[AS jelentkezése] #aBoje

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bojheee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
hFHnmPC.png
Hali srácok Boje vagyok vagy Marci vagy bánom is én, ahogy esik úgy puffan . Már egy ideje a közösség tagja vagyok sőt elég régi tagja és mindig is szerettem aktívan kivenni a részem a dolgokból mint aprócska fogaskerekeket hajtó tengerimalac. Jelenleg is több saját projektem fut a szerver segítésében, ez az indoka annak, hogy most ide írok nektek egy jelentkezést. Viszont erre majd visszatérünk a lap lejjebbi szekciójában.

It’s me
19 éves Fejér megyei srác. Szakmám szerint Gépgyártás technológus, de ez a műszaki vonal nekem annyira nem fekszik, inkább a prémium italok, koktélok és az emberi személyiségek amik igazán érdekelnek. Terveim alapján utazónak, törtetőnek mondanám magam. Amibe belekezdek azt igyekszem kimaxolni. Nem mindig volt így ezt bevallom sokat változtam azóta amióta utoljára a Team tagja voltam. Akkoriban kicsit lelenc voltam repültek csak a /sethp /fixveh parancsok, de a nyár alatt felelősséget tanultam és azt, ha sikeres akarok lenni szembe kell menni az árral és megoldást keresni!

Szerveren elért eredmények.(oneRP+AV-RP)
One
Jelenleg SSM leaderként tevékenykedek a szerveren ez szolgáltatja az alapot számomra. Aki ismer tudja már nem azért jövök fel a szerverre, hogy farmoljak nagyobb vagyont szedjek össze, mint mások. A célom élmény dús rp-t biztosítani a közösség tagjainak. Sikerült egy nagyon jó csapatot össze szednem magam köré, nélkülük nem tudnám teljesíteni a terveimet, mivel hatalmas terhet vesznek le a vállamról. A szerver nyitásakor admin voltam jó pár bug keresésben volt részem  (szerencsére valamennyire ismerem Legend urunk ész járását Script terén) és igyekeztem mindig dutyban állni mikor tehettem, ez sajnos az rp-m kárára ment mivel akkoriban nem volt pmduty.
AV
Admin 4-ig jutottam körülbelül fél évig voltam admin, mint utóbb kiderült nem annyi ideig mint emlékeztem, hanem jóval több ideig. Ha jól emlékszem 17 október-november környékén vett be a csapatba Lució és Tropper 2/3. AC időszaka alatt adtam le az admint. Mikor már jó ideje Gergő volt Bandosz helyén kb május környékén.

Jelenleg futó projektek.
Erről regényeket nem tudok írni mivel elég pár mondattal leírni. AC engedéllyel saját tőkével Illegális fegyver felvásárló NPC szerepét vállalom magamra. Kérdezhetik az hol éri meg nekem? Sose voltam híve a Cops&Robers (ezt a kifejezést nem rég tanultam) témának én inkább a kereskedjünk szervezzünk valami nagyot találkozók védelmi pénzek testőr kereskedő illetve korrupt Rp híve voltam minden illegál leader szerepben. Ezért is viselem a lelkemen ezt a dolgot. 8 évet lehúztam Illegál frakciókban még nokiként kezdtem szívügyem a téma. Ezen kívül tervezek egy 4 hétvégén át tartó Rally bajnokságot, de erről majd később fórumon. Jelenleg ezek amiken dolgozom.

Miért szeretnék a Team tagja lenni?
Ez egyszerű kérdés. A szerver sorsát a szívemen hordozom. Aki ismer tudja, hogy ha valami van a frakciómmal vagy bármivel amihez közöm van 3 percen belül válaszolok egy megoldást DC-n vagy kézbe veszem a dolgot. Bizonyos esetekben felismertem a helyzetet és a józan eszem szerint olyat keresek, aki tudom jobban tud dönteni abban a helyzetben. Megint elkanyarodtam. Egyszerűen szeretném megkönnyíteni a vezetőség munkáját és hivatalosan is megoldás kereső kisködmön lenni és segítségnyújtó kar a játékosoknak, aki mint egy lexikon elmond nekik bármit, ami felmerül bennük. Szeretnék részt venni a szerver még nagyobbá tételében, ha szabad ilyet írjak.

Melyik admin vagyok én?
Nem tartom magam sem engedékeny, sem szigorú embernek. Az életemben történt egy két dolog ami miatt jelenleg szigorú szabályokat tartok az életstílusomban. Mindenkinek megvan a sötét tini korszak nekem is megvolt. Ahogy a frakció tagjaimtól is elvárom a szabályok betartását, úgy a playerektől is mindig elvártam. Ez viszont nem azt jelentette hogy mész Aj sipirc, hanem inkább viszont tanítottam aztán ha még egyszer rajtakaptam csinált egy Dupla-Duplát amit LBJ is megirigyelt volna néha. Van lehetőség hibázni. A hiba javítható. Egy fajta hibán viszont csak az idő tud segíteni, az pedig a hazugság. Bocsánat.

Köszönöm, hogy időt szántatok rám és remélem örömmel vennétek a segítségemet a szerveren!


Ui.: próbáltam belevinni av-s színeket, meg ez volt anno a WAC napló élőfeje
 

Jerold Brown

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Na üdv !

Két kemény hete vagyok a frakciódban , azóta ismerlek. Egy lelki ismeretes srác vagy , és ahogy már megfogalmaztad egyszer az irányomba , hogy ott segítek neked ahol tudok , ez fordítva lenne helyes , hisz nagyon sokat köszönhetek neked! A frakciódra is teljes mértékben oda teszed magad , és fegyelmezed az embereket! Több szó mint száz , lelki ismeretes és, felelőség  tudatos ember vagy !

Minden esetre is , én sok sikert szeretnék neked kívánni! Támogatom.
 

Lazar0200

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:220
Szervusz Boje!

A lapod jól sikerült, viszont nem éppen fényes a múltad mint admin a szerveren. Abban szinte biztos vagyok hogy azóta megváltoztál, és leaderként is jól teljesítesz, de ezektől függetlenül sem tudok neked bizalmat szavazni az Adminsegéd Teamben.

[foadmin]A jelentkezésedet elutasítom.[/foadmin]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó