Autó

Sztojka

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:139
Noah Westfield / Lena Chambers

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sztojka «

Ötleted leírása

» Le lett húzva a GT Coupe handligje mert hogy túl OP volt.. .Viszont most konkrétan egy ipari fémhulladék. Nem tud kanyarodni, a fék mintha soha nem is lett volna rajta, a gyorsulása elmegy, de az hogy egyenesbe kicsúszik, kanyarodni max 50 ha lehet vele, és megálni is évszázadokba telik, elég vicces ez így. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:60
Naya Amiya
Veszel rá fordulat kört gond meg oldva :D meg vezetni tudni kell

LACI

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:930
Sean Bennett
létezik ennek egy alap gtas változata, a dominator9 célszerű lenne annak a handlingjét rátenni.

dhusz

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:132
Carlos
Nekem is van dominatorom és sajnálom, hogy nerf-elve lett de szerintem most reálisabb lett a handling. "Szerintem" a legnagyobb baj az, hogy minden más kocsinak maradt olyan handlingje mint egy f1-es autónak. (Pl.: Infernus X-el 130-140-es tempóval olyan kanyarokat veszek amire csak egy f1-es kocsi lenne képes.) És amíg minden autó olyan handlingel bír amivel jelenleg addig feleslegesnek tartom, hogy a Dominatornak a kezelhetőségéből legyen elvéve. Inkább a gyorsulásából kellett volna elvenni.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:935
-
(Pl.: Infernus X-el 130-140-es tempóval olyan kanyarokat veszek amire csak egy f1-es kocsi lenne képes.)
Azért egy Szupersportot ne hasonlíts össze egy izomautóval. Teljesen más kategória a kettő. Ez a Dominator bőven Szupersport megszégyenítő volt.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó