Autó modok/ötletek

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Wade Emerson/Murtaaaan#1983 «

Ötleted leírása
»Néhány járműmod ami talán beleférne a szerver világába

ezeken felül az alapjátékból is szivesen látnám a következő járműveket
Buccaneer custom
Comet S2
Comet s2 cabrio
Nagasaki Shinobi
Pfister Aston
Dewbauchee Champion
Vapid Retinue Mk II

«

Csatolmányok

» fentebb mellékelve «

Egyéb megjegyzések
» Sajnos nem volt lehetőségem tesztelni a modokat remélem ettől függetlenül néhányat majd viszont fogok látni a szerveren«

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Sziasztok! Köszönöm szépen eme óriási csomagot, hogy összeállítottad. Java részt már sok megvan nekem, de látok benne újakat is. Átnézem őket, és megvárom a közösség véleményét is, hogy ezek közül miket látnának, miket nem. :)
(ne zárja senki a témát)

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Személy szerint végignéztem az összes felsorolt járművet amihez tartozott link is. Én csak támogatni tudom azt, hogy ezek az autók bekerüljenek. Mindenki talál belőle a kedvére, függetlenül attól, hogy mit is RP-zik. (Legyen az családos, egyszerű munkás, redneck, gyűjtő vagy éppen tuning őrült)
Annyival egészíteném ki még esetleg a brainstorming-ot, hogy szerintem meggondolandó lenne az is, hogy több típusú elektromos autó kerüljön még be a szerverre és/vagy akár az eddigieknek a limit számait is meglehetne emelni. Sajnos rettentő kevés elérhető árú formás, jó megjelenésű elektromos autó van, így mesterségesen vannak felnyomva az árak és a folyik kartellezés akarva, akaratlanul.

draven88

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
-
Sziasztok! Személy szerint ezek az autók mellet szivesen látnam az alábbiakat is.:

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Progen Aurora Sport, Karin Asterope RS, Pfister Apollo és a Pegassi Osiris Roadster nagyot menne!

Bandi

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:152

Eto

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Emily
https://hu.gta5-mods.com/vehicles/maibatsu-vincent-tourer-add-on-tuning-liveries

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Sziasztok! Ezt a fórum topicot lezártnak tekintem már (zárható), köszönöm mindenkinek aki hozzászólt/tett hozzá valamit. Május 20 után meglátjuk, hogy mi(k) kerülnek be!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó