[AS Jelentkezés] Baka

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
Bevezetés: Sziasztok. Először is köszönöm, hogy elolvasod az AS jelentkezésemet. Már párszor beadtam a jelentkezésem, eddig elutasították, de remélem most máskép lesz.
Pár random tény rólam:
- Viktornak hívnak
- 24 éves vagyok
- EÜ-ben dolgozok
- Miskolc mellet lakok
- Szabadidőmben szeretek dalszövegeket írni


Aktivitás: Hát az aktivitasom függ a munkabeosztásom határozza meg, de hétköznap 2-4 órát vagyok szerón hétvégén kicsit többet 4-6 óra. A szerveren eddig 177447 percet töltöttem.

Szerver megismerése: a szervert anno még Jeffry videóból ismertem meg, de akkor vagy 2-3 napot játszottam szereon, mert még gyenge gépem volt majd 2021 augusztus elején visszatértem és akkor egyfolytában szerver ideiglenes bezárásig nyomtam. Aztán amikor 2022 májusába nyílt újra már izgatottan vártam. Majd 22 tavasza óta folyamatosan játszok pár nap kihagyás kivételével.

Adminisztrációs tapasztalat: nincsenek szóval teljesen 0 km-es vagyok ilyen téren, de gyorsan tanulok.

Jelentkezésem oka: az, hogy szeretném az adminok dolgát könnyíteni és nekik is esélyt adni az RP-zésre azáltal, hogy kisebb ügyekkel kereshetnek engem a játékosok bátran. Valamint szeretnék egy jó és összetartó közösség tagja lenni.

Miért lennék jó?
Azért lennék jó választás, mert maga a munkámból adódóan szeretek és tudok is csapatban dolgozni. A szerveren lévő rendszereket ismerem aránylag, mert megfordultam pár frakcióban az idők alatt(GSA,PD,Banda,Maffia). Szerver szabályzatával tisztába vagyok és ha bővül mindig utána olvasok

Erősségeim: közé sorolnám a nagy empátiámat, szabálykövetést és jó humoromat.
Gyengeségem: pedig szeretem a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni, sokat agyalok egy döntésen valamint hajlamos vagyok pár döntést megbánni.
 
Utoljára szerkesztve:

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:208
bolondmike
Voltam veled egy FK-ban, érdekes egy személy ként ismertelek meg már ha ezt lehet mondani, de szerintem megállnád a helyedet ebben a posztban, sok szerencsét.
 

Elenaa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Nagyon sok a helyesírási hiba, olyan mintha át se nézted volna mielőtt kiposztoltad a jelentkezést.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
Idézet tőle: Baka:
Szerver szabályzatával tisztába vagyok és ha bővül mindig utána olvasok

Ezt minden játékosnak meg kell tennie, aki tartósan szeretne játszani a szerveren. Ez nem érv, hogy te adminsegéd legyél, a maradék hibát a többiek már leírták.
 

Ruszi

Pletykafészek
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:130
Főadmin hozzászólás
Kedves Baka!

Sajnálattal értesítelek téged, hogy az adminsegéd csapat véleménye, valamint az én döntésem alapján az adminsegéd jelentkezési lapod elutasításra került!

Köszönjük, hogy a lapba időt és energiát fektettél, de ez most sajnos nem sikerült.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó