Automatikus /me-k a chatben

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» DorinnaDori#7476 «

Ötleted leírása

» Az automatikus /me-ket ne írja ki a chat, kerülve a floodolást.

Gondolok olyanokra, mint:
- ajtók nyitása/zárása
- kocsiajtók nyitása/zárása
- öltözködések
- étel és ital fogyasztások

Ez mind-mind olyan dolog, melyet vagy látunk/hallunk, vagy elég lenne egy ideig megjeleníteni a karakter feje fölött. Nem jó, hogy amíg ruhát bogarászik valaki addigra a közelben lévők chate felrobban a sok cselekvéstől, emellett nehezen kivehetőek a saját RPnk sorai, satöbbi.
Bár ezek mellett vannak olyanok, amikre igenis szükség van, hogy lássunk, hiába automatikus. (ilyen pl. a sokkolás) «

Csatolmányok

» Természetesen a logban és F8-ban minden benne lenne, csak nem floodolná el a chatet. «

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela
Esetleg annyit hozzátennék, hogy lehessen állítani, ha valaki látni szeretné lássa, de akit idegesít, mert amúgy is pörög a chat, neki egy plusz lehetőség a nyugtatók mellé!

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
A ki be kapcsolhatóságot én is támogatom! A teljes eltüntetést viszont nem!

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
A /me használatát olyan dolgokra használjuk amit a karaktereink nem tudnak megvalósítani. Ezek az automatikus /me-k mindegyike megvalósítva van animáció formában akár egy autó nyitást nézzük, akár hogy a kezébe vesz egy tárgyat, ugyanúgy igaz az öltözködésre is, hiszen látszik, hogy a karakter át veszi a ruhát, ki nyitja az ajtót, vagy éppen be indítja az autót. Ezért én szerintem teljesen ki kellene venni

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
A /me használatát olyan dolgokra használjuk amit a karaktereink nem tudnak megvalósítani. Ezek az automatikus /me-k mindegyike megvalósítva van animáció formában akár egy autó nyitást nézzük, akár hogy a kezébe vesz egy tárgyat, ugyanúgy igaz az öltözködésre is, hiszen látszik, hogy a karakter át veszi a ruhát, ki nyitja az ajtót, vagy éppen be indítja az autót. Ezért én szerintem teljesen ki kellene venni
Pontosan.

varga.

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
-
Alapvetően akkor lenne létjogosultsága az automatikus /me-nek, ha az lenne a célja, hogy visszaszorítsa a játék hátrányaival való visszaéléseket - láthatatlan cselekvések - , nem pedig az, hogy mégjobban levegye a terhet a játékosokról. Ebből a szempontból a fejlesztés megbukott, sokan figyelmen kívül hagyják a rendszert és rádobnak még pár sort az alapból is káoszban lévő chat-re, hogy meglegyen a nélkülözhetetlen szerepjátékuk egy-egy szituáció után. A legtöbb cselekményt - mint ahogy Tiis is írta - animáció is kíséri, így az értelmét teljesen elveszti. Vagány ötlet.

Utoljára szerkesztve:

Tyreek

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Tyreek
A legjobb megoldás, a dashboardon belüli állíthatóság. Minden legyen ki-be kapcsolható, minden legyen módosítható, így az adott játékos saját tetszésére alakítja.
A /me ne jelenjen meg a karakterek feje fölött, de természetesen ezt is lehessen ki-be kapcsolni.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Head of Staff hozzászólás
Dashboard-on belüli állíthatósággal várható a bekerülése 1.2 környékén.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó