Christian Cross - Harmony bolt rablók

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Cross

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:322
-
panaszkonyvj.png

Neved: Christian Cross
Játékos(ok) neve: Harmony bolt rablók (Kamar Johnson és talán 1-2 társa)
Panasz oka: DM
Panasz kifejtése: Egyszerre kerül megrendezése a Sandy Shoresi autósiskola rablás és a Harmony bolt rablása. Egyedül egységként parancsra megfigyelésnek mentem ki Harmony bolthoz. Jelentettem, hogy első körben nem láttam senkit, se személyt, se járművet. Körözgettem lassan a területen, senkit nem láttam, amíg valaki random megjelent az út közepén feltett kezekkel. Gondoltam civil, vagy kifagyott vagy valami. A baj ott kezdőtött, amint leért az útról elővette a fegyverét és elkezdett darálni. Se villogó, se sziréna nem volt bekapcsolva illetve egyedül voltam. Véleményem szerint semmi okuk nem volt lelőni, máshogy is meglehetett volna oldani a helyzetet. (A videóban hallható voice rádiózás az autósiskola rablásról szólt)
Bizonyíték (kép, log, videó): https://www.youtube.com/watch?v=DMTGi0GxZX4
Megjegyzés: -
 

BigDanosz

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Szia. Már nagyon vártuk a panaszkönyvedet, hisz tudjuk ilyenkor ez jön.Tudjuk-Tudjuk DM-es szemetek vagyunk végülis, csak egy boltrablás közepén járkáltál fel-alá. Adok pár tanácsot: Lehetőleg foglalkozz az IG dolgokkal, játssz és élvezd a játékot, fogadd el, hogy veszítettél (mint már elég sokszor) és lépj tovább. Nem kell folyamatosan PK-t irosgatni, mert valami nem jött össze és ezzel teljes mértékben lejáratni magadat.
 

Darkles200090

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Mint Kamar Johnson már vártam hogy irjad a PK-t azthittem hogy nem fogok nyugodtan lefeküdni, de ezután már igen!
A nagy megfigyelés során SZIRÉNÁZVA odajöttél amit többen is láttunk majd utána lekapcsoltad fel alá mentél mintha semmit nem tudnál, mintha nem is lett volna rablás.
Ezután mikor RÁDIÓN keresztül megkaptuk az infót hogy elkezdődtek a lövések utána már mi is elkezdtük egy eléggé megfelelő alkalmat kaptunk hogy semmi veszteséggel kitudjunk lőni.
 

Tanci

Veterán
Very Important Person
Üzenetek:259
Sziasztok!

Úgy vélem, hogy Kamar figyelem elterélesnek szánta a kézfeltevést (valljuk be, jól is csinálta), hiszen nem tudtad eldönteni, hogy ki is Ő.
Ha egyből fegyverrel meglátod, akkor valószínüleg elmész onnan és tudod, hogy nagyjából hány fővel álltok szemben.

Idézet tőle: Cross™:
Véleményem szerint semmi okuk nem volt lelőni
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Christian belementél egy folyamatban lévő rablásba ne csodálkozz, hogyha észre veszik a Sheriff kocsit és kilőnek.
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Tudtad hova mész, tudtad mi folyik ott. Benne volt a pakliban.[/font][/font]


[adminisztrator=Tanci]A panasz jogtalan.[/adminisztrator]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó