Best of 2024 - Az év legjobb frakcióvezetője [legál vagy illegál]

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,127
.
border.png

Best of 2024 - Az év legjobb frakcióvezetője [legál vagy illegál]
Jelölés menete:

Jelölt: jelölt neve
Rövid indoklás: válasz

Kód:
[b]Jelölt:[/b] [i]jelölt neve[/i]
[b]Rövid indoklás:[/b] [i]válasz[/i]

Jó szórakozást és Kellemes Ünnepeket kíván,
oneRP csapat

Kavics

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:147
Kavics
Jelölt: Tukán
Rövid indoklás: Nagyon-nagyon régóta vezeti a PD-t, a szerver legnehezebb időszakában is kitartott és a vezetése alatt többször is újjászületett a frakció, a szándékát se mutatja, hogy feladná.

Peter1994

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:125
Jelölt: Legális: @PecsriK
Illegális: @Burni

Rövid indoklás: Ashley Madison karakteremmel hosszú ideig voltam a DPW tagja ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy PecsriK nagyon keményen dolgozik a frakción. Örömmel voltam ennek a kiváló csapatnak a tagja.
Az új karakteremmel megtapasztalhattam a szerver illegális oldalát és nagyon hálás vagyok mindenkinek a frakción belüli segítségért. A Los Santos Outlaws leadere, aleadere és tagjai egyaránt elég komoly RPket nyomtak le, nagyon komolyan vették az RPzést és mindig odafigyeltek, hogy az adott szituációt a lehető legRPsebb módon RPzzék le. Hálás vagyok, hogy ennek a kiváló frakciónak a tagja lehettem. A Los Santos Outlaws volt az illegál frakciók ásza ha lehet így fogalmazni vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy egy TOP 10-es listán a TOP 1 volt.

Marlon Craig - Fasírt

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
Marlon Craig | Tisa Warren
Jelölt: @Makó
Rövid indoklás: Mikor bekerültem a frakcióba, még csak frakció megbízott volt. Ő intézett minden ügyet a frakcióval. Viszont mikor megkapta a frakciót akkor semmi sem változott, továbbra is mindent intéz, a tagok javát nézi és még ezeken felül minden nap aktívan teljesít szolgálatot az LSFD ben. Korrekt vezető szerepet tölt be

Kinézet személyre szabása

Top Alsó