Az új kamionos rendszer módosítása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Pitt

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Tamara Ashford & Melina Whitlock

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Melina Whitlock «

Ötleted leírása

» Több dolgot is észre vettem egy kamionos kör alatt, amit majdnem buktam is a sok szenvedés miatt, de ezt kifejteném jobban.

1. Amikor fel szerettem volna venni a pótot akkor nem nagyon sikerült, ki engedtem a kézit úgy is azért szenvedős a felvétele, a clipben látszik bár nem az egész.
2. Mikor targoncával pakoljuk fel a pótra a árut akkor bele akad a pótkocsiba mivel nem emel akkorát a targonca.
3. Lepakolás pedig számomra eléggé szenvedős mivel szintén nem emel akkorát a targonca, hogy normálisan le lehessen szedni az árut.
4. Ha a hátsó kerékhez pakolunk árut és le van fixálva akkor mikor kanyarodunk szépen beleakad, a videón igen nagy tempónál mutattam be de egy élesebb kanyarnál lassan is ez van.

Erre kellene valami ötletet kitalálni, hogy kicsit megkönnyítse a játékosok dolgát és ne az idegeskedés legyen, mivel pár fuvar után azért ezek miatt idegesnek lehet lenni és a kamiont és a pótot is lehet szerelőhöz hordani mivel ha fel akarod venni vagy pakolsz rá vagy mikor leszeded róla szépen megy le a dl, olyan ötlet esetleg hogy egy más pótkocsit kitalálni rá vagy targoncára kitalálni valami megoldást, hogy tudjon magasabbra emelni, nem tudom mennyire lehet megoldani, illetve hogy mikor lerakjuk a pótot akkor magától kicsit emelkedjen meg, hogy fel lehessen venni és ne törje a kamiont, illetve én a fuvar árakon nem látok változást mivel egy fuvar 20 percet 30-at dolgozol vele, régen az idő alatt 2-3 fuvar simán lehetséges volt levinni. «

Csatolmányok

» https://medal.tv/games/gta-v/clips/m2VF6KYa41396M65J?invite=cr-MSxmSmIsNDc4NzU4MDk4
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m2WhLBQDvJyjEf__S?invite=cr-MSx2QUksNDc4NzU4MDk4 «

Egyéb megjegyzések

» - «

Utoljára szerkesztve:

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:179
Ajredzsi Stevens
Szia!

A targonca esetén a villák emelési magasságát már én is felvetettem ötletnek, de írta Legend, hogy nem tud ezen változatni.
Noha, valóban problémás olykor-olykor az elakadás, de azért nem annyira vészes végülis, sőt.. -elmegy. A levételnél is kicsit játszani kell vele igaz, de megoldható.
A bérezése... -hát.. én élvezem ezt az új rendszert, de a régi talán valóban kifizetődöbb volt. Természetesen, szerezz alkalmazottakat, maxoljátok a fuvarszámot, stb... -és akkor jó lesz az, mondják. Viszont ahhoz ember is kell, ami.. nincs nagyon. Pár új játékos, újdonság varázsa, majd viszlát. Dehát, ez is ilyen.. -végülis ezt is elfogadtam, mármint az árakat.
Az viszont jobban böki a csőröm, hogy eddig is egyfajta "boszorkány üldözésnek" volt kitéve ez az elfoglaltság, mondván, hogy menj frakcióba, szerepjátékozz, hisz az tartalmasabb, mint a fülkében ülni, stb.. (amúgy tényleg az, szó se róla!) ...-viszont az senkinek nem lett gyanús, hogy pont ezek az időigényesebb fuvarok azok, amik méginkább lekötik az embert a fülkébe, értékes időt elvéve? Mert a balansz ott lenne, mint a régi rendszernél, hogy szeretnél azért keresni is, de legyen időd szerepjátékozni is.. (mármint aki ugye preferálja, ebbe ne is menjünk bele, mert ez külön téma). Tehát.. ez szembe megy a sok szerepjátékot támogatóval szemben szerintem, ha csak nem az a cél, hogy elvegye az ember kedvét végleg a kiterjesztett, ráfordított idővel 1-1 fuvar esetén.. :)
Összeségében: Részben támogatom az általad vázolt dolgokat, de másik részben meg nem olyan problémás 1-2 felvetett dolog...

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,299
-
viszont az senkinek nem lett gyanús, hogy pont ezek az időigényesebb fuvarok azok, amik méginkább lekötik az embert a fülkébe, értékes időt elvéve? Mert a balansz ott lenne, mint a régi rendszernél, hogy szeretnél azért keresni is, de legyen időd szerepjátékozni is.. (mármint aki ugye preferálja, ebbe ne is menjünk bele, mert ez külön téma). Tehát.. ez szembe megy a sok szerepjátékot támogatóval szemben szerintem, ha csak nem az a cél, hogy elvegye az ember kedvét végleg a kiterjesztett, ráfordított idővel 1-1 fuvar esetén..
Nagyon sokan már elengedték, hogy megpróbáljanak bizonyos emberekkel szerepjátékba bonyolódni és beletörődtek abba, hogy ők vevőek lennének erre és / vagy rájuk erőltessenek valamit. Tisztelet a kivételnek! : )

ui.: nekem is volt ilyen időszakom ahol szerettem volna, ha minél többen kiveszik a részüket abból, hogy szerepjáték, de rájöttem, hogy a mentalitáson nem igazán lehet változtatni.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:179
Ajredzsi Stevens
Nagyon sokan már elengedték, hogy megpróbáljanak bizonyos emberekkel szerepjátékba bonyolódni és beletörődtek abba, hogy ők vevőek lennének erre és / vagy rájuk erőltessenek valamit. Tisztelet a kivételnek! : )

ui.: nekem is volt ilyen időszakom ahol szerettem volna, ha minél többen kiveszik a részüket abból, hogy szerepjáték, de rájöttem, hogy a mentalitáson nem igazán lehet változtatni.
Őszintén az elmúlt időszakban már elengedtem a kamionozást magam is (az új rendszer előtt jóval) -hisz én is rápörögtem sokáig, nem tagadom. Nem tudja azt az élményt adni, amit egy normális, komoly szerepjáték tud nyújtani, -arra érett, türelmes, normális személyekkel. 🙂
Viszont ami nagyobb probléma ilyen körökben az nem is a minőség, hanem a türelmetlenség. Viszont nem is folytatom, ez nem is ide való, elnézést.
A lényeg, hogy nincs ezzel az új kamionos rendszerrel olyan nagy baj, mint azt sokan gondolják. Oké, vannak olykor olykor mérgesítő bug-ok, de persze ezt Legend úgy is igyekszik orvosolni, amiért köszönet neki!
Nekem tényleg csak a ráfordított idő ami kellemetlen egy egy fuvarra, mert értékes időt emészt fel, ha értelmesebb összeget is szeretnénk keresni. 🙂

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,805
Silay Denzel
Az eredeti témára reagálva:
- Nem tudunk módosítani a targonca villájának max emelési szintjén.
- A trailert nem ajánlott lekézizni, hisz amikor pakolunk rá, akkor segítségünkre válik, hogy tud egy kicsit oldalra is mozogni.
- A fuvarok árain továbbra sem tervezünk módosítani. Aki arra adja a fejét, hogy grindoljon, annak meg van a lehetőség, de dolgozzon is meg érte.

Szia!

A targonca esetén a villák emelési magasságát már én is felvetettem ötletnek, de írta Legend, hogy nem tud ezen változatni.
Noha, valóban problémás olykor-olykor az elakadás, de azért nem annyira vészes végülis, sőt.. -elmegy. A levételnél is kicsit játszani kell vele igaz, de megoldható.
A bérezése... -hát.. én élvezem ezt az új rendszert, de a régi talán valóban kifizetődöbb volt. Természetesen, szerezz alkalmazottakat, maxoljátok a fuvarszámot, stb... -és akkor jó lesz az, mondják. Viszont ahhoz ember is kell, ami.. nincs nagyon. Pár új játékos, újdonság varázsa, majd viszlát. Dehát, ez is ilyen.. -végülis ezt is elfogadtam, mármint az árakat.
Az viszont jobban böki a csőröm, hogy eddig is egyfajta "boszorkány üldözésnek" volt kitéve ez az elfoglaltság, mondván, hogy menj frakcióba, szerepjátékozz, hisz az tartalmasabb, mint a fülkében ülni, stb.. (amúgy tényleg az, szó se róla!) ...-viszont az senkinek nem lett gyanús, hogy pont ezek az időigényesebb fuvarok azok, amik méginkább lekötik az embert a fülkébe, értékes időt elvéve? Mert a balansz ott lenne, mint a régi rendszernél, hogy szeretnél azért keresni is, de legyen időd szerepjátékozni is.. (mármint aki ugye preferálja, ebbe ne is menjünk bele, mert ez külön téma). Tehát.. ez szembe megy a sok szerepjátékot támogatóval szemben szerintem, ha csak nem az a cél, hogy elvegye az ember kedvét végleg a kiterjesztett, ráfordított idővel 1-1 fuvar esetén.. :)
Összeségében: Részben támogatom az általad vázolt dolgokat, de másik részben meg nem olyan problémás 1-2 felvetett dolog...
Erre meg csak annyit reagálnék, hogy amikor többet fizetett egy "sima" fuvar, ami kevesebb idő alatt teljesíthető, de kisebb is volt a napi fuvar limit, akkor mindenki azért "sírt", hogy legyen több az a napi limit. Szóval nem látok ebben realitást, hogy akkor többet RPznének ezek az emberek, így ismét csak az előbb leírt mondatomat tudnám idézni: "Aki arra adja a fejét, hogy grindoljon, annak meg van a lehetőség, de dolgozzon is meg érte."
Az elmúlt 1 évben folyamatosan törekedtünk, és törekedni is fogunk a különböző bizniszek bevételeinek kiegyensúlyozására, hogy ne az legyen, hogy az egyik rendszer ki van használva, a másik pedig egyáltalán nincs.

Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó