AS Jelentkezés Christopher Pierce

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

bence711q

Újonc
Játékos
Üzenetek:2

°°AS Jelentkezésem °°

Sziasztok az én nevem Bence, 24 éves vagyok álltalában het 7-10 órát szoktam játszani, de mivel most lett vége a vizsgaidőszaknak tudok többet is lenni.

A szervert youtube-ról (ez volt kb 5 hónapja) és azóta visszatérő játékos vagyok a szerveren.

Admini tapasztalatom van, még egy régi már megszűnt SAMP-os RP szerveren voltam admin 4 évig amíg sajnos meg nem szűnt anyagi okok miatt.

A főbb oka a jelentkezésemnek, hogy növeljem a szerver és játékosok RP színvonalát.

Amiért talán engem választhatnátok azaz, hogy nem igazán rettenek vissza a húzós szituktól, viszont ha szembe jön egy, higgatan és mérlegelve a szabályszegést a megfelelően arányos bűntetést tudom kiszabni.

A csapatmunkával kapcsolatban semmi problémám nincs, bárkivel képes vagyok együtt működni, már azért is mivel a munkámban is a csapatmunka a fő mozgató rugó.

Az erősségeim talán a mérlegelés, megfontoltság, alkalmazkodási képesség, vicces jellem, kommunikatív.
A gyengeségeim az arcmemória, néha fáradtság, betegeskedő, ha okot adnak rá nagyszájú (de nehéz kihozni a sodromból).

U.I:
Nem gondolom, hogy kéne ilyeneket írnom, hogy hobbi meg ilyenek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket úgy is még beszélünk ;)

bence711q

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Minek?
Ha felkelti valakiben az érdeklődést az nem a dizájn miatt lesz.
És minek kibővíteni? Minden kérdés meg van válaszolva ami kell.
Ezt nem nagyképűségből mondom.

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Szervusz.

Adminsegéd jelentkezéshez ez édes kevés, valamint arra sem fordítottál időt, hogy legalább egy kis dizájnt belevigyél abba amit majd több tíz ember meg fog nézni. Ezek mellett sok mindent lehetett volna még fényezni a lapodon (többet is, mint gondolnál), de inkább most egy másik ember által is feltűnő hibát részleteztem. Erre a pályázatra nem lehet mondani semmit. Marc szembesített egy dologgal ami fontos és nekem is kugró volt. Ahelyett, hogy megfogadtad volna tanácsát egy dühítő viselkedéssel visszaválaszoltál, amit én nem is értek. Később aztán még csúnyábbá tetted a lapot avval, hogy szivárvány színű lett. Evvel akarod nyomatékosítani magad és lapod a vezetőség felé? Evvel nem lehet.

Ezt nem lehet elfogadni. Összecsapott lapod mellett kevés amit írtál, és a hepciáskodó, tenyérviszkető, már-már kötözködő viselkedésedet nem látnánk szívesen a csapaton belülre. Elutasítva.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó