Autók tesztelése berakás előtt.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Vladislav Voronov «

Ötleted leírása

» Mielőtt beraknak a szerverre új, főleg limitál/csak PP-ért megvehető autókat, mindenek előtt teszteljék le normálisan, és egy végleges handlinget állitsanak rá, amin aztán nem változtatnak, kifejtem miért van erre szükség. Tegyük fel bejön 5-10 új autó, emberünk bemegy a kereskedésbe, leteszteli, tetszik neki ahogy mozog az autó, ahogy gyorsul stb. Megveszi több millió dollárért/PP-ért a járgányt, mivel tetszik neki az az akkori állapotában( hang,gyorsulás,végsebesség,irányithatóság, blablabla..)(lehetséges hogy pont ezért PP-t tölt fel). Eltelik 1-2 hónap, az autót több szempont alapján NERF-elik, ezzel csak az a probléma hogy az az autó már nem ugyanaz, ami alapján meglett véve régebben, sőt lehet hogy a játékosnak az autó az új handlingekkel már nemis tetszik, igy feleslegesen kidobott PP/KP volt a részéről a vásárlás, ami teljes mértékben inkorrekt, ezzel kár vitatkozni. Legutóbb le lett NERF-elve az Arbiter GT Custom, ami egy limitált verda, 40-50 ezer kupon vagy legalább 3-3.5 millió dollár kell ahhoz hogy egy használható gép legyen belőle, aztán egyik napról a másikra majdnem kettőször lassabban gyorsul mint azelőtt. A korrekt az lenne ha normálisan lelenne tesztelve minden új autó berakás előtt, igy az embert nem érné meglepetés pár hónapon/heten belül, és nem dobna ki milliókat/igazi pénzt az ablakon. «

Csatolmányok

» Nincs «

Egyéb megjegyzések

» Nincs több hozzáfüznivaló a dologhoz, legyenek normálisan letesztelve az autók, szerintem ez elvárható, már ha 30-40 ezer PP-ket belerak az ember. Aki megveszi az azért veszi meg mert tetszik neki az autó az AKTUÁLIS állapotában, nem azért hogy aztán egy használhatatlan fostalicska legyen. «

Simoon

Kritikus
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:274
Milo Berganza
Nyugodj meg minden jármű le van tesztelve ami bekerül. Az, hogy menet közben változik egy autó handlingje csupán a vélemények és a visszajelzések miatt van.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:409
Khira Love
Gondolj bele ha nem lenne nerfelve jó pár kocsi. Pl Seraph szerencsére már megkapta a nerfet de még rá férne szerintem.40e dolcsiba kerül ecu, prémium üzemanyag és 227 ment. Semmi más nem kellett bele és a PD megetted vele. Jön a kérdés. Minek költsenek az emberek pp-t és több milliót egy kocsira ha itt egy 40e dolcsis limit mentes kocsi ami oda veri az összes kicsit. Nekem is volt kocsim amit pp-ből vettem és le lett nerfelve. De sajnos ez benne van mindig. Ahogy a pénz értéke is változik. De jó tanács bekerül egy kocsi vagy bármi várj pár napot mielőtt megveszed mert bármikor változhat.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,985
Silay Denzel
Közösség visszajelzése szerint módosítunk ilyenkor az autókon. Tesztelve vannak egyébként, szóval zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó