Boney Hifee - Ruszi

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Boney Hifee

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Latasha Harden
unban.png

Név: Boney Hifee
Adminisztrátor neve: Ruszi
Indok: Szeretném folytatni a szerveren való tevékenységem.
Tiltás időpontja: 2023-03-11
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez az első ilyen esetem.
Miért kérsz unbant: Szeretnék a szerveren játszani. A barátokkal/ismerősökkel szívesen játszanék újra illetve azóta volt időm elgondolkozni, hogy miket is tettem hogy idáig jussunk el. Sok mindent elrontottam és nem tartottam fontosnak, hogy itt játszhassak. A ban után kaptam fel a fejem arra, hogy én valójában miket is tettem és arra is rájöttem, hogy a szerver hiányában nem találtam fel magam a virtuális világban. A szabályzatot is ennyi idő alatt át tanulmányoztan sokszor illetve minden pontra odafigyelnék. Szerintem egy esélyt megérdemelnék hiszen nem játszanám el.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Igazából elég sok mindenen. Mindent átgondolnék 10x is hogy mind a két félnek kellemes emléke legyen velem, nembeszélve arról, hogy szabálypontba ne ütközzön a cselekedetem. Mindenképpen a józan fejemmel gondolkoznék. Amíg nemtudtam a szerveren játszani egy pár dolgot el is terveztem, hogy mik lesznek a céljaim. Az első és legfontosabb célom, hogy stabil kapcsolatokat építsek ki játékosok között, hogy legyen kikkel elütni az időmet a munka mellett és ne azon törjem a fejem, hogy vajon merre menjek motorozni, hogy találjak valakit akit ki tudok rabolni mint régebben. A másodlagos tervem, hogy keressek egy olyan közösséget ami akár legális vagy illegális szervezet akik között szívesen eltöltöm az időmet és közös rp szálakat tudjunk létrehozni. Minden helyzetben, azon törném a fejem, hogy hogyan tudnám az adott szituációt úgy kezelni, hogy mindenkinek jó legyen és nem egyből a lövöldözésen gondolkoznék. Nem a pénz hajszolására mennék, hanem inkább a komolyabb rp szituációkban való részvétel lenne a fontos és a közösség építése, a közösség romboló régebbi énemet teljesen elhagytam már.
UI: Discordon azóta már próbáltam is segíteni pár embernek tech problémában, tehát a szervert teljes mértékben nem hagytam a hátam mögött a ban ideje alatt.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak érzem, hiszen sok volt a rovásomon rövid időn belül.

Ruszi

Pletykafészek
Very Important Person
Üzenetek:129
[a] Elutasitom a kérelmedet, még mindig túl korainak tartom az unbant [a][/a][/a]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó