Betegség-köhögés

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Paxyyy

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Damien Brooks

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Damien Brooks/paxy_6y#1639 «

Ötleted leírása

» Megfázás/köhögés orvoslása.
Ruha bolt előtt álltunk a srácokkal, beszélgettünk, RP-zgettünk és ahogy elkezdett kisebb pelyhekben esni a hó, mindenki magára öltötte a sapkát, kabátot. Egy tíz perc múlva meg arra lettünk figyelmesek, hogy elkezd a karakterünk köhögni és az infobox kiírta, hogy "mivel túl sokáig voltál kinn, megfáztál".
Kicsit sem értjük a miértjét ennek a rendszernek, mert ha tényleg az eső esett volna és ott álltunk volna esernyő, minden nélkül, akkor oké. De így kicsit értetlenül álltunk a helyzet előtt.
«


Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Válasz «



 

Peter1994

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Télen IRL is hiába van rajtad jó meleg kabát egy idő után meg tudsz fázni úgy is ha sokáig vagy kint a hidegben. Csütörtökön siettem a munkahelyemről a buszpályaudvarra jól fel voltam öltözve de annyira siettem,hogy mire leértem csak úgy kapkodtam a levegőt vagy 1-2 percig aztán 20 percig vártam a buszra mire leszálltam már megnáthásodtam és picit kapart a torkom. IRL még csapadék se kell hozzá,hogy megfázzon az ember.
 

Akos//z3rO

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:96
nevenincsmég
Kicsit igen, igen elrugaszkodott ez az IRL példa. A játékban nem kapsz tudomást arról, hogy fázol csak beteg leszel egyszer csak, RL érzed, hogy ajjaj hideg van.
Lehetséges megoldásnak tartom, ha lenne egy értesítő, hogy fázol.
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Nem tudom megoldható-e, de nem volna rossz, ha télen legalább kimehetnénk hógolyózni, viszont kelljen hozzá X típusú ruci!
pl megadni a konkrét ruhadarabokat , amik alapján be lehetne sorolni, hogy mi a "téli ruha"
és mi az, ami nem.
Síeltem sokáig, néha iszonyat hideg volt, de megfelelő öltözékkel 1x sem fáztam meg.. azért az nonszensz hangyányit, hogy kb mindentől meg lehet fázni, mintha a kariknak nem lenne immunrendszere XD
Egy ilyen köztes segítő megoldás jó lenne. :)
viszont ha megoldható egy ilyen "cold protection gear", hogy mondjuk fél óra helyett 3 óra kintlét után tudsz csak megfázni, akkor szerintem vállalnám a női részét a "cold gear" ruhák összeszedésének :D
 

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:1,925
Silay Denzel
A hó is csapadékos időnek számít a szerveren, így ezért fázhattok meg. Ha valami alatt álltok, vagy járműben ültök, akkor nem fogtok. A ruha fajtája nem számít ebben a rendszerben jelenleg.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó