Busta Caleb - [Better call Busta]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
A KÖVETKEZŐ RP SOR FELKAVARÓ LEHET, MIVEL HALÁLT ÁBRÁZOL!
MEGTEKINTENI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGGEL!


"Ahogy egyszer egy vén mondta, lehetsz te kőszívű, mégis lesz olyan kalapács az élettől ami ezt megtöri"
loosing a friend1.pngloosing a friend2.pngloosing a friend3.pngloosing a friend4.pngloosing a friend5.pngloosing a friend6.png
Rest in Peace
Kimiko Sato
13/04/2006 - 30/10/2022
16 éves volt, részvétünk a családnak, barátoknak.

((Csak IC halt meg!))​
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Head of Staff hozzászólás
Kedves @grazzoka,

A HCRP elbírálói csapattal felülvizsgáltuk a karaktertörténeted. Hosszas tanakodás után, arra az elhatározásra jutottunk, hogy a HCRP minősítésed megvonásra kerül. Mikor nyitottad a topicot, akkor egy átlagostól eltérő, nem mindennapi karaktert mutattál be nekünk, egy olyan lappal, ami még formázás tekintetében is különleges volt. Azonban egy idő után elindult egy olyan irányba, ami nem feltétlen szabad, hogy példaként szolgáljon, mint minősített karakter. Úgy gondoljuk, hogy ez az irány már több játékos számára sértő sorokat és olyan élményképeket tartalmaz, ami már nem a HCRP karakterek táborát kell erősítse.

A karaktertörténeted áthelyezem egy másik fórumrészbe, ahol folytathatod tovább annak vezetését.

Köszönjük az eddigi időt és energiát melyet a fórumos karaktervezetésedbe fektettél.
 

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
Kedves olvasók, mindenki aki követte Busta Calebet, a korrupt rendőrt. Köszönöm az időt és élményeket amit együtt töltöttek a karaktereink.
Mivel elvételre került a HCRP minősítés, amiért szemmel láthatóan dolgoztam és contentet gyártottam, ezáltal nem érzem magamat megfelelőnek arra, hogy további duty időt váltsak át elményképezési időre. Nem szeretnék további "problémát" gyártani a fórumra.

Köszönök mindenkinek, mindent ami pozitívumot kapott, adott a karakterhez. A mai nappal Busta Caleb története 10-7, az illetékesek pedig örüljenek nyugodtan, hogy bebizonyították, hogy még mindig magyarok vagyunk, idézve a szavaikat.
További sok szerencsét és sikert az RPkkel, viszont mátol nem lesz folytatva a karakterlap, kinek bánatára, kinek élvezetére.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó