tudok segíteni neked, csak gyere el a városból és gyere Sandy Shores-be, adok munkát amiből pénzed lesz, és idáig a városi rendőrség keze nem nyúlik el.
**Vége a hívásnak**

Conzinak nem volt esélye tovább élni a városba, ő volt a legkőrözöttebb személy egész Los Santosba. Így a régi barátja hívására elutazott Sandy Shores-ba.

Wyees egy illegális szervezet tagja, mivel tudta az előéletét Conzinak és ismerte őt régebbről, úgymond a szárnyai alá vette a fekete srácot és a szervezet tagjává léptette elő.

Conzinak nagyon nehéz beilleszkednie a feltünés mentes életbe, ez nem is sikerül neki mindig.

Tulajdonságai: Utcai slengeket használ, közvetlen és modortalan az emberekkel szemben. Hírtelen haragú apja hiábájából tanulva, nem motiválja őt a barátság szerzés, csak és kizárólag a pénz ami hajtja.
Megjelenése feltünő ezen a falusi környéken hiszen arany ékszereivel és fekete bőrszínével nagyon egyedinek mondható. A múltjából adódóan nem fél belemenni egy "harcba" se, viszont ha tudja hogy bajvan az a mottója hogy: "Szégyen a futás, de hasznos". Ezáltal nagyon könnyen és sokszor bajba kerül. Célja a fényűző élet, és az hogy mindenki ismerje a nevét a környéken.
[/size][/size][/size]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó