Brant Walker

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:641
Oh shit, here we go again...

- HNRYMLLR #1 -

HUGHfMG.png

OfFOV8x.png

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
A karakterlapon módosításra kerültek a következőek:

• Karakterkép
  • Tevékenyégi alosztály átírásra került a történéseknek megfelelően: Detective Division

A karaktertörténhez hozzáadásra került:

[quote author=undefined]Kinevezését követően aktívan vezette a Special Enforcementet, egészen 2020 nyaráig. Ekkor az felbomlott, megszüntetésre került a kihasználatlansága miatt. A SED felszámolása után a Detective Division élére került, ott folytatja munkáját a Blaine County Sheriff's Officenál.
[/quote]

rJcU69s.png

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
[Közös eligazításon elhangzott beszéd - IC]

Kedves Kollégák!

Bizonyára már vannak olyanok, akik tudhatják, hogy a mai naptól megszűnik a munkaviszonyom, és ha végleg nem is, egy jó időre biztosan leadom a szolgálatot a Blaine County Sheriff's Officenál. Ennek oka főként a magánélet, a család, ahol olyan akadályokba ütköztem, amiket nem tudok leküzdeni úgy, hogy nem utazok el oda, ahol felnőttem. Fájó szívvel, ugyan ha visszaemlékezek, mégis emelt fővel, boldogan távozok az állományból. Tizenhat év aktívan töltött szolgálat után elmondhatom, hogy jót, s rosszat is megtapasztaltam itt. Bármikor örömmel emlékezem vissza a csapatépítőinkre, és bármelyik arcra akivel itt megismerkedtem, barátságot kötöttem. Noha a búcsú sosem könnyű, mindig van olyan, ami egy picit is enyhít az abból fakadó fájdalmakon. Így gondolok vissza arra az útra amit megtettem, amiben segítségemre voltak kollégáim, akik mostanra inkább barátokká váltak. Nincs ez másképp azokkal a sikeres akciókkal sem, amelyeknek alosztály vezetőként is legtöbbször részese voltam.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elsőként megköszönjem minden olyan kollégámnak a munkáját, akik a Special Enforcementben, vagy a Detective Divisionben dolgoztak, egyszerűen elképesztő, amit közösen sikerült elérni. Kívánok mindenkinek eredményes munkát, és további sikereket az élet bármely területén. Szeretném megköszönni mind a Paleto Bay-i, mind pedig a Sandy Shores-i kirendeltségen dolgozó járőrök eszméletlen kitartását, és erőfeszítéseit. Úgy gondolom, hogy a cél, amit közösen felállítottunk mindig is az első maradt, és talán ha volt is olyan amikor kevésbé, de végül mindig a legközelebb sikerült érnünk ahhoz. A cél, ami nem volt más, mint városaink, és megyénk biztonságának fenntartása.

Engedjék meg, további jó szolgálatot, és legalább az eddigiekhez hasonló sikereket kívánjak.

Ahogy mondani szoktam: Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Commander Brant Walker beszéde az utolsó eligazításán

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
Kedves Fórumozók, Kollégák, és Mindenki!

Ugyan a mai nappal egy fejezet lezárul, a karaktertörténet ha mindenkorra nem is, de egy jó időre ugyan biztos archiválásra, lezárásra kerül. A téma 2020 feburár 18-án került publikálásra, akkor még mit sem sejtve, hogy végül mi alakul ki belőle. Ugyan nem ez volt az első ilyen amit csinálok, ám több okból is, de mégis különleges volt. GTA V platformon még ilyenhez nem volt szerencsém, minden, ami itt történt, számomra új, és ismeretlen volt. Különleges még azért, mert az eddigi leghosszabb, és legbővebb történet, és azokat követő sztori került ki a képekből. Sajnos az itt látott képsorok, és írások nagyjából aligha betekintést tudtak nyújtani mindabba, ami történt, mivel rengeteg olyan dolog volt, és élmény, amiről nem publikálhattam. Ettől függetlenül akik követték, nagyon remélem, hogy legalább pár gondolatot, és egy képet meg tudtak fogalmazni arról, hogy mi is történhetett, hogyan is nézhetett ki ez az egész, a szerepen belül.

Szeretném megköszönni végül azt a rengeteg megtekintést, és érdeklődést amit a téma elért. Új karakter, új kihívás és új célok.

A karakter elköltözött, így ezt zárom, és archiválom.

Top 8 téma, megtekintések száma szerint, 1687, 2020.09.03

KBvnbel.png

Top 7 téma, hozzászólások száma szerint, 32, 2020.09.03

xJMp20W.png

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó