Üzenetek:123
MrJeges Adminsegéd jelentkezése
BEMUTATKOZÁSOM
Péter "MrJeges" vagyok 20 éves, 15 évesen kiköltöztem Németországba azon belül is München szélére. Jelenleg raktárosként dolgozom reggeli műszakban így az egész délutánom szabad. Szabadidőm nagy részét a gép előtt töltöm. Mostanában leginkább csak RP-zem és a BCFMD frakciót menedzselem. Nem régiben fél-profi szinten játszottam a Rainbow Six Siegel, ahol viszonylag magas szintre sikerült eljutnom, saját majd külföldi csapattal. Sajnos motiváció veszteség miatt abbahagytam és azóta nem néztem vissza. RP mellett szeretek újonnan megjelenő játékokkal játszani, kedvenc műfajom a story, kaland, RTS játékok. A játékok mellett a szabadidőmet még filmekkel és sorozatokkal töltöm ki.
[size=12pt]TAPASZTALATAIM
Elég hosszú RP múlttal rendelkezem, legelsőnek még 2014-5 tájékán kezdtem el nagyobb MTA szervereken játszani majd kisebb-nagyobb kihagyásokkal újabb és újabb szerverekre jártam fel. A legtöbb szerveren magasabb pozíciót is betöltöttem, voltam frakció vezető, több nagyobb szerveren magasabb adminisztrátorként is megfordultam. Terveztünk saját szervert is amibe nagyon sok energiát belefektettünk, közel másfél évig építgettük a szervert majd hirtelen beindult a GTA V RP és evvel mi át is tértünk ide mivel úgy gondoltuk, hogy nem érdemes MTA-ra már szervert készíteni. Ez a váltás 2019 eleje talán közepe felé történt meg, azóta követem a OneRP fejlesztését, amiben részt is vettem mint béta tesztelő. Voltam FACEIT angol nyelvű Rainbow Six Siege moderátor, több közösséget is vezettem, például jelenleg az egyetlen ARMA 3 magyar facebook csoport létrehozója vagyok több mint 600 taggal. Jelenleg fórummoderátorként és frakcióvezetőként erősítem a OneRP csapatát, de szeretnék adminsegédként is elhelyezkedni. Volt szerencsém többször is kipróbálni ideiglenes adminsegédként ezt a feladat kört és nagyon tetszik, illetve 100%-ot tudnám nyújtani a játékosoknak!
[/size]
[17:35:48] [oneAdmin] Rafi kinevezett téged ideiglenes adminsegédnek!
[15:49:37] [oneAdmin] Xetick kinevezett téged ideiglenes adminsegédnek!
[18:22:18] [oneAdmin] Viki kinevezett téged ideiglenes adminsegédnek!
[16:27:05] [oneAdmin] Rafi kinevezett téged ideiglenes adminsegédnek!
Fórummoderátori statisztikám az előző hónapból:
Természetesen az UCP-m teljesen tiszta majdnem 1000 óra alatt.
[size=12pt][size=12pt][size=12pt]TULAJDONSÁGAIM
Pozitív tulajdonságaim közé tudom sorolni a rendkívül gyors tanulékonyságom, Pontosságot, maximalizmus, türelmességet, humort, őszinteséget és szókimondóságot.
Negatív tulajdonságaim közé tudom sorolni a humoromat amit néha túlzásba tudok vinni, illetve az őszinteségemet és szókimondóságomat, nem jó páros és néha kimondom azt is ami másoknak nem biztos, hogy tetszhet.
[/size][/size][/size]
[size=12pt][size=12pt]MIÉRT SZERETNÉK JELENTKEZNI ÉS MI MOTIVÁL ?
Nem tudom hogyan tudnám ezt több sorba kiönteni, de röviden és tömören segíteni szeretnék a közösségnek és a OneRP csapatának. Legfőképpen az motivál, ha egy játékosnak sikeresen tudok segítséget nyújtani.
[/size][/size]