Autópálya díj/Trafipax

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:130
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

» Az ötlet egyszerű. Egyrészt, be lehetne vezetne az autopálya díj fizetését. A díjat havonta vagy hetente kéne megvásárolni kocsikra, benzinkutakba lehetne, városházán és a postán. Egyenként mindegyik kocsira meg kéne vásárolni. Az árat én úgy szabnám meg, hogy ne legyen olyan alacsony se, hogy épp csak egy annyit okozzon, hogy csak el kell szaladni és meg kell venni, de ne legyen olyan magas se, hogy ez kicseszés legyen az emberekkel. Az autopályán fel lenne szerelve néhány kamera amelyik lefotózza a rendszámokat, és amennyiben valakinek nincs befizetve, az kap egy büntetést (mint régen a gyorshajtásért). Aki kap egy büntetést azt az elkövetkező 1 órában a rendszer nem büntethetné ismét meg, ha lekapja a kamera. Ez a korlátozás lényegében csak az autopályákra vonatkozna. Aki nem fizeti ki a díjat, az nem közlekedik az autopályán, máshol attól lehet.

Ez mellé felvetném a trafipaxok visszahozatalát. Szerintem nem volt hülyeség, annyiba módosítanám, hogy kevesebbet szerelnék fel, hogy az olyan helyeken ahol lehet hajtani, de nincs kamera, a rendőrségnek is legyen lehetősége kiállni. Ezt azért tartanám jó ötletnek, mert gyakran látok olyant, hogy pl. városon belül is valaki kicsi útszakaszokon 100+ al nyomja. «

Csatolmányok

» Nincs «

Egyéb megjegyzések

» Lehet sokan kapásból le fogjátok szavazni ezt az ötletet. De kicsit úgy gondoljatok bele, hogy ez egy olyan dinamika ami IRL is az életünk része, és bár IRL se tetszik, együtt kell vele éljünk. Kb. egy annyira mindennapos kiadás mint a kocsit karban tartani. «

Utoljára szerkesztve:

Boxos

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Amunet Khalifa
Nem sok értelme lenne, újra vissza hozni ezeket.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:367
Támogatnám az autópálya díjjat, a fix trafival van 1-2problematika, mivel ha tudják az emberek hogy ott van akkor inkább kerülnek. A GSA-nál lévő DPW-hez lehetne beosztani ezt "álló, használható" trafiként amit ők raknak le ha ott vannak. Ezzel nem egy folyamatos "fenyegetés" lenne hanem egy random azonnal büntető. (Tegye a szívére a kezét az a rendvédelmis aki Scouttal utánna menne egy 220-al haladó autónak a pályán, még városba is nehezen.)

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:130
Kevin Stamper
Támogatnám az autópálya díjjat, a fix trafival van 1-2problematika, mivel ha tudják az emberek hogy ott van akkor inkább kerülnek. A GSA-nál lévő DPW-hez lehetne beosztani ezt "álló, használható" trafiként amit ők raknak le ha ott vannak. Ezzel nem egy folyamatos "fenyegetés" lenne hanem egy random azonnal büntető. (Tegye a szívére a kezét az a rendvédelmis aki Scouttal utánna menne egy 220-al haladó autónak a pályán, még városba is nehezen.)
Wow, ez még jobb is amit leírtam. Lehetne a DPW-nek pl. 10 kamerája, s azokat random lerakhassák és ott hagyhassák pár napig, ahol épp úgy érzi a vezetőség, hogy nem ártana.

Allen-Jakson

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:121
Allen Jakson
autópálya díj Okè de a trafipax maximum a városháza pincèjèbe tegyèk nem kell agyon büntetni az embereket

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,555
Traffipaxok kivétele a szerveren, ha jól emlékszek közösségi szavazás után volt. Én most is azon a véleményen vagyok, hogy jó döntés volt. Illetve úgy gondolom, hogy ez az ötlet nem adna semmi több élményt a szerver életéhez.

guszti

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Doug Moore
Én a traffit egyenesen utáltam. Volt, hogy 130- ra volt állítva a tempomat, de sync miatt belőtte a kocsit / kamiont és jött a bünti.

Viszont lenne itt egy módja annak amit támogatnék:

Traffipax akár minden lámpába a városban és büntessen pl130 felett. -Ezzel visszaszorítva a városi szágúldást.
De az autópályát én korlátlan sebességlimittel látnám el (legalább egy bizonyos szakaszát) mert lássuk be azért nem könnyű úgy vezetni, hogy egy bizonyos sebesség alatt ha megy sokszorosával a kocsi. - Hogy a PD nek maradjon RP ezért jöhetne be a pályadíj, hogy akinek nincs azt ne gyorshajtásért mérje be a pályán hanem a díj meg nem fizetéséért.

+ Ami egy kicsit már más ötlet felé kanyarodik, de azért beszúrom ide az az, hogy a modernebb nem elektromos járművek is lehetnének önvezetéssel vagy legalább sávtartóval ellátva. Leginkább azért mert txt rp és akkor nem az országút közepén állnak le az emberek mondatokat írni. Nem tudom, hogy mennyire megvalósítható pl egy olyan tempomat, hogy sávtartó, de nem áll meg pirosnál stb?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó