[AS jelentkezés] Sztojka

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sztojka

Haladó
Játékos
Üzenetek:21
Aurora Bradford
Nos, heló.
Téma készítéshez nem értek, így a nélkül próbálok szerencsét. Noel vagyok. Játékban, és minden máshol Sztojka/Suska. A Suska név csak úgy rám ragadt. 16éves vagyok, kaposvári lakos. Autó szereléssel foglalkozom, napi szinten. Órákat tudok egy-egy autóval el tölteni, mind a szerelésével(változó) mint pedig a saját autóm vezetésével. 2022-ben lett meg az első. Egy Opel Tigra. Nagy vadállat ahoz képest, hogy 1999es modell. Amikor meg találtam a one rp-t, gyenguszka gépem volt, és akkoriban csak youtube videókat/streameket néztem a szerverről. Kb 5hónapja újjítottam, és le töltöttem nem rég az ALT:V-t. Sokáig nem léptem fel, mert dolgoztam, vagy közbe jött valami. Viszont mikor fel léptem, nagyon újj volt ez az egész gta5 rp. Ráadásul text rp, ahoz még értettem is mert see-n nőttem föl. Az első, vagy második napomon benny's es lettem, kb 1hétig. Családi gondok miatt akkor ki léptem a frakcioból. Kb 1-2hete játszok naponta 10-12órákat a szerveren.
[Így rólam ennyi]

[Miért lennék alkalmas]

Igazából sokszor fel merült a kérdés. Miért írjak bármely szerverre AS lapot. Eddig gondolkoztam, s rá jöttem. Szeretek az embereken segíteni. Szeretek el mondani az embereknek olyan dolgokat, amik segítik őt/őket az előrébb jutásban. Igazából szeretek segíteni az embereken.

[Tapasztalat]

Tapasztalatom, van. Igaz nem sok, de az alatt az idő alatt, mikor MTA szervereken AS voltam, meg tanultam mi is az igazi dolga.
[Aktivitásom]
Aktivitásomat illetően, mivel rá vagyok függve a szerverre így naponta 10-12óra. Független attól, hogy hétvége van, vagy hétköznap.
[Csapat Munka]
Hát a csapatmunka. Szerintem sokkal könyebb egy csapattal csinálni bármit, mint egyedül. Van aki segít neked is, van aki meg halgat, és van kikkel szórakozni.

[Erősségek]
Hamar meg értem az embert
Gyorsan gondolkozok
Kevés gondolkozzással is tudok jó döntéseket hozni

[Gyengeségek]
Szó kimondó vagyok
Velemény ki mondó vagyok
 

Lucas.

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Lucas.
Sok a helyesírási hiba, illetve szerintem nincs elég tapasztalatod a szerveren. Nem támogatom ne haragudj.
 

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:79
Dex van den Berg
Szia Sztojka! Nemrégiben kezdtem el veled ismét beszélgetni. -Nagyon szimpatikus lettél számomra, lapod picit rövid lett, de a lényeg benne van szerintem. -Támogatlak.
 

SoneX

Kivételes Tehetség
Adminsegéd
Üzenetek:237
Anthony Quince
Szia! Kedves srácnak tűnsz meg minden, viszont a lapodban nagyon sok a hiba. Szerintem nem rendelkezel még elég tapasztalattal ahhoz, hogy megfelelően az elvártaknak vidd az AS rangot. Először próbálj meg kitapasztalni a lehető legtöbbet a szerverrel kapcsolatban, és figyelj oda a helyesírásra.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
Hát őőh...

Rengeteg helyesírási hiba, édeskevés információt adtál meg az egészről, na meg a formázás is hagy némi kivetnivalót maga után.
Ha játszottál see-n, akkor tudod, hogy ott is minden pozícióhoz több tízezer játszott perces követelmények fűződnek, nem véletlenül.
 

Bishop

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:358
[sa] Kedves Sztojka!

Sajnálattal értesítelek téged, hogy az adminsegéd csapat véleménye, de legfőképp az én mérlegelésem alapján az adminsegéd jelentkezési lapod elutasításra került!

Köszönjük, hogy a lapba időt és energiát fektettél, de ez most sajnos nem sikerült.
[/sa]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó