Üzenetek:2
Benito Perez
Személyes adatok:
Név: Benito Perez
Becenév: „Benito”
Születési hely: Los Cruses, Új-Mexikó
Születési idő: 1998.11.08.
Gyermekkor
Nyilván a szüleim jobb jövőt reméltek nekem, legalábbis abból a szempontból, hogy én nem kábítószer árusításból fogok megélni hanem tisztességes ember leszek. De mit is vártak? Egy olyan városba ami a bűnözőkből tartja fenn magát, minden sarkon áll egy dealer vagy éppen leböknek valakit. Én ettől függetlenül igyekeztem, tisztességesen tanultam és próbáltam elkerülni a rossz társaságot.
Amikor rutinból cselekszünk
Az egész egy átlagos rablásnak indult, már a sokadiknak. Ez jobb megélhetést nyújtott még a futárkodásnál is, mentünk és már jöttünk is. Azonban most ez egy kicsit más volt.. beszoptuk. Egy családi házat akartunk kirámolni, nem is volt semmi gond amíg a tulaj fel nem kelt és a köcsög nem kezdett lövöldözni. Nálam semmi nem volt, a srácok viszonozták a tüzet. Egy pár eltévedt golyó a konyhában lévő gázpalacknak is jutott.. a fél ház a levegőbe repült, szerencsémre fedezék mögött voltam, de így is vagy 15 métert repültem, a pofám teljessen szétégett, de szerencsére nagyjából helyre hozták az orvosok. Én szerencsére megúsztam, legalábbis a börtön részét biztos. A felépülés után is meg kellett magam húzni, én is képbe kerültem a rablás sorozatban.
Napjainkban
Néhány hete érkeztem Los Santosba, egyre közelebb kerültem a tűzhöz oda haza, sok választásom nem volt. Most ismerkedek a környékkel, tudomásom szerint itt a városban is működik egy az otthonihoz hasonló szervezet, felkeresem őket.
Név: Benito Perez
Becenév: „Benito”
Születési hely: Los Cruses, Új-Mexikó
Születési idő: 1998.11.08.
Születés, családi háttér
Benito vagyok, '98-ban születtem az Új-Mexikói Los Crucesben, Ciudad Juáreztől mindössze egy órányira. Ez azért lehet fontos annak aki nem tudná, itt volt, illetve van Mexikói kartell főhadiszállása. Ez a tény nyilván a környező városokban, sőt igazából az egész országban tapasztalható. A szüleim egy gyors éttermet üzemeltettek a 10-es főút mentén a két város között ahova elő szeretettel jártak a kartellhez valamilyen formában köthető emberek. Legyenek azok tagok, vagy vevők akik az étteremben a taco mellé kaphattak egy pár pakkot is.
Gyermekkor
Kamaszként
Bekerülve a középiskolába már nehezebb volt a dolgom. Konkrétan hozzánk a kartell járt toborozni nem a kibaszott rendőrség, megélhetést ígérve a sok hiszékeny fiatalnak. Bele folytam én is néhány piszkos üzletbe, kár lenne tagadni, de ettől függetlenül sikeresen befejeztem a középsulit anélkül, hogy lecsuktak volna vagy közszemlére tették volna a belsőmet értékeimet... értitek.
A kezdet
A kétkezi munka nem nyújtott túlságosan jó megélhetést, és igazság szerint nem is volt túl sok lehetőség felénk feljebb törni. Kénytelen voltam a fizetésemet kiegészíteni. Kezdetekben csak futárkodtam a kartellnek, aztán ahogy egyre több embert megismertem, egyre több bizalmat kaptam és nagyobb melókat.
Amikor rutinból cselekszünk
Az egész egy átlagos rablásnak indult, már a sokadiknak. Ez jobb megélhetést nyújtott még a futárkodásnál is, mentünk és már jöttünk is. Azonban most ez egy kicsit más volt.. beszoptuk. Egy családi házat akartunk kirámolni, nem is volt semmi gond amíg a tulaj fel nem kelt és a köcsög nem kezdett lövöldözni. Nálam semmi nem volt, a srácok viszonozták a tüzet. Egy pár eltévedt golyó a konyhában lévő gázpalacknak is jutott.. a fél ház a levegőbe repült, szerencsémre fedezék mögött voltam, de így is vagy 15 métert repültem, a pofám teljessen szétégett, de szerencsére nagyjából helyre hozták az orvosok. Én szerencsére megúsztam, legalábbis a börtön részét biztos. A felépülés után is meg kellett magam húzni, én is képbe kerültem a rablás sorozatban.
Napjainkban