Üzenetek:23
Neved: Baron Holloway
Adminisztrátor(ok) neve: Kimberly Lione (Limonium)
Panasz oka: Jogtalan warn.
Panasz kifejtése: Szerelőt RP-zek és a mai nap még nem voltam vizet és ételt venni. Duty-ban felültem a motoromra, elmentem a kútra venni kaját meg vizet, hogy ne haljak éhen.(A-Line-tól Autómosós benzinkút-ig). Összességében körülbelül 1 percet vett igénybe, amellett, hogy piros lámpán nem hajtottam át és nem 200-al mentem végig az utcán, tehát immerzió rombolás szóba sem jöhet. Visszaértem és kaptam egy WARN-t.Nos ugye, szó nélkül RECON-olt és adott egy WARN-t bármilyen indok nélkül. Szóval kiduty-ztam és megkeresem. Ő egyébként IC volt jelen, nem admin szolgálatban kaptam a WARN-t sem. Nos megkerestem és az egészre azt az indokot kaptam: hogy teljesen irreális, hogy munkaruhában össze vissza mászkálok a motorommal.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://imgur.com/SNcya2H - ezen látszik, logot én sajnos nem tudok nézni, mert a 2 nappal ezelőttit mutatja.
Megjegyzés: Ezzel a panasszal nem minősíteni vagy lefokoztatni szeretném az Admin-t, csupán a WARN visszavonását szeretném kérni, amennyiben valóban jogtalan. Mint látjátok ez már a 3. WARN-om, persze nem vagyok példa értékű, de igyekszem minnél inkább elkerülni a szabálysértéseket, nos ezt nem találom annak. Előre is köszönöm a válaszotokat!