Akkor én is reflektálnék arra amit írtál.
"Még mindig nem köpnek hasonló kaliberű szervezetek." Most úgy őszintén, ha veled csinálnak hasonlót, kihívják a rendőröket, és megkérdezi hogy mi a helyzet, akkor nem mondasz semmit? Mert ha minden egyes alkalommal, meg úgy folyamatosan "köpnénk" akkor jogosnak érezném a dolgot. Innen fogok idézni:
https://forum.onerp.hu/threads/the-lost-mc-frakciópályázat.21546/ "
A Lost MC egyszázalékos motoros klubbok közé tartozik, nem hódolnak be az állam által felállított szabályoknak, saját maguk szabályai szerint élnek. Az elterjedt nézetekkel ellentétben a klubtagok nem egy vérengző vadállatok, hanem élő és érző emberi lények - egy család.
A The Lost MC chapterenként eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeknek meghatározó tényezője az adott chapter elnöke - és a tagoknak a felépítése."
Na már most itt is le van írva hogy " mit takar az 1%" illetve a patcheknél: "A törvényen kívüli motorosok varrják fel magukra ezt a patchet, ami szimbolizálja a szabadságukat és nézeteiket. Ez azért van, mivel a többi motoros, a 99%-on kívül tartják magukat, akiket az Amerikai Motoros Szövetség képvisel. A tagok akik magukra öltik a patchet általában bűnüzők." (
https://forum.onerp.hu/threads/patchek-leírása-mik-azok-a-felvarrók.21608/) Na már most, azért mert bűnözők vagyunk, nem gondolom hogy egy minimális információ morzsa, amit valszeg bárki más is el tudott volna mondani a tömegből, hogy gáz lenne. Hozzáteszem ha csak mi, azaz a két frakció van együtt, és úgy jön ki a rendőrség, akkor megint másképp esne a dolog.
"Tegnapi Pacific Bar-t csak magatoknak köszönhetitek" Ezt mint mondtam teljesen jogosan elfogadtuk, elengedtük, vesztettünk.
"mai találkozón csak oda ment Boran felkérdezni, utána meg is dumálták, hogy szar nem lesz, erre a tagotok, már elnézést a kifejezésért, de rámarkol RP-vel a faszára és mutogatja Boran irányába?" Erről fogalmam sem volt, nem láttam az RP-t, ezért nem is úgy álltam hozzá mikor odaérkeztem.
"A mostani Lost Bar-hoz nem tudok mit hozzászólni, annyit tudtam, hogy kitört egy verekedés, fegyvert rántottatok, oda lettünk hívva, hullák fogadtak minket" Itt elvileg kettő srác érkezet, az egyik Boran volt, a másik fogalmam sincs ki volt, a motoron lévő személy elvileg Draco AK-val a kezében érkezett, ezért durvult a dolog el. Én a tetőn voltam egy másik taggal, amikor észrevettük a szitut, (biztos volt verekedés, hallani lehetet mintha csapkodnád a másikat), addigra már Theo, és a többiek akik lent voltak feküdtek, odarohantam Boran-hoz, akinél akkor nem volt fegyver hogy rákérdezzek mi a franc történt itt, de ő szaladt el, vette elő a Desert Eagle-t. Amikor ezt megláttuk, nem mentünk utána, a társam elvette a hullától a fegyvert, majd miután engem kilőtt Boran, a társam lelőtte.
"campelésnek meg nem nevezném, mert nem maradtunk sokáig" Nem tudom pontosan hogy meddig voltatok, de miután már korábban meghaltam, illetve láttam hogy jönni fogtok, bementem, és magamra zártam a külső részt, egy darabig hallottam hogy ott vagytok, aztán ki alt taboltam, elnézést a korábbi szóhasználatért.
"Plussz vissza a Pacifichoz, tőlünk ott sem rántott senki lőfegyvert, csak rendőrök lövöldöztek." Ez nyílván így van, de bozótvágó késsel, baseball ütővel, feszítővassal jöttetek vissza, aztán támadtatok neki az Alelnöknek, ugye amire én kést rántottam, és igyekeztem védeni őt. Engem pl agypnvágtatok, teljesen meghaltam, senki nem mondta hogy ti lövöldöztetek,
"Gondolkozzatok már el egy kicsit, ne csak mutogassatok, hogy ti semmit nem csináltok, mikor ti sem vagytok ártatlanok az egészben..." Egyáltalán nem mondtam hogy mi vagyunk azok a hű de ártatlan emberek, fixen hibázunk mi is, emberből vagyunk. Hidd el, ha olyat csinálok, és kapok egy PK-t, akkor egy minimális átbeszélés után elfogadom a dolgot, ugyan így az Admin jail-el, hogy legalább tanuljak belőle. De ezt én nem feltétlen érzem jogosnak, ezért is írtam le az őszinte véleményem.
EDIT:
"Ha szerinted alternatív megoldás, hogy a rendőr balhézik helyetted egy ilyen szituációban akkor annyit tudok ajánlani, hogy nézd meg a civil létet, mert a szerepetekhez nem illik. És eléggé gáz, hogy én nekem kell ezt szóvá tennem..." Nyílván nem alternatív megoldás, de egy nagyobb tömegben történt ez az egész, simán más is elmondhatta volna teljesen a dolgot a rendvédelemnek. Köszönöm, megfontolom a civil létet, azután hogy a két frakció között ez a (elnézést) szarság megy, nagyon hangulat, kedv stb romboló.