Azonos kocsi limit

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Maurizio Mancini / Poqu#2110 «

Ötleted leírása

» Az ötletem az lenne, hogy egy azonos típusú limites autóból egy játékosnak csak egy lehessen. Etikátlannak tartom, hogy van egy 7, 5 vagy esetleg kevesebb limites autó és abból valaki többet is tart, másoknak meg nem jut. Nyilván kis limit esetén mindenkinek nem is fog, de ezzel az esély azért nőne. Ettől függetlenül a különböző típusúakból lehet még neki 30 is. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» :onerp: «

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Nem tartom jó ötletnek, ha egyszer van rá pénzem miért ne vehetnek 5 jugulart?

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-
Egyszerűbb lenne emeleni a limiteket és valamennyire ezzel helyrevágni a gazdaságot. Mert nem reális hogy betellik egy limit aztán fizethetek 90 milliót egy XY kocsiért

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Vegyesek az érzelmeim. Lacika is leírta, ha van rá pénzem miért ne tehetném meg? Megdolgoztam érte, verhessem el úgy, ahogy azt én szeretném. A másik oldalt is megértem, mert velem is sokszor volt ez. Ezzel sajna együtt kell élni, az egész limit rendszernek ez a legnagyobb hibája. Ezt már megváltoztatni nem lehet, így jártatok.

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:504
Egyszerűbb lenne emeleni a limiteket és valamennyire ezzel helyrevágni a gazdaságot. Mert nem reális hogy betellik egy limit aztán fizethetek 90 milliót egy XY kocsiért
Ezzel csak az a gond, hogy ahány féle kocsi van, ha mind kapna csak +1 limitet, akkor is annyi új autót lehetne venni, hogy minden egyes player szupersportkocsit használna kis túlzással. Szerintem így is túl sok a szuperautó már.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Vegyesek az érzelmeim. Lacika is leírta, ha van rá pénzem miért ne tehetném meg? Megdolgoztam érte, verhessem el úgy, ahogy azt én szeretném. A másik oldalt is megértem, mert velem is sokszor volt ez. Ezzel sajna együtt kell élni, az egész limit rendszernek ez a legnagyobb hibája. Ezt már megváltoztatni nem lehet, így jártatok.
A másik ötlet ehhez, ami valószínűleg úgyse kerülne be a PP limit eltörlése lenne. A PP ár megszabná hogy mennyibe kerül egy autó meg a tuning, de mégis mindenki meg tudná venni azt az autót amit szeretne így vagy úgy. Nyilván ez nagy valószínűséggel nem fog bekerülni, de még mindig jobb lenne mint a jelenlegi helyzet, ahol a 700 ezres kocsi 10 millió "mert már nem lehet kapni."

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
A másik ötlet ehhez, ami valószínűleg úgyse kerülne be a PP limit eltörlése lenne. A PP ár megszabná hogy mennyibe kerül egy autó meg a tuning, de mégis mindenki meg tudná venni azt az autót amit szeretne így vagy úgy. Nyilván ez nagy valószínűséggel nem fog bekerülni, de még mindig jobb lenne mint a jelenlegi helyzet, ahol a 700 ezres kocsi 10 millió "mert már nem lehet kapni."
Van erre ötletem amit még nem fogok elsütni itt, előbb egyeztetek a vezetőséggel, hogy benne vannak-e egyáltalán. De lehet, hogy tudok hozni megoldást a helyzetre.

Klicsko

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:95
A legnagyobb probléma az, hogy olyan emberek nevén van a legtöbb ritka autó aki Octanson vagy más hasonló szervereken játszanak. Ide feljár havonta egy-kétszer, hogy bejelentse azokat és azzal annyi. Annó aprópénzért megvették, most meg valami nagy garázsban rohad a " gazdagnegyedben " aki meg aktívan használná annak nincs lehetősége rá.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
Minden marad a jelenlegi rendszerben. Sok száz autó elérhető a kereskedésben, így van választék. Az ötlet pedig, ami fel lett írva, egyes kocsikra már hónapok óta létezik: amelyikekhez szint is kell, azokból 1 játékos csak egyet vehet. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó