Baby, Mafia wie Montana..

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz
lvkISGb.png

والله
A kezdetek.. Meral Yilmaz élete kétezer áprilisában kezdődik.. Sokszínű, értékes, egyben ritka kultúrából származó srác. Apja Törökország Keleti féltekéből, egyenesen Marsin-ból származik, még anyja a Szíriai nép legfőbb pontjáról, egyben politikailag igen csak fontos központjából, a híres Damaszkuszból származik.
Egy kicsit beszéljünk a fiú szüleiről..
Meral szülei az egész Szíriát érintő váltság alatt találkoztak. Anyja Törökországot célozta meg akkori családjával, egy viszonylag közeli városba, Marsinba költözött. Meral apját, név szerint Ertast is itt ismerte meg. Apja egy politikában viszonylag nagy, egyben jártas név volt, míg anyja, Aysun csak egy hétköznapi, teljesen átlagos életben élő nő. Nem egy tipikus love story, de ez van. Apja a saját társaságával, úgymond pártjával indult szórakozni, egy barátja telek avatójára. Aysun szintúgy jelen volt az idézőjeles buliban, könnyen egymásra ismertek. A buli során Aysun és Ertas természetes módon kerültek beszélgetésbe, miközben ugyanazon a kisebb társaságban voltak. Amint elkezdték beszélgetni, hamar rájöttek, hogy sok közös érdek és érték köti őket, és a beszélgetés könnyedén átcsapott olyan témákra, mint az emberi jogok és a politika. Az est folyamán egyre jobban összemelegedtek, és megtalálták az érdeklődésük közötti hasonlóságokat. Aysun és Ertas között gyorsan kialakult a kölcsönös szimpátia, és a beszélgetésükből egy mélyebb kapcsolat született. Ezt követően többször is találkoztak, és szerelem alakult ki közöttük, ami hosszú és boldog kapcsolathoz vezetett.

Gyerekkor.
Meral Yilmaz élete egy színes paletta, amelyben a különböző kultúrák és nyelvek összefonódtak. Születésekor Isztambulban látta meg a napvilágot, de gyermekkorától kezdve életének különböző szakaszaiban több helyen is hívhatta otthonának. Szüleinek különböző kultúrájából és hátteréből fakadóan Meral már fiatalon is számos nyelvet beszélt, és sokat tanult a világ sokszínűségéről. Átlagon felüli életkörülmények közepette fejlődhetett, szülei mindent megadtak a fiúnak.. Tanulmányi eredményeiről részletesebben beszámolni nem igazán lehet, nagy vonalakban inkább egy stabil, jó jegyekkel rendelkező diák volt. Meral teljesen nyugodt, higgadt természetű gyerek volt, egyszer nem került általánosiskolás karrierje alatt balhéba. A továbbtanulás nehézkesen indult meg, szülei rengeteget veszekedtek az évek elteltével. Meral lelkileg instabil állapotba került emiatt rengetegszer, szüleinek útjai egy időre szétváltak. A fiú apjával élt mindennapjaiban, anyja új vizekre evezett, más társaságot, más élettársat keresve. Apja ösztönözte Meralt a tanulásra, minden egyes nap a könyvekbe bújva ült otthonában, üzleti szakirányt megcélozva. Alig mozdult ki otthonából, szinte mindig csak tanult és tanult. Sikeresen végzett, kiemelkedő tanulmányi eredménnyel zárta középiskolás karrierjét. Anyja még egyszeriben felbukkant a fiú életében, Isztambulban. Ertassal veszekedett.. Eleinte a nő emelt kezet a férfire, de adok kapok módján Ertas viszonozta ezt, kezet emelt feleségére.. A már nagykorú Meral ezt végig nézte, óriásit csalódott apjában. Itt határozta el legbelül a srác, hogy többet nem foglalkozik apjával, mindent hátrahagy. Nem húzta sokáig az ottani idejét, apjától kölcsönkért pénzével indult meg Amerikába, mindent maga mögé taszítva. Egyetemi karrierjét az Egyesült Államok területén kezdte meg, egész pontosan San Andreas államokban. Hamar összeszedte cuccait, meglépett az országból, családját is hátrahagyva. Búcsúzkodott, elköszönt ismerőseitől..
Los Santos..
Meral saját szakirányában, üzleti kommunikáción indult tovább. A beköltözést követő nap a kollégiummal szórakozni, mulatozni indultak.. Meralt eleinte kinézték, Szíriai felmenője végett, de hamar barátra lelt.. Ramiz Niazi már az első héten szárnyai alá vette Meralt. Ramiz egy bosszús, haragos személyiség. Tipikus hothead, bár ezt Meral egyáltalán nem tudhatta. Meralra jellemző, hogy akármekkora hülyeség is legyen, de pár szóval és egy kis pénzzel simán bele tudták rángatni, akár magukkal húzni.. Ramizt elég hamar kicsapták az egyetemről Kábítószer-kereskedelem és folyamatos feszültségkeltés vádjaival, az egyetem vezetősége tárgyalásba kezdett a fiú sorsáról. Mivel legtöbb balhéjában Meral is kezet kapott, kénytelenek voltak a két srácot egyszerre, ugyan abban az időben kizárni az egyetem falai közül.
Napjainkban..
Meral apját, Ertas ellen több bírósági eljárás is indult az évek során, miszerint mint Törökország politikájának képviselője, többszörösen is meglopta az államot, segítette a helyi bűnszervezetek működését, egyéb korrupcióban való részvételét. Meral legjobb barátja társaságában, már szinte a szinte már testvéri ágon alapuló Ramiz Niazival tevékenykedik az Istanbul Connection nevű bűnszervezet élén. Mi tartja őket össze? Valószínűleg a Török származás, a hasonló vércsoport.. Csak találgathatunk.
Név: Meral Yilmaz
Születési hely: Isztambul (Istanbul, Türkiye)
Magasság: 190 cm (6"2' feet)
Súly: 95 kg (210 lb)
Ismertető jelek: Barna, alapból göndör haj. Enyhe Arab akcentus, testén egyetlen egy tetoválás sem található meg.


+ positive
extrovertált
manipulatív (?)

-
negative
haragtartó
később..
Még Meral fiatalabb korában Poszttraumás stressz-zavarra (PTSD) való hajlamot diagnosztizáltak.. Felmenői otthon többször is bántalmazták, gyakran keveredett kisebb összetűzésekbe. Az ekkor szerzett sebek a mai napig karján látszódnak, hegként.
(A poszttraumás stressz szindróma (PTSD) akkor alakul ki, ha valakit olyan váratlan és súlyos megrázkódtatás ér, ami jóval túlhaladja a mindennapok élményeit, és képtelenné válik feldolgozni azt. A trauma ekkor hosszan tartó, kellemetlen tüneteket válthat ki nála. A betegség akár évekig kínozhatja áldozatát.)
Kultúrájában nem igazán szívlelik egy azonos nem vonzódását egymás felé. Meral pont ebben a nevelésben nőtt fel, úgy hogy Homofób.
(A homofóbia félelem, undorodás, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, hátrányos megkülönböztetés általános megnevezése.)
 
Utoljára szerkesztve:

Morningstar

Fékezhetetlen
Mentor
Üzenetek:512
.
HCRP elbíráló hozzászólás
Kedves @daniel!

Köszönjük, hogy energiát fektettél a történetedbe. A csapattal sajnálatos módon úgy döntöttünk, hogy nem elegendő a HCRP minősítés eléréséhez, mivel nem kaptunk elegendő információt a karakter mindennapi életéről, valamint egy-két dolog homályos maradt.

A továbbiakban a történeted folytathatod sima karakterlapként. Új lap beadására legelőbb 2 hét múlva lesz lehetőséged, aminek elkészítésénél kérhetsz segítséget bármelyik HCRP elbírálótól.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó