Elfogadom mindenkinek az álláspontját, de egyet nem tudok vele érteni. Az is szabályozva van a szerveren, hogy sporautóval nem haladhatsz földúton. Szerintem ez egy komolyabb súlyú dolog, annál. Mellesleg a nagyobb szerverek közül nem vagyok benne biztos, hogy tudnék olyat említeni, ahol ez engedélyzve van. Akárhányszor meglátok egy ilyen hirdetést, számomra gazdagRP feelingek jönnek elő. Mint mondtam, ettől függetlenül elfogadom az álláspontotokat, és, ha a közösség azt akarja, hogy ez maradjon, akkor legyen úgy.
Én erre annyit tudok mondani, hogy én igenis odamegyek a homokos útra akármilyen autóval. De nem tövig nyomom a gázt, hanem pl Paletoban ha kimegyek a mólóig, ott ugye földút van. Valahogy ki kell mennem, viszont nem fogok kattant módon racsézni full gázon 100zal, hogy a nem épp erre tervezett autóm kirázza belőlem a sz...szuszt is.
Fogom és beállítom 20-ra a tempomatot és békésen végiggurulgatok
Így külső szemmel nézve is egészen reálisan haladok, más kérdés, hogy én nem szupersporttal teszem ezt, hanem egy Schafter V12-vel, vagy konkrétan tényleg Városi SUV-val.
Ezt olyannyira komolyan veszem, hogy még a rendőr Buffalo STX-szel, még üldözéskor sem megyek túl gyorsan a földutakon, hanem hagyom, hogy a Scoutok vegyék át az irányítást. (de ez most nagyon off topic volt)
Nos, a PD mostanában kezdett ismét ilyenekre lecsapni. Ezek rengeteg előzetes tervezést igényelnek, jóval többet, mint gondolnád, ehhez komoly koordináció kell az összes résztvevő tagtól, hogy az akciót sikeresen vezessék le, ne történjen sérülés, fölösleges lövöldözés.
Ez mindig is része volt az RP szeróknak ,hogy az ilyen hirdetésekre lecsap a PD.
Ez ilyen. Van amikor összejön, van amikor totál bukta számunkra is