Az összes interaktív NPC hiányzik

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Archibald

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Big George
Sziasztok!

Olyan problémám van az oneRP szerveren, hogy egyik interaktív NPC sem jelenik meg a helyén.

Például a személyi készítéséhez és az egyéb ügyintézéshez szükséges NPC-ket sem látom. Gyakorlatilag az összes interaktív NPC-k hiányoznak a játékomból.

Amit már ellenőriztem:​

• GTA V Steam verziót használok.
  • Story Mode-ban a normál GTA NPC-k megfelelően megjelennek.
  • FiveM-en csatlakozni tudok az oneRP szerverhez.
  • A FiveM cache-t már töröltem (cache, server-cache, server-cache-priv), de nem oldotta meg.
  • Az NPC-k helyét is ellenőriztem, tehát nem arról van szó, hogy rossz helyen keresem őket.
FiveM game build: 3751
GTA V verzió: Steam

Szeretném megkérdezni, hogy ez ismert hiba-e, illetve van-e valamilyen kliensoldali megoldás arra, hogy az interaktív NPC-k újra megjelenjenek.

Továbbá a kék munka-felvevő pontok sem működnek, illetve a biciklikölcsönzés sem működik nálam. Ezeknél sem tudok interakcióba lépni, ezért valószínűleg nem csak az NPC-k hiányával van probléma.

Köszönöm a segítséget!

Mellékletek

• Képernyőkép 2026-08-08 113806.png
    Képernyőkép 2026-08-08 113806.png
    3 MB · Megtekintések: 3
  • Képernyőkép 2026-08-08 113853.png
    Képernyőkép 2026-08-08 113853.png
    2.3 MB · Megtekintések: 3
  • Képernyőkép 2026-08-08 113946.png
    Képernyőkép 2026-08-08 113946.png
    2 MB · Megtekintések: 3

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:275
Adminisztrátor hozzászólás
Szia, valószínűleg másik dimenzióba került a karaktered, keress fel egy admint vagy adminsegédet a szerveren hogy váltson neked dimenziót és meg kell hogy oldódjon a problémád.

Amennyiben ez volt a probléma, kérlek jelezd itt és zárom a topicot.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:3,022
Silay Denzel
Hello.

Ha a fentebb leírt probléma egyike sem áll fent nálad, akkor kérlek próbálj meg egy GTA V reinstall-t.
Mivel ez 99%-ban nem szerver hiba lesz, így zárom ezt a topicot. Kereshetsz továbbá még engem is DC-n, ha nem sikerült megoldani a problémát.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó