Black Raven

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
SFoPMkRwhA3EVgwFHq1xBt3LlCZrHnjMpiEjqANc.jpg
Szervezet Története
I. Kezdet
A szervezet az 1990-es évek elején alakult Los Santosban a Grove Street végén. Tagjai az elején pár fiatal Afroamerikai lány és fiú volt akik marihuána termesztésből és kisebb rablásokból tartották fel magukat. Amikor éppen nem a cserjékkel foglalkoztak az utcán bicajoztak és kosaraztak valamint tervezték az esti lopásokat. Amint látták, hogy a termelés túl növi magát az egy szobából elgondolkoztak, hogy kellene keresni valami kis eldugott helyet. Pont alkalmasnak találták az egyik elhagyatott gyár épületet.

II. Nagy veszteség
2000-et írunk amikor is a gyár épületben kisebb tűz ütött ki amire a tagok kis is siettek sajnos, hogy mentsék amit tudnak. A kiérkező tűzoltók és rendőrök meg látták őket, ahogy éppen menekülnek az épségben maradt cserjékkel. A hatóság azonnal elkezdték volna a letartóztatást amikor is tűzharc ütött ki amiben több tiszt és banda tag megsérült. Amint elcsendesült a helyzet azonnal elkezdték a sérültek beszállítását a kórházba majd letartóztatását. Az intézkedések végén a banda nagyobb részét életfogytiglanra ítélték akik meg otthon maradtak még jobban elégedetlenek lettek, mert véleményük szerint rasszizmus miatt alakult így. A meg maradt tagok úgy döntöttek inkább meghúzzák magukat és kicsiben árulják a drogokat és próbálják a rendvédelemmel kerülni a konfliktust. Több kevesebb sikerrel ment, mert voltak még esteke, hogy tagokat csuktak le rövidebb időre drog kereskedelem miatt.Ha ezek nem lettek volna elegek a banda háborúk is csökkentették a létszámát a bandának. A háborúk legfőbb ként a sérelmek megtorlása és lerendezése miatt kezdődtek.

III. Fellendülés
2019-ben miután a társaság kicserélődött és kerültek be közéjük fehér bőrűek is újra elkezdték a nagyobb termelést. Bevezettek egy beavatási procedúrát ami által csak lojális és céltudatos embereket vesznek fel a bandába. A menete először el kell nyernie az embernek a bizalmát a társaságnak majd amikor ez meg van egy kisebb feladatot bíznak rá ami által tesztelik a személy rátermeltségét valamint megbízhatóságát. Amikor a személy át esik az első próbán jön rögtön a második ahol mind tag elkezdi ütni akár eszméletlenségig és minnél tovább bírja annál nagyobb a való színűsége, hogy az utolsó próba jöhet ahol az alkarjára egy kis holló lábat tetoválnak ami már a végleges tagságát jelenti. A banda hétről-hétre erősebbé és nagyobbá vált ami által a többi bandával fel tudta venni a küzdelmet. 2023 elején a banda vezetője kinevezte unokauhugát Aailyah-t Big G-nek és ezzel együtt át adta neki a részleges vezetést, mert ő elutazik több évre a városból. A lánynak minden történésről tájékoztatni kell a nagybátyját.

Szervezet felépítés és feladataik
OG: ő a banda feje és amit ő mond a tagoknak követnie kell
Big G: az OG távol létében ők irányítják a bandát
Deller: ezek a tagok terítik a drogokat az utcákon
Gangster: a banda teljes jogú tagja

Szervezetbe csatalakozás menete
- Közös RP-k után lassan, ahogy nyered el a tagok bizalmát beavatunk, majd a feljebb említett módszerrel.
- Csatlakozni főképpen Afroamerikai karakterrel lehet, de nem zárkózunk el 1-2 fehér karaktertől sem
- Szeretettel várunk minden olyan RP-zni vágyó embert aki egy tartalmas és jó közösséghez szeretne tartózni.

Mik a céljaim a szervezettel
- Drog termesztés
- Scriptes rablás ami egy bandához illik (bolt és házak kirablása)
- Emberek kirablása (ésszerű keretek között)
- Hod valamint többi szervezettel való RP
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
Cső, az egész tele van helyesírási és nyelvtani hibákkal, és ez a történet nem fogott meg. - Mindezek ellenére, sok sikert.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,541
-
Head of Staff hozzászólás
Zárom a határidő letelte miatt.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó