Bemutató videó

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Boxos

Veterán
Játékos
Üzenetek:248
Amunet Khalifa
A Lost MC frakciónk jóvoltából:
"Keresi a karaktered a helyét a "világban"?
Kipróbálnál valami mást amit esetleg megszokhattál az illegális oldalon, de valamiért nem fekszik neked a Mafia-,Banda-,Mobbster RP? Valami kötetlenebbre, szabadabbra vágysz?
Ha fentiekre most hevesen bólogatsz, vagy csak egy kicsit is kiváncsivá tett a téma, ajánljuk figyelmedbe a LOST MC-t!
A Klubunk újabb és újabb jelölteket keres soraiba, klubtagokról elmondhatjuk hogy nem zárkóznak el egyáltalán az "újoncok" láttán, valamint 100%ban segítőkész a csapat.
Az sem jelent problémát ha egyáltalán nem konyítasz a motoros kultúrához, biztosan mindent hamar elsajátítasz jelölt (Prospect) időszakod alatt. Előljáróban annyit elmondhatunk -garantálva-, hogy mást fogsz tapasztalni mint az eddig felbukkanó illegális frakcióktól, csatlakozz és meglátod más mint az eddig megszokott illegális frakciók kultúrája.
De hagyjuk is a dumát...
Ha motoros klubot keresel, ahol lazíthatsz, vagy igazán tartoznál valahova, szinte testvéri kötelékeken belül, akkor motorra fel! Irány a vidék, ahol gyakran összefuthatsz a klubtagokkal a LOST MC BARban. (Ahova éppenséggel csapost is keresnek
😉
)
Néhány jó és hasznos tipp: Szeretik a sört, a motorjaikat. Szeretik ha tisztelettel bánnak velük. Legyél közvetlen, és nem utolsó sorban, szeretik a sört. Az ingyen sört!
És ha eddig nem győztünk volna meg, kedvcsinálóként ajánljuk figyelmedbe az alábbi videót:
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó