Üzenetek:66
Anatoly Pavlov | Sara Hale
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Anatoly Pavlov / amadeus5544«
Ötleted leírása
A bányászat alapmunkába be lehetne vezetni pár újdonságot mint például pluszba vásárolható kiegészítők, például:
Csákányok:
Alap csákány: Jelenlegi sebeséggel lehetne kiütni az érceket. Jellemzők: öntöttvas fej, hagyományos fanyél
Professzionális csákány: Kicsit gyorsítana az ércek kiütésén. Jellemzők: Acélfej, üvegszálas nyél
Magas teljesítményű csákány: A sebessége ugyan olyan mint a Professzionális csákányé de pár %-al megnövelné a bányászathoz járó itemek droppolási esélyét (vas, lőpor, lítium)
Kemence fejlesztése:
A kemencét csak egyszer lehetne fejleszteni amiben gyorsabbak lennének az ércek megmunkálása
Gépek és rendszer fejlesztése:
A gépeket és rendszereket egyszer lehetne fejleszteni ami annyit változtatna hogy az oxigén kezelése panelban látnánk a jelenlegi hőfokot.
Akár még azt is eltudom képzelni, a gépek és rendszer, kemence fejlesztéséhez pl 3-as gépész képesség kellene
(Ezeket a fejlesztéseket pl. egy npc-nél lehetne elvégezni a bánya elején ahol a munkát vesszük fel (szerintem, de ez teljesen mindegy hol van))
Panel design:
A panelek még a régi onerp kinézetet használják a bányászat munkában, ezt is át lehetne alakítani az új kinézetre, hogy jobban illeszkedjen a jelenlegi menük kinézetéhez.
Szerkesztésben hozzáadva:
Akár a járművet is lehetne fejleszteni amibe több ércet lehetne pakolni.
Csatolmányok
»Nincs«
Egyéb megjegyzések
» Amikor az ötlet összeírtam próbáltam úgy kitalálni és leírni a dolgokat hogy valamit azért segítsenek a fejlesztések a játékosnak de ne is legyen túl op, igyekztem a realitás szintjén maradni. Természetesen a fejlesztések ára a könnyítés szintjétől függene«
A panelek még a régi onerp kinézetet használják a bányászat munkában, ezt is át lehetne alakítani az új kinézetre, hogy jobban illeszkedjen a jelenlegi menük kinézetéhez.
Szerkesztésben hozzáadva:
Akár a járművet is lehetne fejleszteni amibe több ércet lehetne pakolni.
Csatolmányok
»Nincs«
Egyéb megjegyzések
» Amikor az ötlet összeírtam próbáltam úgy kitalálni és leírni a dolgokat hogy valamit azért segítsenek a fejlesztések a játékosnak de ne is legyen túl op, igyekztem a realitás szintjén maradni. Természetesen a fejlesztések ára a könnyítés szintjétől függene«
Utoljára szerkesztve: