Viktóriának hívnak, 19 éves vagyok, és Budapesten élek. Az eddigi életemet három dolog követte végig, ami mostanra elsődlegesen azzá tett, aki vagyok. Az első dolog a sport, 4 éves korom óta úsztam egészen 13 éves koromig, ott sportot váltottam és vízilabdázónak mentem. Ez a sport megtanított az alázatra, tiszteletre és a csapat munkára. Több országos címet is nyertünk a csapattal egészen 2017 nyaráig. Az elmúlt időt pedig úgy gondoltam ideje lesz lezárni, és ezt meg is tettem. A második és harmadik dolog pedig a játék és állatok iránt érzett imádatom. A játék szenvedélyem egész kicsi koromban alakult ki. Akkoriban még az akkori online játékokkal játszottam, és a későbbiekben mikor már sportoltam elkezdtem Battlefield-ezni (a 3-ban metro volt a kedvenc mapom). Kijátszottam 2,3 és a 4-et is. Aztán áttértem a League of Legends-re. Körülbelül S6-ban regisztráltam és kezdtem játszani. Ezek mellett még a fő játékok az R6, csgo volt, de mindenre nyitott vagyok. RP-zni 2019 nyarán kezdtem, azóta játszok vele nap, mint nap. Kedvencem lett az eddigi játék élményeim alapján, továbbá az FPS játékokat se hanyagoltam el. Jelenleg ezek a fő hobbijaim. Ha ezekhez épp nincs kedvem akkor valami sorozattal vagy filmmel szoktam elütni az időt. Visszatérve az állatokra van egy cukker-mukker 12 éves kutyusom.
Ahogy fentebb írtam 2019 nyarán kezdtem RP-zni, a GTA: Hungary-n. Itt előszőr csak civil rp-ztem és körülbelül pár hét után jelentkeztem frakcióba az orvosokhoz. Az itt eltöltött játék időm alatt egy egész magas rangot sikerült elérnem. Összesen 1594 órát játszottam itt.
Erősségem: Amit elvállalok, azt képes vagyok szívvel-lélekkel csinálni. Kedves és segítőkész embernek tartom magam, egészen addig amíg a másik fél is vevő az ilyenre.
Gyengeségem: Ha elunom magam hajlamos vagyok idegesítő és felesleges kérdésekkel fárasztani másokat, néha hisztis is vagyok.
A jelenlegi életemet tekintve magas szintű aktivitással tudnék segíteni a közösségnek és a szervernek is. Az eddig látottak alapján nagyon szimpatikus és pozitív hatást keltett bennem a szerveren lévő emberek hozzáállása a dolgokhoz, szívesen csatlakoznék és segítenék a csapatnak. Leginkább ezt tudnám a motivációmnak mondani, hogy egy jó közösséget építsünk.
Szerintem mindenki, aki jelentkezett adminnak, vagy adminsegédnek, képes a saját személyiségét és az általa összefoglaltakat nyújtani (pl.: erősség, gyengeség, aktivitás). Azt tudom nyújtani, amiket fentebb leírtam, vagyis aktív lennék és segítenék, ahol csak tudok. ^^
Erősségem: Amit elvállalok, azt képes vagyok szívvel-lélekkel csinálni. Kedves és segítőkész embernek tartom magam, egészen addig amíg a másik fél is vevő az ilyenre.
Gyengeségem: Ha elunom magam hajlamos vagyok idegesítő és felesleges kérdésekkel fárasztani másokat, néha hisztis is vagyok.
A jelenlegi életemet tekintve magas szintű aktivitással tudnék segíteni a közösségnek és a szervernek is. Az eddig látottak alapján nagyon szimpatikus és pozitív hatást keltett bennem a szerveren lévő emberek hozzáállása a dolgokhoz, szívesen csatlakoznék és segítenék a csapatnak. Leginkább ezt tudnám a motivációmnak mondani, hogy egy jó közösséget építsünk.
Szerintem mindenki, aki jelentkezett adminnak, vagy adminsegédnek, képes a saját személyiségét és az általa összefoglaltakat nyújtani (pl.: erősség, gyengeség, aktivitás). Azt tudom nyújtani, amiket fentebb leírtam, vagyis aktív lennék és segítenék, ahol csak tudok. ^^
Egy jó adminsegédnek mindenképp türelmesnek kell lennie és segítőkésznek. Képesnek kell lennie ezeket alkalmazni is, előfordul, hogy a segítséget kérő játékos nem tudja olyan jól lekommunikálni a problémáját, és a fent említett tulajdonságokat kell itt első sorban kamatoztatnia.