Kedves Kollégák!
Bizonyára már vannak olyanok, akik tudhatják, hogy a mai naptól megszűnik a munkaviszonyom, és ha végleg nem is, egy jó időre biztosan leadom a szolgálatot a Blaine County Sheriff's Officenál. Ennek oka főként a magánélet, a család, ahol olyan akadályokba ütköztem, amiket nem tudok leküzdeni úgy, hogy nem utazok el oda, ahol felnőttem. Fájó szívvel, ugyan ha visszaemlékezek, mégis emelt fővel, boldogan távozok az állományból. Tizenhat év aktívan töltött szolgálat után elmondhatom, hogy jót, s rosszat is megtapasztaltam itt. Bármikor örömmel emlékezem vissza a csapatépítőinkre, és bármelyik arcra akivel itt megismerkedtem, barátságot kötöttem. Noha a búcsú sosem könnyű, mindig van olyan, ami egy picit is enyhít az abból fakadó fájdalmakon. Így gondolok vissza arra az útra amit megtettem, amiben segítségemre voltak kollégáim, akik mostanra inkább barátokká váltak. Nincs ez másképp azokkal a sikeres akciókkal sem, amelyeknek alosztály vezetőként is legtöbbször részese voltam.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elsőként megköszönjem minden olyan kollégámnak a munkáját, akik a Special Enforcementben, vagy a Detective Divisionben dolgoztak, egyszerűen elképesztő, amit közösen sikerült elérni. Kívánok mindenkinek eredményes munkát, és további sikereket az élet bármely területén. Szeretném megköszönni mind a Paleto Bay-i, mind pedig a Sandy Shores-i kirendeltségen dolgozó járőrök eszméletlen kitartását, és erőfeszítéseit. Úgy gondolom, hogy a cél, amit közösen felállítottunk mindig is az első maradt, és talán ha volt is olyan amikor kevésbé, de végül mindig a legközelebb sikerült érnünk ahhoz. A cél, ami nem volt más, mint városaink, és megyénk biztonságának fenntartása.
Engedjék meg, további jó szolgálatot, és legalább az eddigiekhez hasonló sikereket kívánjak.
Ahogy mondani szoktam: Mindenki nagyon vigyázzon magára!