Bontózás kicsit másként.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KOSZTA

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Isaiah Baldomero

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kearse Brook Jordan / KOSZTA «

Ötleted leírása

» Jó lenne a bontóban a DLoader,Bodhi és Beater Dukes árát valahogy úgy belőni, hogy legyen értelme azokat is meg venni. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Azért gondoltam erre, mert már hetek óta más sincs csak szabály szerűen annyira campelik ezeket a helyeket, hogy bármikor mennék lebontani pár verdát egy kicsi plusz pénz érdekében, sosem lehet találni semmit.. Nem mondanék semmit ha tudnám, hogy többen csinálják de sajnos nem, jelen helyzetben egy pár személy csak ezért jár fel a szerverre és nem föltétlen tartom ezt így fairnek, hogy aki fent van és tényleg eltölti az idejét szerelésel RP zik ez az kicsi pénzt akar pluszba, de nem tud mert éppenséggel van vagy három személy aki ébresztőórát állít csak azért , hogy be tudja kapkodni az autókat. Még mindig egy RP szerverről beszélűnk nem valami farmolós szerver. «

Altos123

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:294
Mishel Molina
Dukesen kívül bármelyik megéri. DLoaderen ha 30e körül meg veszed 60-70e vissza jön. Bodhi is kb ugyan ez. 25-35 között meg veszed és olyan 60-80e jön belőle profitos mind a kettő. De a dukes.... 110-140e között veszed és kb 10e profit van rajta. Ha jó százalékos. De ha van olyan minden rajta van a dukesen és mínuszba jössz ki. Dukesen szerintem elég lenne változtatni. KB arra a szintre mint a keménytetős Tornado 70-80e ha lehetne venni a dukest jobban megérné mert most a legrosszabb kocsi a bontóba.

KOSZTA

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Isaiah Baldomero
Dukesen kívül bármelyik megéri. DLoaderen ha 30e körül meg veszed 60-70e vissza jön. Bodhi is kb ugyan ez. 25-35 között meg veszed és olyan 60-80e jön belőle profitos mind a kettő. De a dukes.... 110-140e között veszed és kb 10e profit van rajta. Ha jó százalékos. De ha van olyan minden rajta van a dukesen és mínuszba jössz ki. Dukesen szerintem elég lenne változtatni. KB arra a szintre mint a keménytetős Tornado 70-80e ha lehetne venni a dukest jobban megérné mert most a legrosszabb kocsi a bontóba.
Hát te vagy nagyon el kaptad a százalékokat vagy nem tudom de, hogy a DLoaderen meg a Bodhin nem jön, alig egy tizes max az biztos. Na de ha annyit adna szerintem simmán vennék az emberek gond nélkűl és nem lenne az, hogy napokig semmit nem lehet találni.

Utoljára szerkesztve:

Altos123

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:294
Mishel Molina
2 nap alatt be bontottam 10 kocsit. Kiadás volt kb 300-400e a kocsikból és több mint 1m jött be. Napi 1-1.5m kiszedek belőle simán. Napi 1-1.5m meglehet így is vele keresni simán. Néha hozok el tornadot keménytetőst.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,709
Silay Denzel
Nyilván nem minden kocsi lesz 1000x profittal megérős, és ez így a jó. Nem tervezünk ezen változtatni, szóval zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó