Minősített Asher Dreyfuss - A Túlélők Törvényei

rogers5661

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Név: Asher Dreyfuss
Kor: 24
Születési év: 2001-04-20
Születési hely: Las Venturas Sa
Magasság: 185 cm
Haj: Barna rövid
Szem: Zöld
Alak: Sportos
Jó tulajdonságok:
hűséges
segítőkész
célratörő
együttérző

Rossz tulajdonságok:
Kapzsi
Nagyszájú
Türelmetlen
Hiú

Fóbiák:
Monofóbia (magánytól való félelem)
Ofidiofóbia (kígyóktól való félelem)
Aerofóbia (repüléstől való félelem)

Asher.png
A történetem az évezred forduló után, nem sokkal kezdődik pontosabban 2001 április 20.án amikor a Dreyfuss család legszebb gyerekeként, megszülettem egy kis lemaradással bátyámtól Zevtől. Én, mint a kisebbik testvér sokkal nagyobb figyelmet kaptam otthon, mint Zev és az elkövetett csínyekért is többségében ő lett kihozva hibásnak helyettem, amivel kapcsolatban nem fogok hazudni, de sokszor örültem annak, hogy az öv nem az én hátamon csattant. Zevvel már pelenkás korunk óta életünk többségét együtt töltöttük és mindig segítettük egymást, ha bajban voltunk. Még általános iskolában történt amikor sikeresen rávettem Zevet az iskolai fotózás napján, hogy a kiszemeltemnek a szempilla spirálját csenjük el és kenjük be pillanatragasztóval ami végül szegény lány esetében egy maradandó élmény maradt a szempillájának helyén és még fotó is készült róla. A balhét szokásosan Zev vitte el és hát mit is mondjak, a lány sem állt többet szóba velem. Ilyenkor még nem tudtam, hogy mit kell a nőkkel kezdeni, de ez hamar változott főleg a közép suli alatt. Apánkat nem sokat láttuk, mivel minden héten másik üzleti útra tartott így otthon mindig anya várt minket, de az ünnepeket a család mindig együtt töltötte, amin apa is mindig ott volt, sose hagyta volna ki, mivel számára is a család volt az első és csak utána jött az üzlet.

A középsulit egy magánsuliban töltöttük Zevvel, amit apa fizetett nekünk. Ez a suli az állam legjobb iskolája volt, ahol a környék legrangosabb embereinek gyerekei jártak. Számomra ez az időszak volt életém legszebb időszaka olyan barátokra és tapasztalatokra tettem szert, ami számomra még teljesen új volt ekkoriban. Új ingerek, új emberek és nők sokasága. A jelenlegi társaságot is ott ismertem meg a suliban. A srácokkal azóta egy örökké tartó barátság alakult ki közöttünk. Az első napomon beültettek az osztály legfurább gyereke mellé, kicsit paráztam is tőle, hogy őszinte legyek ő az a srác, aki elveszi az uzsonna pénzedet, ha nem vagy szimpi neki. Ki gondolta volna, hogy az akkori fura gyerek az osztályban lesz a legjobb barátom? A fura srác nem volt más mint, Thomas. Neki elég volt annyit mondani, hogy nem mered és már meg is tette, egyszer tesztelgettem, hogy vannak e határai ezért megmondtam neki, hogy nem mer befotózni a tanárnő szoknyája alá, na hát azon a képen kerestünk 500$ és az is kiderült, hogy Thomasnak nincsenek határai. A csapatot még többen is bővítették köztük, Jeremy a kis puffy feka srác, ő volt a csapatban a helyi hülye, mindig tudott valami vicceset mondani vagy csinálni. Tuti standuposnak született. Ott volt még Burhan akinek az apja olaj ipari mágnás volt, mindig feltűnő dolgokat hordott magán és a szabadszája miatt mindig bajba kerültünk. Közöttünk volt még az Orosz cserediák Dimitri, akitől mindenki félt, mert senkise tudta, hogy mikor fog összerakni gyufákból egy Ak-47-est. Dimitri egy műszaki zseni viszont mellé tuti, hogy nem százas fejben, az ilyen emberekkel jó jóban lenni. És hát nem lehet megfeledkezni Zev könyvmoly barátjáról sem Bri-ről. Mindig is volt valami abban a nőben, ami vonzotta tekintettetemet. Kedves, okos és gyönyörű volt akár órákon át is tudtam volna hallgatni. Nem volt még olyan nő, aki ennyire megfogott volna, de mindig azt hittem, hogy utál engem ezért sose mertem úgy közeledni hozzá meg hát akkor még úgy gondoltam, hogy Zev magának akarja őt, mivel annyira sok időt töltöttek együtt. A középsuli után az egyetem miatt szétszóródtunk a srácokkal, de a kapcsolat megmaradt mivel egy örök barátság alakult ki közöttünk. Az egyetem vége felé már apa is egyre több időt töltött otthon, viszont mi meg egyre kevesebbet. A diploma osztónk után apa egy közös megbeszélésre hívott minket Zevvel azt hittük, hogy gratulálni akar nekünk, hát a maga módján gratulált is. Végülis adott egy Hotelt nekünk Los Santos-ban, de már azt kívánom, hogy bárcsak ne adta volna oda. Hamar a lényegre tört és elmondta, hogy a hotel vezetése mivel is jár, amit nekünk kell intéznünk helyette és nem hozhatunk rá csalódást. Hát gyakran mondják, hogy az alma nem esik messze a fától, de ez nem annyira egyszerű, mint gondolnák sokan. A hotel mögött egy teljes illegális szervezet működése folyik aminek Los Santosi vezetőinek minket jelölt ki, nem tudom, hogy örüljek e vagy sem ennek a lehetőségnek, de majd a jövő kideríti, hogy ez mit is jelent pontosan, egyenlőre ez nekem túl sok és az idegesség kerülget ettől a feladattól, de legalább Zev és a srácok a suliból mellettem lesznek.

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2025.02.19_-_20.30.51.92.png

Utoljára szerkesztve:

rogers5661

Haladó
Játékos
image3.png

Pár napja annak, hogy megérkeztünk Los Santosba, hosszú volt az út mire ide értünk. Kocsival tettük meg a távot és végig Zev vezetett, nem akarta ott hagyni a kocsiját Las Venturasban, legalább is ezt mondta nekem, de szerintem tudta, hogy én úgy sem ülnék repülőre és így legalább volt társaságom is. Amint megérkeztünk a Hotelhoz és beléptünk az ajtón az egész hely kihalt volt, nem volt bent semmi. Pár poros bútor volt csak meg régi festmények a falon. A Srácok is nem sokkal utánunk érkeztek meg és a kertben tartottunk egy gyors nosztalgikus “osztálytalálkozót” és mindenki elmesélte, hogy mennyire király élete van a középsuli óta, de tuti a dolgok felét végig kamuzták, csak hogy bevágódjanak nálunk. A hosszas beszélgetés során miközben kezdett egyre kínosabb lenni, hogy Thomas a kurvázás előnyeiről mesél nekünk és közben végig úgy nézett rám mintha én is állandóan narkós lotyókat hívnék fel magamhoz, bedobtam a srácoknak az ötletet, hogy mi lenne, ha felfedeznénk a várost, jó lenne tudni új emberekként, hogy mit hol találunk. Életmentő ötlet volt, mert Bri arcán már láttam, hogy milyen undorral néz rám, közben semmi közöm nem volt Thomas történeteihez életemben nem fizettem még nőnek szexért, ha valaki kellett akkor őt megszereztem általában.

kepecske.png

Gyorsba körbe is pötyögtünk Fn-en, hogy kiszerint melyik a legjobb kajálda a városban, ahol nem patkányt meg macskát adnak és a legtöbb tag a Chihuahua-t mondta így le is durrantunk a placcra. Furcsa egyébként, hogy a kajálda neve egy kutyafajta után lett elnevezve, de itt pont csirkéből van a taco, vagy legalábbis ezt mondta a raszta öreg a pultban. Kikértünk a srácokkal mindent, ami a menün volt és természetesen én fizettem, mert megint senki nem hozott magával kp-t. A kaja közben a folyamatos szirénázás kezdte el cseszni a fülemet, mire a srácok kitalálták, hogy csekkoljuk már le, honnan jönnek a hangok. Nagyon örültem az egész dolognak, pedig csak nyugodtan akartam kajálni, de nyilván a katasztrófa turizmus élteti őket. Két sarokkal arrébb egy autót láttunk a járdán és egy tucatnyi officert. Volt egy tag a földön mire oda értünk már hárman a nyakán térdeltek a srácnak, tisztára olyan volt, mintha Fn-en valami videót láttam volna. Szar volt látni, hogy mennyire kemény egy város Los Santos, a jard kíméletlen volt a taggal szemben és mi meg pont ezek ellen akarjuk majd játszani a piszkos játékunkat, nem lesz könnyű meló. Mindenki máshogy fogta fel a helyzetet Zev csak bámult előre és nézte ki mit csinál. Bri meg hát Bri volt, meglátott egy officer és mint valami ösztönlény egyből elkezdett sipákolni, hogy hú Mr. Officer milyen helyes egy csávó, meg hogy életében nem látott még ilyen jóképű férfit. Ja max azért, mert sose akart engem észrevenni úgy igazán. kibaszott zavaró volt, de lehet csak a féltékenység miatt éreztem annak, mert velem sose volt ilyen. Valahol zavarta az egómat az egész helyzet, azon gondolkodtam, hogy miben lehet nálam jobb az az Officer aki Bri-t ennyire megőrjítette. Thomas egyből oda is ugatott Bri-nek, hogy viselkedjen már, de én nem akartam megmondani neki mit tegyen. Kivagyok én, hogy megmondjam neki, hogy élje az életét. Ha egy Officer kell neki akkor számoljon azzal is, hogy ez milyen nehézségekkel fog járni, majd, ha jól átbasszák észreveszi magától is, hogy bolond álmokat kergetett. A napot nyugtázva a hotelnál a srácokkal elköszöntünk egymástól, de mi még Zev-vel váltottunk pár szót. Elmeséltem neki az aggodalmaimat, hogy felkészültnek kell lennünk mert ami itt fog történni az kemény munka lesz. A hatóság kurvára nem olyan, mint Lv-ben volt, itt sokkal felkészültebbek a dolgokra. Zev meg elmesélte, hogy apa már ki is osztotta az első feladatunkat. Egyszerre voltam izgatott és ideges is a dolog miatt. Gondolkodtam, hogy mi lehet az, egy egyszerű csempészeti dolog, pénzmosás vagy mi pontosan? Zev hamar közölte, hogy infót kapott egy hajóról, ami a part közelébe fog hajózni hétfőn és onnan kell megfújnunk mindent és ezzel jó éjszakát is kívánt nekem. Kurva jó, fegyvereket fogunk lopni és egy hajóról, annyinak örültem, hogy legalább nem kell repülőre ülnünk.

rogers5661

Haladó
Játékos
GTA5_2025-01-30_21-15-06.png

Alig aludtam az este, sokáig forgolódtam és kattogtam azon, amit Zev mondott előző nap erről a hajóról. Apa elmondása alapján veszélytelen az akció még a hatóságok sem fognak tudni erről a szállítmányról, de azért kétes érzés fogott el ezzel kapcsolatban, mi történik, ha még is megfognak minket egy rakás fegyverrel és droggal? Mi lesz, ha esetleg Bri-nek vagy Zev-nek baja esik. Ez még a kisebbik rossz, mi történik akkor, ha a hajón vagyunk és akkor érkeznek meg az egységek? Lőjük le őket, vagy mit tegyünk? Életemben nem fogtam még fegyvert emberre, nem is akarok belegondolni milyen lehet. Állatot már lőttem le, de az nem egy élő ember, akinek otthon családja van. Remélem, ezek csak rossz gondolatok és semmi ilyesmi nem fog történni. Így is nekem kell gondoskodnom majd róluk, Bri olyan törékeny, hogy bármi történhet vele Zev meg még tapasztalatlan. Reggel hulla fáradtan a kertben dumálgattunk, mire Bri is megjelent és a „csodás reggelem egy pompás hírrel” dobta fel. Elmesélte, hogy randizni volt az Officerel akivel tegnap este találkoztunk, nem fűztem hozzá semmit, csak rájuk hagytam az egészet. Ha ellenkezek akkor úgy is csak én leszek a szar, szóval ráhagytam Thomas-ra a gyűlölködést megint, hátha rá hallgat Bri. Este kiugrottunk egy autós talira a csapattal és össze spanoltunk a helyi arcokkal, bár eléggé kattos figurák ezek az emberek. Önszántamból nem találkoznék velük többet. Régen találkoztam ilyen kibaszott idegesítő tagokkal, mindig is kerültem az ilyen figyelem hiányos embereket. Legjobban az cseszte fel az agyamat, hogy az egyik tag folyamatosan nyomult Bri-re és nem értette meg azt, hogy a kutyának se kell. Legszívesebben azt a nagyképű majmot beleépítettem volna a kocsija motorházába. Csak azért nem csináltam semmit mert tudtam, hogy Zev-nek fontosak a kapcsolatai és már korábban üzletelt ezekkel a majmokkal. Elképesztő mód felcseszett a dolog, hogy pont Bri-vel kell baszakodniuk. Zev-nek mondtam is az egészet, hogy túl sok lesz ez nekem, de azt természetesen nem mondtam el, hogy miért durrant el az agyam ennyire, de csak annyit mondott, hogy muszáj ott lennünk. Nagyon élveztem hallgatni azt, hogy kinek nagyobb a fasza ezért visszahúzódtam a kocsihoz, amivel jöttünk. Elvoltam magammal a kocsinál mire Zev kitalálta, hogy induljunk haza, mondtam is neki, hogy már ideje volt percek óta erre várok. Haza fele menet Zev-ben valami átkattant és elkezdett össze vissza driftelni amire természetesen pár percen belül a rendőrök már reagáltak is és a nyomunkba eredtek. Zev úgy vezette a Sultant mint még soha, vagy 8 egység volt mögöttünk de Zev-ben 1 percig sem láttam félelmet pedig figyeltem végig, de ez Bri-ről nem volt elmondható. Hosszas üldözés során Zev sikeresen lerázott minden egységet, akik minket követtek. A kocsit letettük egy elhagyatott építkezésen és ponyvát húztunk rá, majd bringával indultunk haza.

GTA5_2025-01-30_22-01-22.png

A hotel előtti utcán száguldozva egy nagyobb terepjáró ment el mellettem majdnem telibe elgázolva engem. A szívem kiugrott a helyéről azt hittem, hogy meghalok. Centiken múlott csak, hogy a szélvédőn keresztül ne üljek be hozzájuk. Alapból is az indulatok már gyűltek bennem a mai nap után ezért akaratomon kívül is egy jó hangos BAZDMEG elhagyta a számat. Nem is kellett sok idő mire az arcok visszafordultak és a hotel elött elkezdtek emberkedni nekem, hogy a fasznak járok biciklivel. Oda nyögtem nekik, hogy azzal járok, amivel szeretnék, de a majmok ezt valami sértésnek vették és egyből fegyvert villantottak a hotel elött, ahol több száz ember is látja őket, nem volt túl okos ötlet. Nem igazán akartak eltakarodni és csak egyre jobban durvult a helyzet ezért Zev egyből kapcsolt. Amikor nem figyeltek hívta is a rendőröket. Amint meghallották a szirénákat el is húztak és hát természetesen melyik Officer ért ki hozzánk? Officer Eddard, ki más jöhetett volna ki, ha nem Bri új „nagy szerelme”. Elmeséltük neki, hogy mi történt pontosan végig jegyzetelt és mondta, hogy szóljunk neki személyesen, ha a tagok megint felbukkannának. Amint kocsiba ült és elment a társaival együtt pár percre rá hát csak nem vissza találtak a gettó szökevények? A többieknek egyből mondtam, hogy fussanak el, én nem is próbálkoztam menekülni, a többieket szerettem volna biztonságban tudni. Feltettem a kezemet és egyből a pisztolyt a tarkómhoz szegezték. Elkezdtünk sétálni kifele a hoteltől az életem már elkezdett pörögni lefele előttem. Annyira sok mindent hagytam ki az életből, amit megtehettem volna még, de most vége lesz mindennek. Nem tudtam, hogy mit tegyek csak a többiekre számíthattam. A kapunál meghallottam, hogy a rendőrök jönnek vissza mire megint elkezdtek elfutni. Eddard látta, hogy visszatértek. A környéken figyelt és egyből jött is segíteni nekünk több officert is hozott magával, akik egyből az elkövetők után kezdtek futni. Innentől kezdve már csak lövéseket hallottunk, de hogy pontosan mi történt azt nem tudtuk meg. A lényeg az, hogy jól vagyunk. Lehet félre ismertem ezt az Eddard-ot és igazából jó arc, végül is az életem neki köszönhetem. Így utólag talán jó is Bri-nek az, hogy mellette van.

Asher2.png

rogers5661

Haladó
Játékos
GTA5_2025-02-18_19-51-52.png
Amióta Ls-ben vagyunk pörögnek a napok, minden nap van valami. Legszívesebben haza mennék, de nem tehetem több oka is van ennek. Mielőtt eljöttünk volna Los Santos-ba apa a szokásos modorával kijelentette, hogy Zevnek nem eshet semmi baja, minden lehető veszélytől meg kell védenem és össze kell tartanunk, mint két testvér. Bele sem merek gondolni, mit csinálna apa velem, ha itt hagynám ezt az egészet. Nincs menekvés erről az útról, folytatni kell és nem állhatunk meg, túl sok a feladatunk és a felelőségünk is. Nem okozhatok csalódást se apának se Zevnek és a srácokban a lelket továbbra is tartanom kell. Végül eljött az a nap is amitől azóta féltem, amióta itt vagyunk. A fegyverszállító hajó, amiről apa és Zev mesélt, hogy a part közelébe fog hajózni, végre elérhető távban volt így még egyszer utoljára alaposan átbeszéltük a tervet a srácokkal és csónakba ültünk, hogy elérjük a hajót. Már távolról észrevettük ezt a kompot, amit szavakkal sem tudok leírni, hogy mire hasonlított a legjobban, inkább egy erőd volt, mint egy hajó. Hamar oda értünk a hajóhoz és már fel is másztunk rá, senki sem volt rajta. A legénység régen eltűnt, amit furcsálltunk is. Fent a hajón pakolás közben az adrenalin teljesen elkezdte elborítani az agyamat, a szívem kiakart esni a helyéről. Folyamatosan Bri-t figyeltem, hogy mit csinál és hova lép, aggódtam érte és a többiekért is, nem akartam, hogy bárkinek is baja essen. A probléma akkor kezdődött amikor meghallottuk, hogy a „probléma mentes” akciónk nem is lesz annyira problémamentes, mert több másik hajót is hallottunk szirénázva közeledni felénk. A lehető leggyorsabban összepakoltunk mindent és el is húztuk volna a csíkot, ha nem megy a szerencsétlenkedés a pakolás közben.

Team2.png

A parton már Sean előre várta érkezésünket, ahogy azt a terv szerint megbeszéltük vele. Amikor partot értünk mindenki azonnal kiugrott a csónakból és a kocsi felé rohant egytől egyig, legalábbis azt hittem. Bent a kocsiban amikor körbe néztem figyeltem fel arra, hogy Bri sehol sincs. Az agyam azonnal elborult és azonnal pánikba estem, hogy nem figyeltem eléggé rá és ott hagytuk pont azt az embert, akire a legjobban kellett volna figyelnem az akció alatt. Gondolkodás nélkül kiugrottam a kocsiból és vissza felé kezdtem futni, amikor megláttam, hogy Bri kb 100 méterre futott egyedül és a rendőrök követték. Láttam, ahogy Bri-nek nehezére esik a futás húzta a lábát maga után, eltalálták, mint ezt később megtudtam. Ezek a képek még most is újra és újra lejátszódnak bennem. Gondolkodás nélkül sortűz alá vettem a rendőröket és láttam, ahogy élettelen testük a földre rogyott. Abban a helyzetben nem tudtam mit teszek és csak aznap este tudatosult bennem, hogy három embert lőttem le és talán meg is öltem őket, akiknek ugyanolyan családjuk lehetett, mint nekem és most én miattam nem fog az asztalnál ülni az az apa vagy férj, mert magunkat kellett mentenünk. Nem tudtam volna azt nézni, ahogy Bri-nek baja esik főleg, hogy a mi hibánkból maradt hátul. Nem volt más választásom, legalábbis ezzel nyugtatom magam. Ezek után láttam, ahogy Bri eltudott futni és a másik menekülő autóba sikerült beülnie így hát én is vissza pattantam Sean mögé egyből. Amint beültem a kocsiba rádión kérdeztem is Bri-t, hogy mi történt vele. Sean gondolkodás nélkül végig szelte a várost, elképesztő módon hajtott. Két bukkanó között kezdtem érezni, hogy a bal vállam zsibbadni kezdett és Jeremmy ekkor szólt rám, hogy átvérzett a felsőm. Csak néztem lefele és láttam, hogy eltaláltak. Az adrenalin miatt nem is éreztem semmit a helyzetben. Azonnal visszaindultunk a hotelba, ahol a srácok egyből intézkedtek, lefeküdtem egy ágyra és a kezembe nyomtak egy üveg Whiskey-t, azt mondták, hogy a fájdalomra fog kelleni. Kurvára fájt miközben a vállamban matattak a golyó után, de nem mehettem volna be egy korházba. Sikerült a srácoknak összevarrniuk a vállam, de gecire fáj még így is. Amint beértem a hotelba, meg kerestem Bri-t, hogy vele mi történt elmondta, hogy futás közben lábon lőtték és ezért is maradt le tőlünk. Bocsánatot kértem tőle, hogy nem figyeltem jobban rá és megígértem neki, hogy többet ilyen nem fordul elő. Láttam rajta, hogy őt is megviselték a dolgok ezért inkább magára is hagytam, hogy tudjon aludni. Zevvel beszéltem még pár szót a történtekről, ő személyesen nem volt ott a hajón, de mindent elmondtam neki. Örülök is neki, hogy ő nem jött velünk, mert, ha neki baja esne és apa megtudná lehet nem beszélnék már másokkal többet.

rogers5661

Haladó
Játékos
Másnap szinte egésznap aludtam, az este nagyon sok gondolat forgott a fejemben nem igazán tudtam pihenni rendesen. Folyamatosan azok az emberek keringtek a szemeim elött, akikre rálőttem, meg még Bri, ahogyan fut egyedül. Azok a sorok újra és újra lejátszódtak előttem. Nem tehettem mást nem hagyhattuk hátra Bri-t, már csak azért sem, mert, ha vele történt volna valami akkor úgy is csak magamat okoltam volna az egészért. Aznap este tudatosult bennem, hogy hiába próbálom elfojtani ezeket az érzéseket magamban, akkor előtört belőlem minden érzelem, amikor fegyvert kellett rántanom futás közben. Mindig is ő miatta tettem a középsuliban is mindent, hogy felfigyeljen rám, az a sok nő és sok hülyeség. Hogy is gondolhattam, hogy ezekkel pótolhatnám őt, amikor csak egyre távolabb löktem magamtól. Igen még mindig Bri-ről van szó egyszerűen nem tudom kizárni a fejemből már.

GTA5_2025-02-11_21-49-16.png

Este csörgött a telóm éppen, hogy elaludtam volna. Zev volt az és mondta, hogy egésznap nem láttak és a srácokkal meg Bri-vel lemennek a partra, engem is várnak. Amint meghallottam, hogy Bri-vel van egyből mondtam is neki, hogy számoljanak velem is, nem akartam kihagyni ezt az alkalmat. Össze készültem és kötést cseréltem a vállamon, míg Zev visszaért értem. Lent a parton tüzet raktunk és körbe ültük a többiekkel. Egyből Bri mellé ültem és csak figyeltem őt. Zev jött az ötletével és mondta, hogy mindenki mondja el egy nagy titkát. Tisztára úgy éreztem magam, mintha ő tudná, hogy mi őröl engem tegnap óta és csak azt akarja, hogy én beszéljek és mondjam el, amit szeretne hallani. Szerencsére nem nekem kellett kezdenem. Zev magára vállalta az első szerepét, ha már az ő ötlete volt ez az egész hülyeség. El is mesélte, hogy középsuliban volt egy lány, aki nagyon tetszett neki és nagyon sok időt is töltöttek együtt. Teljesen bele volt zúgva a lányba és azt hitte, hogy az érzés az kölcsönös, de pár héttel később látta a lányt kézen fogva sétálni a folyosón egy másik sráccal és akkor jött rá, hogy végig csak kihasználták őt. Csak is a pénze miatt volt vele annyi időt a lány. Amint végzett Zev mondta is, hogy én jövök a sorban. Sóhajtottam egy nagyot és körbe néztem a srácokon. Láttam, hogy mindenki csak arra vár, hogy én is elmondjam egy nagy titkom. Bri mellettem már alig várta ezt a pillanatot szerintem, de nem hiszem, hogy arra számított, amit akkor elmondtam. El is kezdtem elmeséltem a srácoknak, hogy a hajó rablás után mikor partra szálltunk, lelőttem azokat az embereket, hogy magunkat mentsük. Elmondtam nekik azt is, hogy azóta csak az jár a fejemben, hogy mit érezhetnek a másik oldalon. Zev és a srácok próbáltak segíteni pár szóval, hogy nem volt más választásom, meg ennek így kellett történnie, de csak bólogattam, hogy minél előbb témát váltsunk. Nem akartam vitatkozni velük, hogy ez kurvára nem segít nekem jelenleg.

Ezután jött Thomas, élete legnagyobb csalódásáról. Elmesélte, hogy élete első szerelmét sose kaphatta meg és sokáig udvarolt neki. Thomas mesélése közben kicsit untam magam és láttam, hogy Bri folyamatosan a homokba rajzolgatott, eleinte csak egy felhőt és egy női figurát rajzolt le ezért rápillantottam és kaptam is az alkalmon, elkezdtem segíteni neki a rajzolgatásban. Elsőnek csak magamat rajzoltam oda, majd szépen apránként közösen kiegészítettük a rajzot olyan dolgokkal, amik csak hozzánk köthetőek. Egy kis pillanatra el is felejtettem, hogy mit érzek pár napja. Thomas közben végig mesélte, hogy mennyire mélyen érintette ez a nő és ekkor tért rá a lényegi részre. A csaj lemondta a közös találkájukat ezért Thom egyből a lány házához ment a kocsijával és ott helyben látta, hogy az ablakon keresztül távozik a csaj egy csávóval a sötétben. A sztori végén el is mondta, hogy egyébként a lányt Elenának hívták. Amint Thomas kimondta ezt a nevet egyből leesett, hogy kiről van szó. Hát csak nem én voltam az a faszkalap, akivel kimászott Elena azon az ablakon? Nem akarom elhinni még mindig, hogy Elenának köze lehetett Thomashoz teljesen két világ volt a két ember, meg hát nem is volt egy szép nő sose. Nem tudtam magamban tartani ezt a titkot Thomas elött hisz olyan mintha a testvérem lenne, meg hát már több év eltelt azóta ezért megkérdeztem Thomas-t, hogy elengedte e már Elenát. Azt mondta igen, de nyilván hazudott nekem, ezt most már tudom. Hát elmondtam neki, hogy én voltam a csávó, aki kimászott az ablakon aznap este. Láttam, ahogy a dühtől szét robban a feje Thom-nak, de nem ütött meg szerencsére. Tudom, hogy én voltam a köcsög, de ha megütött volna biztos, hogy visszaütök nem hagytam volna, hogy alul maradjak vele szemben. Bri amint ezt meghallotta egyből elsöpörte a közös rajzunkat és át ült Thomas mellé majd hozzá bújt. Biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta ezt Bri, tudja, hogy mit érzek és direkt játszadozik velem, lassan kikészít ez a szitu már. Innentől kezdve végig csendben ültem és figyeltem a többieket különösen Bri-t ahogy Thomas-al sugdolóztak. Kicsit féltékeny lettem Thomas-ra. Ezek után visszamentünk a hotelhoz, Thomas a parkolóban várt és azt mondta, hogy beszélni akar velem. Már készen álltam arra, hogy verekedni fogok, de még szar vállal sem, hagytam volna magam. Thomas egyből leszegezte, hogy nem akar emiatt rosszba lenni és már régen elengedte faszom Elenát. örültem neki őszintén, hiszen Thomas is a testvérem, csak másképpen. A hotelnál Bri azonnal a szobájába zárkózott még beszélni sem tudtam vele a történtekről. Zev-nek már csak annyit mondtam ott, hogy nekem csak aludni van kedvem, de ez csak a sablon szöveg volt. Hát aznap este sem aludtam, túl nehéz ez a város nekem.

Asher3.png

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó