Neved: Brooks Landers
Adminisztrátor(ok) neve: Ruszi
Panasz oka: Jogtalan eljárás/AJ osztás
Panasz kifejtése: A mai napon este (2022.09.09.) 22:21-22 percében történt, hogy kilőttem egy kamionos kerekét annak céljából, hogy kiraboljam. Amint leállt, megközelítettem őt, és ordibáltam, hogy "Kifelé!", ekkora a kamion elé állva a /do segélyhívás, valamint az, hogy a karakter a telefont nézi látszódott. Erre mivel nem engedelmeskedett, megöltem. A szabályzat a rablás résznél azt mondja ki, hogy ha teljesen együttműködött, akkor nem lehet megölni. Ez nem így történt jelen esetben, segítséget hívott. A hívást látva megpróbáltam lelőni, ami nem sikerült, csak akkor, amikor kiszállt. Ebből adminügy keletkezett, miszerint én DM-eltem őt. A DM-et nem tartom jogosnak, mivel a rablás folyamán a srác nem működött együtt, (igaz, még az elején, így érték tőle nem lett eltulajdonítva) segítségett hívott. Hiába jeleztem, hogy a szabályzat nem írja le a DM szabálypontnál, hogy ebben az esetben mi számít elég indoknak, viszont a józan ész elvét követve a segítség kérés már elég indok lenne (szerintem).
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: A videó többszörös megállítása és lejátszása után tudom kijelenteni, hogy amikor én kiabáltam, akkor azt még bőven ellehetett volna olvasni és a telefont egyből elrakni/félbe hagyni a hívást. A fegyvert már a személyre tartva volt, mikor a hívást befejezte, látható is a /do, valamint az, ahogyan a telefon világít. Elő RP nem történt arról, hogy a telefont nem a fejénél tartaná.