Chatek közti megkülönböztetés írás megkezdésekor

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Amikor elkezdesz írni akkor már nem tudod megkülömböztetni hogy Rádió OCC vagy IC chatett nyitottad meg. Az ötlet az lenne hogy valamilyen jelzést lehetne a Chat köré vagy mellé vagy ahogy kényelmes és nem lenen zavaró tenni, feltételezzük hogy IC chat színe Semleges(Semmilyen megkülömböztetés) OOC chat erős szürke szín Rádió Chat sárgás megkülömböztetésű szín. Ha ez valakit zavarna a Home panelban kikapcsolhatvá lehessen tenni. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Sok játékos és admin néha belekeveredik a chatekbe amikor nagyon pörög egy RP vagy Admin szitu, szerintem nem egyszer történtek már ebből kifolyólak órási nagy failok, főleg adminként, hogy a PM visszaválasz vagy egy RP bekerült egy olyan rádióba ami nem odaszánt lett volna, De Playerek között is természetesen rendszeres a véletlenszerű keverés, az ötlet OctansV szerveren volt használatos ott nagyon kedveltem én ezt a megkülömböztetést. A megnyitott Chat alatt volt végig egy keskeny vonal színezve, IC chat nem volt megkülömböztető szín, Rádió narancsszerű szín volt, OOC szürke színű vonal volt «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó