Barn find autók vásárlása közötti delay.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:69
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hazel Duncan /
ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏
«

Ötleted leírása

» A barn find-os kocsik vásárlása közé egy delay-t tenni körülbelül 5-10 percet. Ezt pedig a céghez kötni nem pedig a játékosokhoz. «

Csatolmányok

»
Ez pedig egy másik bejegyzésnél találtam és egyből szemet is szúrt, hogy nagyon sokan csinálják ezt az alig pár másodperc különbséggel mindent felvásárlást: «

Egyéb megjegyzések

» Már egy ideje idegesítő, hogy ha valaki elkezdene bontózni akkor egyszerűen nem teheti meg, mivel az összes létező megérős kocsit megvásárolja már abban a percen a lelőhelyüknél ahogy lespawnol. Példát fel is hozok: 07.14.-én munka előtt szerettem volna lebontani a 10 kocsit. De nagyon nehezen tudtam megtenni mivel egy másik játékos úgy gondolta, hogy az összes járművet megvásárolja ezzel nem adva más játékosoknak lehetőséget a jobb autók megvételére. A legnagyobb probléma akkor szokott igazán fejet ütni, amikor teszem azt (Példa) látom, hogy lent van 2-3 Tornado, 1 Voodo, de egyiket sem tudom megvenni, mert már megvásárolták az imént említett módon, de közben végül el sem viszik és az óra 01-es árfrissítéskor szépen despawnol a megvásárolt autó, ami neki minuszos (értelemszerűen ez nekünk mindegy) viszont megannyi player végig nézhette, ahogy ott ácsorog egy igen kecsegtető autó, de meg nem tudta venni, de haszna se volt, hogy a másik player sorra levásárolta a fél arzenált. «

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Naya Amiya
Idő közönként újra spawnolnak a járművek.. vagyis ez hülyeség.. + cégenként be van fixálva hogy 10 kocsit lehet bevinni.. + Nagyon sok helyen vannak szét szórva bontós autók.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,345
Ha valaki a meta autókat vadássza akkor szánja rá az egész napját, vagy bontson amennyit tud. Az, hogy ha valaki egyszerre vásárolja fel az összes meta autót az ic ügy, úgy is kéne kezelni, nem kellene mindent scriptek mögé zárni szerény véleményem szerint.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Melyik résznél akadtál el? Nem erről szólt az ötlet.
Mivel ez IRL alapú játék. és IRL is bontó cégek között megy az versengés hogy melyik tudja legtöbb, legjobb kocsit felvásárolni. ez is teljesen ic ügy lenne. mivel mindenki pénzre hajt. úgy mint a szerelőtelepnél. van 4 szerelő telep. és nagyjábol arra hajtanak hogy melyik telep legyen jobb. forgalmasabb.. hamarosan elő jön egy olyan ötlet, hogy mi lenne ha egy adott szerelő telep 1 nap csak 10x szerelhet.

Miki

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Mateo Carillo
Idő közönként újra spawnolnak a járművek.. vagyis ez hülyeség.. + cégenként be van fixálva hogy 10 kocsit lehet bevinni.. + Nagyon sok helyen vannak szét szórva bontós autók.
Az ötlet úgy szól kedves System, hogy ne tudj egyszerre csak egy bontandó kocsit venni.

Ha 5 percről van szó, akkor 5×10 perc vagyis 50 percet kell össz vissz várni, hogy be tudd vinni az összeset aznapra.
Szerintem abba nem hal bele senki, ezzel lehetőséget adsz ugyan úgy a többi embernek, hogy tudjon ő is mint Fater írta "meta" autókat bevinni ne csak a szemetet mit otthagytok. 🤗

Utoljára szerkesztve:

LACI

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:932
Sean Bennett
Ha valaki a meta autókat vadássza akkor szánja rá az egész napját, vagy bontson amennyit tud. Az, hogy ha valaki egyszerre vásárolja fel az összes meta autót az ic ügy, úgy is kéne kezelni, nem kellene mindent scriptek mögé zárni szerény véleményem szerint.

Szerintem meg de. Ilyen a mentalitás magyarországon. Lássuk be a telephelyeknél sem elégedtek meg emberek 1-nél, hanem kötelező volt felvásárolni ott is az összeset.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Aki meta autókat szeretné felvásárolni, az szánja rá a idejét. vagyis ha hajnali 1 respawnonak, akkor menjenek ők is. Nem kell mindent lekorlátozni, ne scripteltetni.

LACI

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:932
Sean Bennett
Utolsó hozzá szólásom ez ügyben.
Aki meta autókat szeretné felvásárolni, az szánja rá a idejét. vagyis ha hajnali 1 respawnonak, akkor menjenek ők is. Nem kell mindent lekorlátozni, ne scripteltetni.
Csak tudod van aki hajnal 1-kor alszik, mert másnap mondjuk dolgozik, szerintem ezzel nem sértünk meg senkit nem? Aki ráér egész éjjel virrasztani, az 5 percenként is ráér megvenni az autókat nem? 5 perc az pontosan annyira elég, hogy megveszed a járművet, és beszállítod a műhelyedbe. Utána megveszed a következőt, és folytatod tovább.

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
-
Utolsó hozzá szólásom ez ügyben.

Nem tudom miért vagy ilyen haragos, nem az újra spawnolással van itt a gond, nem érted.
Illetve nem mindenki olyan rugalmas, hogy 0-24 a szerveren vadászhasson autókat és vadul farmolja a pénzt, de ha meg éppen van szabadidő és az autó is ott van, de meg van vásárolva, mert 4 másodperces eltéréssel a másik player végig spameli a meta autókat, amiket jobb esetben el is visz, rosszabb esetben 1-2 órán belül despawnol és így lényegében senki nem jutott hozzá a kívánt autóhoz a színtiszta kapzsiság miatt, akkor nem tudom miért lenne oly fájdalmas egy minimális IDŐ korlátozás. Két autó vásárlása közötti időről beszélünk, hogy ne lehessen 2-4, másodperces eltéréssel végig spamelni.
Köszi az időd, ha elolvastad. 🤗

Bendzsi

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:36
Hali!

Egyetértek Faterral és Systemmel. Nem kell mindent scripteléssel lekorlátozni, hogy „ne lehessen ezt meg azt", illetve szerintem is ez egy ic ügy. Így is ott van a napi 10 autós limit cégenként - szerintem ez bőven elég. A bontózás, mióta bejött, gyakorlatilag egy verseny. Ha valaki nem ér rá vadászni a meta autókat, akkor is van még bőven más grindolható lehetőség a szerveren. Én személy szerint ezért is szoktam juharozni.

Kalmarka

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Cody King
Én is támogatom az ötletet. Nem egyszer volt már, hogy egyet bontózni akartam ott voltam egészkor, elmentem mosdóba vissza jöttem óra 1 perckor és rajtam kívül egy ember volt ott aki fél perc alatt megvett vagy 3-4 spawnoló autót. Ezt az IC ügyet, hogy képzelitek el? Mivel IC utána már hiába beszélem meg vele, hogy az adott autókból legalább egy nekem is kéne azt már nem tudja nekem átadni/eladni. Meg közbe se nagyon figyel az IC-re csak arra megy hogy klikk klikk klikk azt megvesz gyorsan 3-4 autót.

dhusz

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:133
Carlos
Én támogatom az ötletet. Hiába van napi 10 limit a bontókban ha van kb 10-15 (vagy több) bontó amiket ki kellene szolgálnia a barnoknak. Tudtommal 3-4 óránként vannak új barnos kocsik a megvételük után és ha kicsit elkezdünk számolni és elosztjuk a 24 órát 4 órával akkor kijön a 6. Szóval a barnok jelenleg kb 6 bontót tudnak egy nap elégségesen kiszolgálni és ehhez még társul a szerencse is, hogy a script jó kocsikat spawnoltasson. És jelenleg akiknek tengernyi idejük van a szerverre azok behuzzák a megérős kocsikat amíg akiknek csak pár órájuk van napi szinten a szerverre azok lehet, hogy pont olyan időben jönnek fel amikor éppen kivan fosztva az összes Barn. Szóval én tudom támogatni ezt a 10 perces delay-t vásárlások között mert így lenne igazságos hamár nem kis pénzeket adnak ki az emberek egy bontó telep vásárlására vagy esetleg még az is megoldás lehetne, hogy a barnos kocsik respawn idejét csökkentjük.

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
-
Én támogatom az ötletet. Hiába van napi 10 limit a bontókban ha van kb 10-15 (vagy több) bontó amiket ki kellene szolgálnia a barnoknak. Tudtommal 3-4 óránként vannak új barnos kocsik a megvételük után és ha kicsit elkezdünk számolni és elosztjuk a 24 órát 4 órával akkor kijön a 6. Szóval a barnok jelenleg kb 6 bontót tudnak egy nap elégségesen kiszolgálni és ehhez még társul a szerencse is, hogy a script jó kocsikat spawnoltasson. És jelenleg akiknek tengernyi idejük van a szerverre azok behuzzák a megérős kocsikat amíg akiknek csak pár órájuk van napi szinten a szerverre azok lehet, hogy pont olyan időben jönnek fel amikor éppen kivan fosztva az összes Barn. Szóval én tudom támogatni ezt a 10 perces delay-t vásárlások között mert így lenne igazságos hamár nem kis pénzeket adnak ki az emberek egy bontó telep vásárlására vagy esetleg még az is megoldás lehetne, hogy a barnos kocsik respawn idejét csökkentjük.

Egyetértek abszolút... A barnos kocsik respawn idejét csak azért nem csökkenteném, mert akkor bődületes profitra tehetnének ismételten szert az amúgyis jó üzletből. Többnyire azok sokszoroznák meg a bevételük, akik az imént említett határtalan idővel rendelkeznek a szerveren, akár az egész napot autók stalkolásával tölteni. Így megint borul az egyensúly és a probléma megmarad.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,477
-
Üdv,

Nem szoktam az ilyen ötletekhez a végkifejleten kívül hozzászólni, de az biztos, hogy:
- semmi IC ügy nincs ebben, mert nulla RP-t szoktak ott generálni a játékosok (tisztelet a kivételnek akiknél nem csak varázsütésszerűen felteleportálnak a kocsik a platóra)
- aki képes emiatt fent lenni hajnalig vagy épp emiatt felkelni ébresztőre (igen, jól olvasod), nekik ez szívük joga, csak másnak esélye sincs

Kitalálunk rá valamit az biztos, de nem zárom még le, ötleteljetek meg beszélgessetek nyugodtan.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Az tény hogy sokan nem rpz-nek. Tisztelet a kivételnek. De meg szabni 1 cég csak 5-10p ként vihet el egy járművet enyhén túlzás.

Mivel sokan üzemeltetik úgy a bontott hogy sok kezdőt vesznek fel és tegyük fel. Két kezdő megy külön flatbed-hez "saját magának nem cégnek. Egy időben" veszenek össze ic és ooc hogy ki viszi el a járművet ehhez szólva "Nincs ideje. Vagy neki pont akkor lenne jó" Adott playerrel lenne ki szúrva

Simoon

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:96
Milo Berganza
Az tény hogy sokan nem rpz-nek. Tisztelet a kivételnek. De meg szabni 1 cég csak 5-10p ként vihet el egy járművet enyhén túlzás.

Mivel sokan üzemeltetik úgy a bontott hogy sok kezdőt vesznek fel és tegyük fel. Két kezdő megy külön flatbed-hez "saját magának nem cégnek. Egy időben" veszenek össze ic és ooc hogy ki viszi el a járművet ehhez szólva "Nincs ideje. Vagy neki pont akkor lenne jó" Adott playerrel lenne ki szúrva

Helló. Ha belegondolsz és minden kocsi le és felvételt RP-vel teszel és nem csak E betű majd egy kattintás hamar elmegy az az 5-10 perc. Főleg, ha egy picit messzebb van a műhely ahova a kocsit szállítani kell.

Szerintem ha ketten csináltok egy bontót össze tudtok annyira beszélni, hogy az egyik viszi a másik meg darabolja. Nem kell ennyire kapzsinak lenni azért a pár ezer dollár miatt.

A vásárlási időre pedig bőven ráférne akár egy 30 perces korlátozás is, így mindenki nyugodtan megtudná csinálni azt amit megvesz és nem fejvesztve rohanna a következő kocsiért.

Miki

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Mateo Carillo

10 perc alatt ki is tudsz menni Paleto-ba vagy Grapeseed-be is és vissza meg 15 perc is ami összesen 25 perc ha kiszámolod.

De ezt lehet felváltva is csinálni.
Teszem azt, feltételezzünk egy esetet:
Míg be is hoz onnan az egyikőjük egy autót le is tudja szállítani, be is tudja bontani.
Addig a társa el is tud indulni oda egy másik Flatbeddel és már meg is tudja venni a következő "Meta" autót. 😁
Ugye, hogy így már nem is sok az a 10 vagy esetleg 20 perc is. 🙂

Utoljára szerkesztve:

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Helló. Ha belegondolsz és minden kocsi le és felvételt RP-vel teszel és nem csak E betű majd egy kattintás hamar elmegy az az 5-10 perc. Főleg, ha egy picit messzebb van a műhely ahova a kocsit szállítani kell.

Szerintem ha ketten csináltok egy bontót össze tudtok annyira beszélni, hogy az egyik viszi a másik meg darabolja. Nem kell ennyire kapzsinak lenni azért a pár ezer dollár miatt.

A vásárlási időre pedig bőven ráférne akár egy 30 perces korlátozás is, így mindenki nyugodtan megtudná csinálni azt amit megvesz és nem fejvesztve rohanna a következő kocsiért.
Itt én azt mondtam hogy két kezdő. Lehet nem is ismerik egymást. És egyiknek pl pont nincs ideje.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó