Autókereskedés ötlet

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» SIRBÁG.LeadYourself#6969 «

Ötleted leírása
» Az autókereskedésbe behozni limit szerűen hogy egy nap hány autó vásárolható egy adott játékosnak mint régen annó egy másik text alapú szerveren. Mert kissé unalmas hogy a tegnapi 1.2-es update után valaki csak azért vett 15-20 új autót hogy 6 vagy 7 szeres áron túladjon rajta. Nem a kereskedéssel van a bajom, hanem azzal hogy így nem hagyott esélyt más játékosoknak akik megakarták volna venni az autót, így most csak az adott személytől tudják 3 vagy 4 szeres áron megvenni vagy akár 67- szeres áron. «

Csatolmányok

» X «

Egyéb megjegyzések
» Örülnék ha erre lenne valami rendszer főleg a dollár alapú autók vásárlásra ha PP-ért veszi tőlem akkor vegyen belőle húsz darabot is . «

RedK5050

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:50
Milanmuresan@gmail.com
Támogatom! Nagyon elvannak szállva egyessek, gondolván ha már valami nem kapható akkor megérik az áruk többszörösét is, emiatt megvesznek minél többet így elvéve a többiektől a lehetőséget akik mondjuk rp miatt vennék, vagy simán magánhasználatra.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Az ötlet alapból jó, viszont az indok/példa nem állja meg a helyét a jelenlegi rendszerrel. Bejön a patch, mindenki rohan a kerhez és kapkodva megvesz 1 kocsit. Ezt egyszerre több mint 20 player csinálja. Ahhoz, hogy 1 ember több kocsit is tudjon venni nagyon szerencsésnek kell lenni (nem tagadom hogy megoldható). Én azzal kezdeném, hogy drop-feedelni kell a kocsikat. Most is bejött 30 kocsi egyszerre, és ez lett a vége. Legyen az, hogy bejön 30 kocsi de csak heti 2 lesz elérhető. Bekerül a kerbe, lehessen tesztvezetni és megnézni mennyi a limit/stat csak ne tudjam megvenni. Ezzel már azt értem el, hogy 30 kocsiból több heti contentet biztosítottam mindenkinek. A kereskedőknek lesz felkészülési idő és egy egyszerű player is tud majd vásárolni.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Szerintem egy szerverre gondolunk nekem nagyon bejött és be is jön ez a féle megoldás ez teljes mértékben kikerüli azt hogy az autók árai elszáljanak viszont nem tudom át tudna e állni a szerver erre a rendszerre mivel a legtöbb embernek akinek már van jópár limitált autója azoknak nem fog tetszeni jogosan az ötlet.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-
Szerintem egy szerverre gondolunk nekem nagyon bejött és be is jön ez a féle megoldás ez teljes mértékben kikerüli azt hogy az autók árai elszáljanak viszont nem tudom át tudna e állni a szerver erre a rendszerre mivel a legtöbb embernek akinek már van jópár limitált autója azoknak nem fog tetszeni jogosan az ötlet.
Csak az se Fair hogy egy adott játékos vesz 15-20 autót Update alkalmával hogy tripla áron eladja.

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
lehetne az is a limites autoknál mint az újonnan megjelent cipőknél van x darab és neked előleget kell fizetni (mondjuk az auto árának a 10% át) azért hogy bekerülj egy sorsolásba a sorsoláson se egyből a limit összes darabja hanem csak 1-2 kerül kisorsolásra és ha téged dob ki a gép akkor másnap megveheted a kereskedésből a kocsit/motort stb. ha nem te kapod a lehetőséget akkor visszakerül a pénz a számládra és másnap lobbyzhat újra amíg a készlet tart . bár szerintem most is elég fair volt a dolog bőven volt 1 órája mindenkinek hogy odaérjen stb. meg előtte több napja is elvégre nem random került be az update.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,253
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok! A jövőben ha kerülnek be járművek azokat nem jelentjük be előre, illetve a limitek random módosításokra kerülnek majd tájékoztatás nélkül. Ezzel talán ki lehet küszöbölni a problémát.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó