Üzenetek:187
Kriszokos0
Neved: Chez McCann / kirazu84
Játékos(ok) neve: Gonzalo Jaramillo
Panasz oka: Gonzalo részére PG és FearRP hiánya
Panasz kifejtése: A mai este folyamán(2024.02.11.) történt egy kisebb verekedés a Masionette 10 buli helynél, ahol is Gonzalo elő vett egy kést, majd meg szúrta az ügyben szereplő Trudy Sawyer és Tillie Sawyer számára fontosabb személyt a verekedés során. A verekedést követően ki is érkezett az LSPD, illetve pedig egy AMBULANCE. Trudy és Tillie a késelést bűnnek vette(alapvető Rats-os felfogás, hogy ha ököl, akkor ököl, a kés az ilyen téren tiltott), ezért a személyt, aki a késelést elkövette elkezdtük keresni. Én egy quadon kerestem, míg Trudyék lábon. A keresés nagyjából egy negyed órán keresztül is el húzodott, azonban meg lett a késelő, aki a helyszínre vissza is tért futva és maszkban, sapkában. Ezt Tillie érzékelte elsődlegesen(ekkor még nem voltunk IC biztosak ebben, szimplán kicsit megvertük volna legrosszabb esetben), amit jelzett is a rádiónkon. Erre én quaddal kezdtem neki a keresésnek pár percnyi lábas keresés után. Egy idő után Tillie fel is fedezte Gonzalot, de hamar el is tűnt a kis utcákon. A quaddal folyamatosan köröztem, amikor ismét meg lett, viszont annak a vége egy adminügy lett. Az adminügy vége egy újra játszás lett, mely meg is történt. Gonzales be menekült a La Fitnesbe, mi pedig utána mentünk. Eleinte nem vettem elő én sem fegyvert, csak szavakkal közöltem felé, hogy akkor stop és maradjon csak nyugodt. Volt egy pár szó váltás.. Trudy megérkezett a Fitnesbe, neki már akkor kezében volt a fegyvere, ekkor én még nem vettem elő, továbbra is szavakkal közeledtem Gonzales felé. Azonban egy adott pont után mindhármunk kezébe kerültek a fegyverek, így mindhárman rá is fogtuk a fegyvert, amikor még a vízben volt. Ekkor Gonzalo ki mászott egy /me társaságában a vízből, majd tolt egy /try-t, ami sikerült is neki, ezáltal meg akart lógni az öltözőkön keresztül. Ez sikerült is neki, azonban ki érve a quadom zárva találta, így azzal nem tudott el menni és Tillie lelőtte, mire ki értem.
Gonzalo részéről a PG-t és FearRP hiányt azért tartom fenn, mivel szerintem ha hárman fognak rá fegyvert, akkor nem próbálkozna semmivel sem. Illetve pedig a korábbi RP alatt is a figyelmeztető lövésre sem reagált, csak szaladt tovább. Így alakult ki az adminügy, mivel kicsit túl közel céloztam lábához és azokba bele szaladt, emiatt pedig animba került. A lényeg igazából, hogy Fater intézte az adott adminügyet, illetve pedig jelen volt Morningstar is és a Fitnes-es esetett végig követték.
Bizonyíték (kép, log, videó):