Jogtalan Artem Antonenko-Elliot Cruz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:142
panaszkonyvj.png

Neved: Artem Antonenko
Játékos(ok) neve: Elliot Cruz
Panasz oka: Derby
Panasz kifejtése: Autókereskedés rablás közbe menekültem, a kaszinó parkolóba át szerettem volna ülni a társam autójába, amikoris egész nagy sebességgel hátulrúl belém jött a PD-s, elméletileg Elliot Cruz volt az, legalábbis a többi PD-s elmondása alapján.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/l5849s
Megjegyzés: Szerintem mivel nem nagy sebességről nyomtam féket, igy illett volna nem belém jönni miközben szállok ki.

MedveB

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Üzenetek:85
Scott Ramirez
Hali!
Nekem nincs videóm a többiekről nem tudok nyilatkozni. Az lehet, hogy te lassabban mentél de mi távolabbról érkeztünk tehát a tempó is nagyobb volt illetve arra számítottam, hogy menni fogsz tovább kifelé, ennek függvényében fordultam be a kaszinó parkolóba. Nem volt semmi szándékosság a dologban, egyszerűen nem tudtam időben megállni/lassítani mert ugyebár nekünk fogalmunk sem volt arról, hogy az Arbiter ott fog várni te meg ki fogsz pattanni a kocsiból, hogy átszállj. De az utolsó képkockákon látszik is, ahogy a kocsim a kamion mellett áll. Ha szándékos derby lett volna akkor gondolom nem álltam volna meg hanem tolom/megyek tovább.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:10,295
-
Head of Staff hozzászólás
Köszi! Mi se gondoljuk szándékosnak, több adminisztrátorral és Henzóval is megnéztük az esetet. Zárom.

ui.: Figyeljen mindenki jobban oda egy kicsit a másikra.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó