Üzenetek:69
-

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Hazel Duncan / ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏
«
Ötleted leírása
» A barn find-os kocsik vásárlása közé egy delay-t tenni körülbelül 5-10 percet. Ezt pedig a céghez kötni nem pedig a játékosokhoz. «
Csatolmányok
»
Ez pedig egy másik bejegyzésnél találtam és egyből szemet is szúrt, hogy nagyon sokan csinálják ezt az alig pár másodperc különbséggel mindent felvásárlást: «
Egyéb megjegyzések
» Már egy ideje idegesítő, hogy ha valaki elkezdene bontózni akkor egyszerűen nem teheti meg, mivel az összes létező megérős kocsit megvásárolja már abban a percen a lelőhelyüknél ahogy lespawnol. Példát fel is hozok: 07.14.-én munka előtt szerettem volna lebontani a 10 kocsit. De nagyon nehezen tudtam megtenni mivel egy másik játékos úgy gondolta, hogy az összes járművet megvásárolja ezzel nem adva más játékosoknak lehetőséget a jobb autók megvételére. A legnagyobb probléma akkor szokott igazán fejet ütni, amikor teszem azt (Példa) látom, hogy lent van 2-3 Tornado, 1 Voodo, de egyiket sem tudom megvenni, mert már megvásárolták az imént említett módon, de közben végül el sem viszik és az óra 01-es árfrissítéskor szépen despawnol a megvásárolt autó, ami neki minuszos (értelemszerűen ez nekünk mindegy) viszont megannyi player végig nézhette, ahogy ott ácsorog egy igen kecsegtető autó, de meg nem tudta venni, de haszna se volt, hogy a másik player sorra levásárolta a fél arzenált. «