Autómosás otthon

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Brock Bull // Alfi#8687 «

Ötleted leírása

» Már felmerült ez más ötlet alatt ahol nem kifejezetten ez volt a témája a topicnak, ezért gondoltam nyitok neki egyet külön, hogy mindenkinek legyen lehetősége plusz mínusszal jeleznie célirányosan ezzel kapcsolatban.
Az ötlet rémegyszerű, legyen lehetőség szivacsot venni a boltokban akár a kézi/gépi autómosó ára felett, amivel bárki bárhol letudja tisztítani az autóját ami pillanatokon belül csurom retek lesz az altv-nek hála. Hasonlóképp működhetne mint a szerelők/digassteresek mosása, a civilnek akkor lenne lehetősége rá, ha van nála megfelelő item.«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» pls «

warship

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Ella Nordin
Igazándiból nem rossz ötlet, viszont most a Digasster Company pár tagja pont ezzel a dologgal próbálkozik hogy otthonra megy és lemossa a kocsikat pénzért persze. Nem szívesen venném el tőlük az rpt.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-
Támogatnám a házi kocsimosást legyen a szivacs vagy amivel lemossuk 600-700 dollár. De akkor legalább lehessen használni. A legtöbb helyen úgy is akinek van rá lehetősége az úgy is csak be írja hogy /carwash meg hogy / me áttörli az autót aztán letud a jóistenbe.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Baltazar San Miguel
Igazándiból nem rossz ötlet, viszont most a Digasster Company pár tagja pont ezzel a dologgal próbálkozik hogy otthonra megy és lemossa a kocsikat pénzért persze. Nem szívesen venném el tőlük az rpt.
Egyetlen ilyen hirdetéssel találkoztam eddig, a digasstereseknek szerintem millió és egy feladata van azon túl, hogy kocsikat mossanak. Ha én pátyolgatni szeretném a saját autómat otthon, akkor hadd tegyem meg scriptesen is.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic
Teljes mértékben támogatom. Rossz ránézni néha a kocsimra, mert elviszem lemosni, és perceken belül olyan, mintha dagonyáztam volna vele.

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Hiánypótló. Legyen drágább, de miért is ne lehetne? Ez is RP, csak nem mással interaktálsz, hanem kis "énidő" a szerveren, ami mindenkinek kell szerintem.

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
Sokszor merült fel ez. Általában elutasításra került. De ha ezt nem is hozzák be, akkor legalább legyen annyi automosó mint elektromos töltő állomás, például benzinkutaton vagy hasonló helyeken.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Baltazar San Miguel
Örülünk ha szerelő van a szerveren, egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy szerelőt hívjak kocsimosáshoz. Miért várjak 10 percet egy autómosásra, hogy aztán kijöjjön egy /mevel letörölni valaki a kocsit? Nem szeretném elhinni, hogy a digassternek ez lenne az egyetlen rp lehetősége a playerekkel. Nem érzem reálisnak ezt a dolgot. Ha nem lehet megoldani itemmel, akkor ahogy előttem is írták, legyen sokkal több mosó a mapon, mert perpill a playerek vannak büntetve az altv koszolódása miatt. 10 percenként moshatnám a kocsit mikor használom. Ha mindenki a digasstert hívogatná óránként 2x, ki szállít üzemanyagot és alkatrészt?

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-
Örülünk ha szerelő van a szerveren, egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy szerelőt hívjak kocsimosáshoz. Miért várjak 10 percet egy autómosásra, hogy aztán kijöjjön egy /mevel letörölni valaki a kocsit? Nem szeretném elhinni, hogy a digassternek ez lenne az egyetlen rp lehetősége a playerekkel. Nem érzem reálisnak ezt a dolgot. Ha nem lehet megoldani itemmel, akkor ahogy előttem is írták, legyen sokkal több mosó a mapon, mert perpill a playerek vannak büntetve az altv koszolódása miatt. 10 percenként moshatnám a kocsit mikor használom. Ha mindenki a digasstert hívogatná óránként 2x, ki szállít üzemanyagot és alkatrészt?
Ezért lenne értelme ha a játékosoknak is lenne arra iteme hogy letudja mosni a kotláját. Én pl Sunriseba járok 10 esetben 2 alkalommal kérnek el zsét. De akkor is szar azért 10-15 percet várni hogy "rp-vel" lemossák a kocsimat.

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Korábban is megírtam már hasonló témánál de még mindig szívesen látnám egy kemping objecthez hasonló magasnyomású mosó itemet amit mondjuk pp ért lehetne megvenni és úgy müködne mint a kézi autómosó

Munkás

A nép hangja
Fórum moderátor
Üzenetek:261
Darius Burns
Nem támogatom, lehet a szerelőknél és mi is hirdetjük, hogy házhoz megyünk (Digasster).
Illetve ott van a cp-s autómosó is.
Az ötlet nem lenne rossz, viszont a Digasstertől elvenné az RP lehetőséget.
Egyetlen ilyen hirdetéssel találkoztam eddig, a digasstereseknek szerintem millió és egy feladata van azon túl, hogy kocsikat mossanak. Ha én pátyolgatni szeretném a saját autómat otthon, akkor hadd tegyem meg scriptesen is.
Tegnap kezdtük el újból feléleszteni a mosás dolgot, sőt tegnap már házhoz is mentünk autókat mosni. Illetve nem, nincsen millió feladata, főleg, ha esetleg sokan vannak a frakcióban, és netán a finomító és a kutak is tele vannak ( ami mostanában eléggé sokszor megesik ) pont ezért lett réges régen kitalálva az autómosás is a frakciónak, hogy legyen egy plusz RP forrás, hiszen régen eseményekre is kijártak a srácok csak azért, hogy autókat mossanak le RP-vel és scriptesen is.

Összesítve megértem az álláspontodat, és valóban logikus lenne egy ilyen, viszont akkor a frakciónak felesleges lenne már ez a funkció, illetve az autómosónál való telephely, stb-stb.

warship

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Ella Nordin
Tegnap kezdtük el újból feléleszteni a mosás dolgot, sőt tegnap már házhoz is mentünk autókat mosni.
Majd ezek után én és az egész southside compton crip bekergettünk a mosoda épületébe, mert azthittük minket fotóztok és majdnem megvertünk titeket xdd (bocs de ez kurva jó volt tegnap este)
[22:01:01] Darius Burns mondja: Dehogy fotóztunk, hirdettünk.
[22:01:34] Darius Burns mondja: Mutasd már meg neki, hogy ninc is olyan képed. *Raden felé*

Mindenesetre egyet tudok érteni MUNKÁS mondandójával.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Baltazar San Miguel
Az ötlet nem lenne rossz, viszont a Digasstertől elvenné az RP lehetőséget.

Tegnap kezdtük el újból feléleszteni a mosás dolgot, sőt tegnap már házhoz is mentünk autókat mosni. Illetve nem, nincsen millió feladata, főleg, ha esetleg sokan vannak a frakcióban, és netán a finomító és a kutak is tele vannak ( ami mostanában eléggé sokszor megesik ) pont ezért lett réges régen kitalálva az autómosás is a frakciónak, hogy legyen egy plusz RP forrás, hiszen régen eseményekre is kijártak a srácok csak azért, hogy autókat mossanak le RP-vel és scriptesen is.

Összesítve megértem az álláspontodat, és valóban logikus lenne egy ilyen, viszont akkor a frakciónak felesleges lenne már ez a funkció, illetve az autómosónál való telephely, stb-stb.
Szerintem más RP lehetőségen kellene gondolkodni frakció szinten, ha házhoz járós autómosós RPben merül ki jelenleg a frakció a kötelező körökön kívül. Én még nem láttam olyat sehol a világon, hogy házhoz járós autómosó cég üzemelne.

Doctor Juan

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:235
Frank Dudek
Felesleges korlátozás hogy a játékosok nem moshatnak járművet az otthonuknál!
Abban az esetben ha tényleg ragaszkodnak az ötlet elbírálói ahhoz hogy erre a továbbiakban se legyen lehetőség, mi lenne ha az otthon végzett autómosás nem nyújtana 100%-os tisztaságot? Viszont láthatóan tisztább lenne mintha nem is vinné el sehova.
Így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad. Hiszen ha 100%-os ragyogásra vágynak akkor majd elviszik a járművüket egy szerelőtelepre, vagy egy autómosóhoz.

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela
Megtudom részben érteni az álláspontokat, viszont attól még, hogy lenne szivacs és otthon is mosni lehetne a járműveket, nem jelenti azt, hogy senki nem hívná a Digasstereseket. Ha az én karakterem kézzel nem mosná le az autót, mert nem fér bele a szerepébe akkor mással mosatja le. De ugyan úgy szükség lenne több autómosóra a városban. Szerelőnél alapból megmaradhat a mosás, hiszen ha használva van a kocsi és valamiért törik, akkor a szerelőknél egyben mosást is kér az illető.

Vagy egy plusz ötlet, hogy a Digassteresek legyenek jelen 1-2 benzinkútnál, autómosásra készen. Ez sokkal reálisabb lenne mint az, hogy házhoz mennek autót mosni.

palinka100

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Támogatom! Akár azt is hogy a játékosok maguknak tudják le mosni a jármüveket, vagy pedig hogy sokkal több autó mosó legyen le helyezve a mapon.Ez is lehetne egy megoldás. Realitás alapján mindenki tudhatná magának mosni, aki nem akarja az intézné máshogy.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Szia! Több lehetőség is van lemosni a kocsikat. Gépi-kézimosó, szerelők, digasster.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó