Üzenetek:24
Chris Robinson
Név: Chris Robinson
Adminisztrátor neve: Szikes
Indok: NonRP, HanyagRP, FunRP
Tiltás időpontja: 2026. 09. 05. (Nem biztos, de elvileg ekkor volt)
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: Aznap a barátom az egyik autóját tönkre akarta tenni, mert már elege volt belőle, egy nem annyira magas helyről legurította, én egyszer se, csak is ő. Aztán hívtunk vontatót, és fel akartuk rakatni a platóra, de ahhoz muszáj volt kitörni egy pár kerítést, anélkül nem lehetett volna bejutni oda, mert el volt kerítve. Én kitörtem kb 2, max 3 kerítést, többit a barátom. Ezért kaptunk mindketten 90 perc adminjailt. Este visszamentünk, és barátom szét ütötte a kocsit baseball ütővel, én a kocsihoz hozzá sem értem egyszer se. Utána jött Szikes, adott mindkettőnknek valami figyelmeztetést. Utána abbahagyta barátom, és egy másik kocsival elmentünk kicsit autózgatni. Barátomnak kikapcsolt a billentyűje, és nekimentünk azthiszem egy csőnek, és felborultunk. Én le rp-ztem a felborulást is. Barátomat volt oka kitiltani, de engem nem értem hogy miért. Összességében csak vele voltam, és kitörtem 2-3 kerítést, ez mind amit csináltam.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem török ki egy pár kerítést, szerintem ennyi.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Egyáltalán nem, főleg hogy még figyelmeztetést is ad, aztán meg kitilt.