°°AS Jelentkezésem °°
Sziasztok az én nevem Bence, 24 éves vagyok álltalában het 7-10 órát szoktam játszani, de mivel most lett vége a vizsgaidőszaknak tudok többet is lenni.
A szervert youtube-ról (ez volt kb 5 hónapja) és azóta visszatérő játékos vagyok a szerveren.
Admini tapasztalatom van, még egy régi már megszűnt SAMP-os RP szerveren voltam admin 4 évig amíg sajnos meg nem szűnt anyagi okok miatt.
A főbb oka a jelentkezésemnek, hogy növeljem a szerver és játékosok RP színvonalát.
Amiért talán engem választhatnátok azaz, hogy nem igazán rettenek vissza a húzós szituktól, viszont ha szembe jön egy, higgatan és mérlegelve a szabályszegést a megfelelően arányos bűntetést tudom kiszabni.
A csapatmunkával kapcsolatban semmi problémám nincs, bárkivel képes vagyok együtt működni, már azért is mivel a munkámban is a csapatmunka a fő mozgató rugó.
Az erősségeim talán a mérlegelés, megfontoltság, alkalmazkodási képesség, vicces jellem, kommunikatív.
A gyengeségeim az arcmemória, néha fáradtság, betegeskedő, ha okot adnak rá nagyszájú (de nehéz kihozni a sodromból).
U.I:
Nem gondolom, hogy kéne ilyeneket írnom, hogy hobbi meg ilyenek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket úgy is még beszélünk