Üzenetek:16
Madison Pearce
>> Bemutatkozás, ki is vagyok Én?
>> Háttér, miért pont Én?
>> Motiváció, miért jelentkeznél?
>> Erősségek, személyiség
>> Csapatmunka
- Szása vagyok, 20 éves - Oroszországban nőttem fel, 3 éve élek életvitel szerűen Magyarországon. (Kártpátaljai anyuka, Moszkvai apuka)
- A szerver nyitásakor kezdtem el az altV-n játszani, és azóta is oneRP-zek.
- Első frakcióm az LSFD volt, ahol a legtöbb időt töltöttem el. (2020-2021, majd 22)
>> Háttér, miért pont Én?
- 9 éve RP-zek, abból főként MTA-n, majd később AltV-n. Ezelőtt MTA-n tevékenykedtem Fejlesztőként, valamint Adminisztrátorként is.. MTA-s karrierem során sok időt töltöttem el adminisztrátori feladatok ellátásával, majd később a develéssel is. [MTA LUA, JS, C#]
- FineMTA-n eltöltöttem egy kevéske időt adminisztrátorként, később fejlesztési részelegen, majd egy saját roleplay szervert kezdtem BetterMTA néven.
- ALT:V karrierem során a oneRP-n kezdtem játszani, majd belekezdtem az ALT:V kliens kóstolgatásába.
- A pozitív és negatív tulajdonságaim általában harmonikusan egyensúlyban tartják egymást.
>> Motiváció, miért jelentkeznél?
- Ismerősök, barátok mondták, hogy ismét jelentkezés van, gondolom beadom, hisz mostanság rengeteg szabadidővel rendelkezem, valamint a szerveren nagyon sok időt töltök el, ezért úgy érzem, hogy produktív tagja lennék a csapatnak.
- A mindennapjaimmá vált az embereknek való asszisztálás mint IT (Virtuális) és mint IRL formában - 2022. Áprilisa óta vagyok tagja vöröskeresztnek, ahol a nyelvtudásom miatt tudok segédkezni az Ukrajnai menekülteknek.
>> Erősségek, személyiség
- Türelmes, odaadó valamint megértő vagyok, viszont hogyha valami nyomja a lelki világom, azt hangoztatom. ("Even if we can't intervene, we must continue to speak out where the wrong is being committed." - M. Thatcher)
>> Csapatmunka
- A csapatmunka véleményem szerint fontos része egy rendszernek. - Alkalmazkodó és odaadó egyén vagyok, könnyen tudok besimulni az emberek közé és a maximumot nyújtani.
- Napi 5-6 órákat tudok aktívan tölteni, hétvégéken többet, ez attól függ, hogy milyen programok kerülnek útba.
- Véleményem szerint az adminisztrátor-segéd feladata a játékosok (kezdő és már ,, Nem kezdő ") asszisztálása minden oneRP-hez köthető platformon - A megértő és segítőkész tulajdonságok sosem ártanak, ha valaki közösséggel dolgozik, ami véleményem szerint nagyon is fontos.
Utoljára szerkesztve: