[AS Jelentkezés] Hungaricus

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

hungaricus

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Amit rólam lehet tudni IRL


Csanád vagyok, 22 éves. Jelenleg akítvan dolgozom hétköznaponta. a hétvégét és minden megmaradt időmet a pihenésre szeretem fordítani. Jelenleg szeretnék új szakmát ki tanulni mivel szeretnék tovább lépni állás szempontjából is. Szeretek sokmindenfélét ki próbálni játék szempontjából is és IRL dolgok szempontjából is. Emellet próbálkozom streamelgetéssel, bár még nagyon az elején vagyok nem akarom feladni, csak még keresem az ideális témát. És mivel ebben is próbálozom így a videóvágást is elkezdtem tanulgatni .
Akitivitásom
Szabadidőm nagyrészét a szerveren töltöm, általában délután, viszont hétvégeken akár egész napokat is.

Hogyan ismerted meg a szervert

Még valamivel a szerver indulása után pár hónappal hívott a szerverre két barátom. Első napokban még kicsit szkeptikus voltam mivel ezelöt nagyon sokat voltam voice szerveren. Viszont megfogott a részletessége és a komolysága és azóta is függője vagyok a szervernek mind a 251 ezer percemmel.

Adminisztrátori tapasztalatok

Mint ahogy azt az elöbb is említettem ez elött Voice szerveren tevékenykedtem, és ott voltam fél évig admin. Lettem volna tovább is viszont a szerver állapota romlott, és már nem volt player barát.
Mi a főbb oka jelentkezésednek?

Már elég régóta gondolkozom azon hogy ezen a szerveren is hasznom lehessen akár mint admin segéd, és hogy tudhassam segíteni az új játékosokat ahogy csak tudom, ezzel is használva az eddigi tapasztalataimat.

Miért Téged válasszunk?

Mivel elég régi játékos vagyok, és elég sok felé vittem már a karaktereim így úgy vélem elég segítőkész tudnék lenni a játékosok számára. Illetve aktívan játszom mostanáig is a szerveren így elérhetőségemmel sem lenne gond.

Mi a csapatmunkához való hozzáállásod?

Szeretek csapatban dolgozni, meg lehet értelmesen osztani a feladatokat, kisegíteni a másikat, vagy épp ők engem. Ha bármi gondja van akár adminnak amit meg tud oldani egy AS is, vagy bárki a csapatból ott van készen.

Erősségeid

Szeretek új dolgokat ki próbálni megtanulni, nagyon könnyen bele tudok merülni a feladataimba és kitartóan hosszan csinálni is azt. Ahogyan és amikor csak tudok segítek mivel nekem ettől csak jobb kedvem lesz.

Gyengeségeid

Sajnos van egy két olyan gyengeségem amin próbálok változtatni de nem mindíg jön össze, Ha valami rosszúl sült el a napomban akkor a kedvem eléggé elromolhat annyira hogy senkivel nincs kedvem veszélgetni és minden ihlet elhagy. Bár ilyenkor ikább fel sem lépek sehova mert nem szeretném hogy ezt mások szenvedjék el. Vna hogy rosszúl osztom be az időmet egyes napokon és emiatt semmire nem jut időm amire kötelező lenne szorítani
 

Bishop

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:358
[sa] Kedves Hungaricus!

Sajnálattal értesítelek téged, hogy az adminsegéd csapat véleménye, de legfőképp az én mérlegelésem alapján az adminsegéd jelentkezési lapod elutasításra került!

Köszönjük, hogy a lapba időt és energiát fektettél, de ez most sajnos nem sikerült.
[/sa]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó