Autókereskedés ötlet

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» gimi111 «

Ötleted leírása

» Nos az ötletem sok játékosnak nagyobb segítség lenne, őszinte leszek veletek engem kifejezetten zavar hogy látom hány fajta tuning elem elérhető egy autóra..., de azokat nem tudom tesztvezetés közben megnézni hogy még is mi érhető el egy adott autóra... Nem nézhetem meg hogy adott "tuningokkal" milyen sebességet érhet el az autó. Vagy azt hogy egyeltalán lehetséges-e tuningolni... Jó példa itt a Sancy B4 amire az összes tuning elem le van tiltva a szerveren ami optikai tuning.«

Csatolmányok

» X «

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg
Ezt támogatni tudom! Én ezt vontatóval vettem észre. Sajnos az ügyes fejemmel raktam bele NEON-t és Drift kitet (1 nagy vontatóba) teljesen feleslegesen, mivel motor tuningot nem enged, de ilyeneket igen! Ezen lehetne változtatni, hogy mutassa miket lehet vagy nem!
Kis változtatás lehetne. Egy szó mint száz. TÁMOGATOM!

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:504
Én ezt vontatóval vettem észre. Sajnos az ügyes fejemmel raktam bele NEON-t és Drift kitet (1 nagy vontatóba) teljesen feleslegesen, mivel motor tuningot nem enged,
Ez arra tanulság, hogy néhány járműnél inkább tiltani kéne ezeket. Amúgy az ötletet ettől független támogatom, néha én is kíváncsi voltam, hogy milyen lehetőségek vannak optika terén.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Támogatom! Főleg mivel a versenytuningokat nem tudod kipróbálni sehol máshol, az egyedi handlingek miatt. Illetve a letiltott optikai tuningról sem tudsz tájékozódni előre.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó