Borászat megkönyebbítése.

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Remek kis Script ez a borászat és immerzív lehetőség a szerveren viszont nagyon sokat kell vele dolgozni hogy az ember azt mondja hogy szívesen foglalkozik vele a szerveren, az ötletem alapján az egy segítség lenne és talán meg is hozná az emberek kedvét a borászkodáshoz, hogyha a hordóba a szőlő mennyisége amit kell szedni a jelenlegi 80 darab szőlő helyett csak 40 lenne, ami ugye csak fele annyi lenne a mostani mennyiséghez képest, de ugye a kész termék mint plackozható bor ami egy hordóban van mennyisége megmaradna 40 liter. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

boldogdani11

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:114
Szerintem meg tökéletesen van a 80 szőlő= 40 liter bor arány, inkább azon kellene változtatni hogy palackozásnál ne kelledjen egyesével kattintgatni, hanem simán nyomva tartva palackozná egyesével a bort. Ha már a lepárlónál megvan ez így csinálva, akkor mindegy lenne ha a borászatban is így működne. Semmi értelme a jelenlegi egér és újjgyilkos megoldásnak, maximum annyi hogy elveszi a játékosok kedvét az egésztől.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:387
Khira Love
A gyümölcs mennyiségel szerintem nincs baj. Inkább a hordóval. Még a préssel le préselsz több ezer gyümölcsöt még javítani kell úgy a hordó egy erjesztés után javítani kell mert ha jól rémlik 60-80%ot romlik. Így folyamatosan javítani kell. Ami kb meg se éri szerintem. Mert 1 óráig szeded a gyümölcsöt. 2-3 óráig vágod a fát hozzá Paletoban és akkor kb ki szed az ember belőle 20-30 ezer dolcsit. Még elmegy akár kukás melót vagy bármit csinálni sokkal többet is ki tud szedni belőle. Illegális szeszfőzésnél a műanyag hordó 1 erjesztés alatt 10% romlik. Ez itt is lehetne. Oké illegális de ki lehet játszani. Hajnalban nincs pds és ennyi már is nincs gond. De egy jó scrip ami akár több playert is tudna lefoglalni akár kisebb magán cégek is épülhetnének rá elveszik. Szóval szerintem ha a hordó romlása lenne állítva sokat segítene. Egy erjesztés 5-10% romlana sokkal jobb lenne és nem kellene napokat szenvedni pár üveg borral.

boldogdani11

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:114
A gyümölcs mennyiségel szerintem nincs baj. Inkább a hordóval. Még a préssel le préselsz több ezer gyümölcsöt még javítani kell úgy a hordó egy erjesztés után javítani kell mert ha jól rémlik 60-80%ot romlik. Így folyamatosan javítani kell. Ami kb meg se éri szerintem. Mert 1 óráig szeded a gyümölcsöt. 2-3 óráig vágod a fát hozzá Paletoban és akkor kb ki szed az ember belőle 20-30 ezer dolcsit. Még elmegy akár kukás melót vagy bármit csinálni sokkal többet is ki tud szedni belőle. Illegális szeszfőzésnél a műanyag hordó 1 erjesztés alatt 10% romlik. Ez itt is lehetne. Oké illegális de ki lehet játszani. Hajnalban nincs pds és ennyi már is nincs gond. De egy jó scrip ami akár több playert is tudna lefoglalni akár kisebb magán cégek is épülhetnének rá elveszik. Szóval szerintem ha a hordó romlása lenne állítva sokat segítene. Egy erjesztés 5-10% romlana sokkal jobb lenne és nem kellene napokat szenvedni pár üveg borral.
Egyáltalán nem kell szenvedni. Fát és vasat is lehet venni játékosoktól( már amikor valaki hajlandó eladni)bőven megéri még úgy is, főleg hogy a bor árán növelve lett. Cégezésen kívül ez keres még így is a legjobban.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:387
Khira Love
Ezt nem tudtam lett növelve. Viszont itt a baj ha adnak el! Anno én csináltam és volt olyan hónapokig senki. Műanyagot, vasat és egyéb dolgokat. 1000x könnyebb szedni mint pl fát.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó