Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Adminisztrátor Segéd Jelentkezés
Poqu
Magamról
Kornélnak hívnak 25 éves vagyok, de sokan csak Poqu vagy Matteoként ismerhettek. IT szektorban dolgozok jelenleg kiberbiztonsági területen. Gyerekkorom óta foglalkoztat a számítógépek világa. Körülbelül 6 éves koromban kaptam meg az első masinámat és a szenvedély azóta is kitart. Hobbijaim közé tartozik még a gépezés mellett a futás, amit versenyszerűen is űztem illetve szeretek moziba járni és zenét hallgatni.
Tapasztalataim / Hogy ismertem meg a szervert?
A Roleplay világával 2019-ben ismerkedtem meg See MTA V3-on. A több mint 50 ezer perc alatt több frakció tagjai is voltam többek között NAV és SCH. A OneRP-t anno Jeffry Evans egyik első videójából ismertem meg. 2020 októbere óta játszok aktívan a szerveren. Kezdetben az akkori BCFMD tagja voltam fél évig. Aztán a korábbi BCSO mostani LSPD következett, ahol több mint másfél évig játszottam, itt leadere is voltam a frakciónak. Jelenleg pedig a Benny’s leadereként tevékenykedek.
Aktivitás
A munkámból kifolyólag hétköznap csak este 17-18:00 után szoktam aktív lenni a szerveren viszont pénteken és hétvégén nagy részben megtalálható vagyok fent. Ezt bizonyítják az eddigi játszott perceim is.
Jelentkezésem oka / Miért lennék alkalmas a feladatra?
Bár adminisztrátori és adminsegéd tapasztalatokkal még nem rendelkezem, viszont úgy gondolom, hogy a szerveren eddig eltöltött több mint 200 ezer perc alatt sikerült megismernem a rendszerek nagy részét. Egyedül a szerver illegális részét ismerem még kevésbé. Véleményem szerint az eddig szerzett tapasztalataimmal tudnám segíteni az új játékosokat. Szerver tesztelőként is kiveszem a részem a szerver fejlesztéséből, eddig 3 szerver tesztelésen is részt vettem, illetve rendszeresen szoktam bugokat is jelenteni a fórumon. Az új játékosok támogatása, segítsége nem jelentene problémát, illetve discordon is sokat elérhető vagyok.
Véleményem a csapatmunkáról
A csapatmunka nagyon fontos bármilyen közösségben vagy munkahelyen. Szeretek csapatban dolgozni és általában hamar beilleszkedek az ilyen fajta csapatokba is. Szerintem csapatmunka nélkül a közös célokat sokkal nehezebb elérni mint egyedül, szóval mindenképpen érdemes is összedolgozni.
Tulajdonságaim
Negatív
- Szókimondó
- Néha szétszórt
- Nehezen tudok veszíteni
- Tanulékony
- Segítőkész
- Kitartó
Köszönöm szépen, hogy elolvastad a lapomat! Sok sikert minden jelentkezőnek!