Üzenetek:34
Ayaka Arasaka | Envy Chambers
Neved: Ayaka Arasaka
Adminisztrátor(ok) neve: Makó
Panasz oka: Helytelen bírálat
Panasz kifejtése: Hellóka! A tegnapi nap folyamán kitiltásra kerültem Makó által, 1. RP alóli kilépés, 2. illetve nem megfelelő karakter alakítás indokkal.
1.
Az első pont, miután a karakterem elhalálozott egy RP szituáció során, Shaddy rámteleportál, egy azóta már semmis ügy miatt, ezután PM-ben megkérdeztem, hogy mehetek-e, erre meg is kaptam a pozitív választ, majd leléptem a szerverről. Erre a két szabálypontra hivatkozott itt Makó:
Nem igazán terveztem csak ennyiért, éjfél tájékán visszakapcsolni a gépemet, feljönni a szerverre, ezért gondoltam holnap megtudjuk ezt ejteni. Viszont ezután, @Winter kolléga meginvitált Engem szerepjátékozásra, ezáltal gondoltam megoldjuk a kettőt egyben, nem kell már később időpont egyeztetéssel bajlódni.
Szóltam is természetesen Makónak, de mondta, hogy már nem kell, a szankció mellett döntött.
Meghaltam, de még a kocsim RP-ben van, oké legyen, nyitott voltam a folytatásra, valamivel emberibb időben, még később a fent említett ok miatt korábban is, nem értem, hogy miért érdemlek emiatt kitiltást.
2.
A menekülés nem Én miattam kezdődött, nem Én vezettem, csupán helyet cseréltünk, biztosabbnak tűnt, ha már ide jutottunk, akkor IC nyilván annak kéne az autót irányítania, aki tapasztaltabb ebben.
Makó felhozta még, hogy olyan helyen menekültem szupersport autóval, ahol nem lehetne normál esetben, ezzel egyáltalán nem értek egyet, földúton talán ha tíz métert tettem meg az egész ÜLDÖZÉS alatt, nem pedig homokjárót megszégyenítve indultam sivatagi túrára.
Igen, kaptam már szankciót az üldöztetési mániám miatt, amik ok nélkül történtek, de most? Eleve nem Én ültem a volánnál az üldözés kezdeténél, sőt, ha megállunk, akkor 100%, hogy letartóztatnak ugyanúgy a pisztoly miatt.
Szóba került még, hogy amikor (a) bekerített a PD, akkor kiszálltam, lőni kezdtem Őket, ezáltal elmenekültem, (b) ,,elkaptak", és kidaráltattam Magamat.
a,
Más opciója nem volt a karakteremnek, illegális fegyver volt Nála, direkt nem is ölt meg több embert, mint szükséges volt.
b,
Az üldözés sajnos egy benézett kanyar miatt nem ért a legszebb véget, véletlenül ugrattam nem kevés métert, egy korábbi ügyből tanulva, IRL totálkáros lett volna az autó, nem lett volna realisztikus tovább menekülni.
Milyen lehetőségei voltak a karakteremnek, ha nem hal meg?
A:
Az autóját hátrahagyva egy másikra vált, a sikeres szabadulás érdekében, átszállhatott volna a mellette lévő rendőrautóba, azzal TALÁN megmenekülve.
B:
Megadja Magát, a földre fekszik, a hátralévő életét rácsok mögött éli le.
Megkérnék mindenkit, hogy képzelje Magát a szituációba, már régóta menekül, pörög az adrenalin, most lőtt le két embert, nincsen veszítenivalója, akkor kész, vége, ennyi volt?
Bizonyíték (kép, log, videó): Log a söfőr csere megbeszéléséről: https://pastebin.com/NRMHDKbC. Log a Shaddy-vel folytatott eszmecseréről: https://pastebin.com/P8e7BpMe.
Megjegyzés: -