ATM Fúrás

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Carmelo Amengual/zolcsi #0878

Ötleted leírása

Lényegében egy illegális tevékenységről lenne szó amit csak maffia vagy banda tudna csinálni. Az ATM fúráshoz kellene egy táska és egy fúró, ami után beszereztük a cuccokat azután oda megyünk egy tetszőleges ATM-hez és elkezdjük a minigamet. A végén ha kifúrtad az ATM et piszkos pénzt kapsz a táskába amit a kereskedő NPC-nél tudnál beváltani úgy mint a hajónál / banknál. Csatoltam egy Alap GTA-s minigamet amit a Fleeca Job Heist-ben lehet csinálni szerintem ezzel lenne a legjobb bár más minigame se lehet rossz mellé.

Csatolmányok

the_fleeca_job_3.jpg

Egyéb megjegyzések

Nem kéne, hogy az összes ATM fúrható legyen csak mondjuk a városban, hogy a PD nek is legyen lehetősége akár, ha tússzal fúrják akkor túsz tárgyalni vagy esetleg egy jó üldözős rp-t kialakítani.

Utoljára szerkesztve:

Botii

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Eric Carreiro
Nem rossz ötlet talán annyi, hogy én hozzá adnék még c4-et ami kevesebb időt venne igénybe, de akkor kevesebb kazettát adjon vagy valami, de ha fúró akkor lassabb de több kazettát adjon vagy pénzt

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:283
Camilla Roberts
Nem gondolom, hogy szükség lenne mégegy ilyenre. Most is elég sok illegális rablásra van lehetőség a szerveren, amik közül boltot akár civilként is ki lehet pakolni tudtommal. Nem támogatom az ötlet bekerülését.

Danó

Kritikus
Játékos
Üzenetek:270
-
Szerintem fasza. Még zárás előtt én is nyitottam mantis-on egy szinte ugyanilyen ötletet (kicsit részletesebben), az bekerült belsősre, de nem lett végül belőle semmi.
Esetleg még majd azt is hozzá lehetne nézni.

Szívesen látnék ilyesmit, mindenképp támogatom!

boldogdani11

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Nézegettem milyen lehetőségei vannak az illegálosoknak rablás, pénz szerzés terén, és szerintem olyan szinten sok, hogy nem kell ide még egy ilyen dolog. Nem támogatom.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Csomó lehetőség van jelenleg is boltok, benzinkutak, tetoválószalon, bankok kirablására, ennek ellenére nincs sok rablás. Nem támogatom!

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
[sa]Szia!

Köszönjük szépen az ötleted, viszont az 1.0-val még több lehetőség tárult az illegális frakciók elé. Nem érezzük szükségesnek, hogy bekerüljön még egy scriptes rablás. Elutasítva.[/sa]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó