Jogtalan Artem Antonenko-Dark és Shefi.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:138
panaszkonyv.png

Neved: Artem Antonenko
Adminisztrátor(ok) neve: Dark és Shefi
Panasz oka: Nem megfelelő bírálat, de legalábbis túl magas szankció.
Panasz kifejtése: Több ponton is szeretném megvédeni magam, valamint elmagyarázni, hogy szerintem(és még rengeteg más játékos, szerint), miért nem volt egyértelmüen PG és FearRP hiánya az ami a videóba látható. Az első dolog amivel vádoltak, az az volt, hogy én elméletileg már akkor két embert láttam, amikor szembe jöttek velem autóval, holott ez nem igy volt, én a rám irányuló PK alatt azt irtam, hogy miután felmásztam a dombra, akkor láttam azt hogy két személy száll ki az autóból, eleve ahogy a videón is jól látszik, nemis láthattam volna azt hogy hányan vannak, mivel pont az autóm felé voltam fordulva, és azután másztam fel a dombra, ami még mindig azelőtt volt hogy ők egyáltalán kiszálltak volna az autóból, tehát a PG ekkor meg sem tudott volna valósulni. Azt hogy ők látták hogy az én kezembe fegyver van, de nyugodt szivvel megállnak mellettem, kiszállnak az autóból, és fegyvert tartanak rám, nem tartom ésszerű döntésnek részükről. A másik pont amiben kivetnivalót találok, az az, hogy ők fogtak rám már akkor fegyvert, mikor én megfordultam, holott a videón is jól látható az, hogy én már azelőtt fegyvert fogtam a jármü vezetőjére, mielőtt az rám tudta volna tartani, körülbelül egy fél másodperccel, vagy kevesebbel lehettem gyorsabb, elég a videót megnézni figyelmesen, még leleassitani sem kell. Valamint jól látszik az is a videón, hogy az anyósülésről kiszálló játékos azután ránt fegyvert miután kiszállt az autóból, a másikuk, a söfőr pedig aközben, miközben az ajtó kinyitás és autóból való kiszállás zajlik, ami szintén érdekes, hogy valaki mig egyik kezével nyissa az autót, hogy tud abban a pillanatban egyszerre egy fegyvert is előhúzn?, Ha akkor vette volna még elő, miközben az autóban ül, még ezzel se lenne problémám.
Bizonyíték (kép, log, videó): A rám értekezett panaszkönyv alatti videóban minden bennevan, szerintem kissé részletesebben mégegyszer megkellene nézni, hogy teljes képet kapjunk a szituációról.
Megjegyzés: A fent leirtak és a videóban látottak alapján szerintem ez pont nem az a fekete/fehér szituáció volt, amiben ilyen határozott döntést lehet hozni, főleg nem 120 perc AJ büntetéssel a végén. A bírálatban sokminden nem úgy van előadva mint ahogyan az a videóba látható. Valamint korrektnek tartom magam azzal kapcsolatban hogy én addig nem is lőttem míg nem láttam azt hogy a söfőr fegyvert tart felém, mivel addig a pontig még nem lehettem abban biztos hogy ártani akarnak nekem/elrabolni,kirabolni engem, szándékosan ezért vártam meg hogy ránt e elő fegyvert, pedig talán jogos döntés lett volna az is ha hamarabb lövök.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:10,245
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

A szankciód az UCP-det figyelembevéve kaptad, nem az első eset, hogy ügyeknél ott a neved, ráadásul jogosan. A rád kapott panaszkönyv pedig részletesen át lett nézve.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó